Naar inhoud
1015 - Grave - header

Werken bij Dichterbij

Welkom op de Werken bij pagina van Dichterbij! Leuk dat je op zoek bent naar een baan in de gehandicaptenzorg. Wil jij carrière maken met je hart? Hieronder vind je onze vacatures. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Ben je op zoek naar een functie als begeleider? Kijk dan hieronder bij een van de begeleider-vacatures en solliciteer. Vervolgens neemt ons Wervingsbureau contact met je op om samen met jou te zoeken naar een passende werkplek.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

25 resultaten
Toon:
Weergave:

Werken in de zorg

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag
  Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag

  ‘Heb jij het in je om mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag rust en vertrouwen te geven?’

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider cliënten EMB
  Begeleider cliënten EMB

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Huisarts in Gennep en Oostrum (L)
  Huisarts in Gennep en Oostrum (L)

  Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd huisarts voor mensen met een verstandelijke beperking.

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

 • Basisarts/ANIOS in Gennep
  Basisarts/ANIOS in Gennep

  Wil jij als Basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist) carrière maken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of ervaring op doen met deze doelgroep en zo jouw kennis verbreden? Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoefte van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.
  Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!
  In verband met nieuw te openen afdelingen, hebben wij vacatures binnen de verschillende klinische afdelingen van STEVIG.

 • AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum
  AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum

  Ben je AVG of ben je specialist ouderengeneeskunde, kinderarts, huisarts of andere specialist met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren

 • Begeleider Nachtzorg
  Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ’s nachts voor onze cliënten, zodat ze lekker kunnen slapen?

 • Proactieve regiebehandelaar gezocht!
  Proactieve regiebehandelaar gezocht!

  Ben jij die Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog die zich verder wil ontplooien binnen Dichterbij?
  Solliciteer dan direct.

 • Diëtist in Gennep
  Diëtist in Gennep

  Heb jij graag de zorg over voeding en dieet? En wil je onderdeel zijn van een klein enthousiast team van diëtisten in een grote organisatie?
  Dichterbij zoekt voor RVE Expertise een diëtist. Heb jij de kennis en ervaring, dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding

  Wil jij jouw werkervaring als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige naar een hoger doel brengen? Heb jij ervaring binnen de Forensische Zorg
  en ben jij bereid om de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige te volgen? Graag zien wij dan jouw sollicitatie tegemoet.

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FORFACT
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige FORFACT

  Wil jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige carrière maken? Voor vestigingen in Heerlen en 's Hertogenbosch zijn wij op zoek naar SPV'ers voor FORFACT met werkervaring in de SGLVG behandelsetting. Kom jij ons team versterken?

 • Basispsycholoog in Tilburg
  Basispsycholoog in Tilburg

  Ben jij die gedreven ambitieuze basispsycholoog die complexe problematiek op maat kan behandelen?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

Werken in de ondersteunende diensten

 • Strategisch Planner(s) voor diverse regio's
  Strategisch Planner(s) voor diverse regio's

  Wij zijn op zoek naar vakinhoudelijke experts op het gebied van workforce management/capaciteitsplanning.
  Ben jij die strategische planner die anticipeert op de huidige en toekomstige zorgvraag en verbeteringen en vernieuwingen doorvoert en daarmee capaciteitsmanagement verder professionaliseert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Projectleider Vastgoed in Gennep
  Projectleider Vastgoed in Gennep

  Ben jij die Projectleider Vastgoed die grote nieuwbouw- en onderhoudsprojecten met ons gaat realiseren binnen Dichterbij?

 • Beleidsadviseur in Gennep
  Beleidsadviseur in Gennep

  We zijn op zoek naar een strategische verbinder. Iemand die de buiten- en binnenwereld met elkaar kan verbinden, die onze ambities kan vertalen naar strategieën, die strategieën kan mee-vertalen naar de dagelijkse praktijk en anderen kan inspireren bij het uitvoeren ervan.
  Een slimme netwerker, analytische denker, maar ook iemand met een praktische inslag. Want alles wat we bedenken en doen, moet uiteindelijk ten goede komen aan cliënt en medewerkers.

 • Contentredacteur in Gennep
  Contentredacteur in Gennep

  We zijn op zoek naar een regisseur van onze marketing en communicatie content. Iemand die regie voert over wat de lezer, kijker en gebruiker moet en wil weten van Dichterbij. Daarbij maak je een vertaalslag van onze ambities en strategisch marketing- en communicatiebeleid naar begrijpelijk en aantrekkelijke content toegespitst op onze doelgroepen.

  Je werkt nauw samen met een team van marketing- en communicatieprofessionals en schakelt met projectleiders, inhoudsdeskundigen en leveranciers. Onze nieuwe collega neemt verantwoordelijkheid voor het organiseren en creëren van on- en offline content en is vertrouwd met de mogelijkheden van social media.

 • Medewerker ondersteuning communicatie/projectafd.
  Medewerker ondersteuning communicatie/projectafd.

  We zijn op zoek naar ondersteuning voor onze afdeling Marketing, Strategie en Communicatie. Iemand die ondersteunt op administratief en secretarieel gebied, maar ook allerhande communicatie en/of project werkzaamheden uitvoert. Je bent servicegericht, weet van aanpakken en haalt daar voldoening uit. Je ondersteunt en werkt daarbij nauw samen met o.a. marketing- en communicatieadviseurs, projectleiders en strategische adviseurs. Daarmee draag je bij aan de professionalisering van deze nieuwe afdeling.

 • Vastgoedregisseur in Gennep
  Vastgoedregisseur in Gennep

  Om het integrale ontwikkelproces van nieuwe locaties te leiden en het beheren en transformeren van de bestaande vastgoedportefeuille te realiseren zijn wij op zoek naar een Vastgoedregisseur.

 • Medewerker Beheer en Onderhoud in Oostrum/Heijen
  Medewerker Beheer en Onderhoud in Oostrum/Heijen

  Om onze cliënten en de zorg vanuit de serviceorganisatie goed te kunnen ondersteunen zijn wij op zoek naar een Medewerker Beheer en Onderhoud.

Ervaringen van onze collega's

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Kom dan kennismaken tijdens ons koffie-uurtje.

Op de koffie

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij. We werken met zelforganiserende teams, dus daar krijg je bij ons ook volop de ruimte toe. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Dichterbij Visualisatie Online Procesbeschrijving Solliciteren 05

Chat met ons