Naar inhoud
1015 - Grave - header

Werken bij Dichterbij

Welkom op de Werken bij pagina van Dichterbij! Leuk dat je op zoek bent naar een baan in de gehandicaptenzorg. Wil jij carrière maken met je hart? Hieronder vind je onze vacatures. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Ben je op zoek naar een functie als begeleider? Kijk dan hieronder bij een van de begeleider-vacatures en solliciteer. Vervolgens neemt ons Wervingsbureau contact met je op om samen met jou te zoeken naar een passende werkplek.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

23 resultaten
Toon:
Weergave:

Werken in de zorg

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider cliënten EMB
  Begeleider cliënten EMB

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Huisarts in Uden
  Huisarts in Uden

  Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd huisarts voor mensen met een verstandelijke beperking.

 • Begeleider Behandeling Resocialisatie
  Begeleider Behandeling Resocialisatie

  Ondersteuning bieden om cliënten weer grip op hun leven te laten krijgen en een plek te vinden in de maatschappij. De basis om verder te komen is begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens! Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op deze veelzijdige vacature!

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

 • Basisarts/ANIOS in Gennep
  Basisarts/ANIOS in Gennep

  Wil jij als Basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist) carrière maken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of ervaring op doen met deze doelgroep en zo jouw kennis verbreden? Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoefte van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.
  Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!
  In verband met nieuw te openen afdelingen, hebben wij vacatures binnen de verschillende klinische afdelingen van STEVIG.

 • Manager Zorg regio Noord en Midden, in Velp (NB)
  Manager Zorg regio Noord en Midden, in Velp (NB)

  Inspirerende, cliëntgerichte Manager Zorg die de talenten van zijn/haar medewerkers tot bloei laat komen.

 • AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum
  AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum

  Ben je AVG of ben je specialist ouderengeneeskunde, kinderarts, huisarts of andere specialist met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren

 • Begeleider Nachtzorg
  Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ’s nachts voor onze cliënten, zodat ze lekker kunnen slapen?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Begeleider behandelen nachtzorg Stevig
  Begeleider behandelen nachtzorg Stevig

  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoefte van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.
  Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!
  Je wordt gekoppeld aan een team en jij bent degene die de nachtdienst gaat invullen voor 24 uur per week. Wil je meer uren werken, geen probleem! Deze uren ga je dan werken in dagdienst in verband met de arbeidstijdenwet.

 • Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag
  Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag

  ‘Heb jij het in je om mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag rust en vertrouwen te geven?’

 • Leerling Begeleider Behandeling binnen STEVIG
  Leerling Begeleider Behandeling binnen STEVIG

  We zijn op zoek naar Leerlingen Begeleider Behandeling binnen behandelunits Plein 8 en Plein 9 van STEVIG, locatie Oostrum.

  Wil je Begeleider Behandeling worden en direct aan de slag? Volg dan een BBL-opleiding niveau 4 of hbo duaal opleiding bij Dichterbij/STEVIG waarin je leren en werken combineert. Niet alleen leren op school, maar praktijkgericht mét bijpassend salaris!
  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties. Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken cliënten in alles wat we doen en daarom zijn we op zoek naar jou.

 • SPV in opleiding voor team Tilburg
  SPV in opleiding voor team Tilburg

  Ben jij die gediplomeerd Verpleegkundige die aan de slag wil als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding binnen STEVIG? Als SPV'er ben jij bij STEVIG de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Verpleegkundig Specialist bij Dichterbij-Expertise
  Verpleegkundig Specialist bij Dichterbij-Expertise

  Kom jij als Verpleegkundig Specialist (IO) een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling van onze AVG praktijk?
  Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

Werken in de ondersteunende diensten

 • Projectleider Vastgoedbeheer in Gennep
  Projectleider Vastgoedbeheer in Gennep

  Bij het aansturen van projecten onderhoud/vastgoedbeheer is het van essentieel belang om goed zicht te hebben op de verwachtingen van de interne klanten in het primaire zorgproces. Als Projectleider Vastgoedbeheer is de coördinatie, begeleiding en uitvoering van projecten gericht op het realiseren van vooraf afgesproken resultaten voor wat betreft inhoud, kwaliteit, informatievoorziening, tijd en geld. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

 • Manager met aandachtsgebied gastvrijheid in Horst
  Manager met aandachtsgebied gastvrijheid in Horst

  Geloof jij er ook in dat uitstekende gastvrijheid leidt tot blije en tevreden cliënten?

  Dichterbij is bezig met de ontwikkeling van een facilitair concept waarbij gastvrijheid het uitgangspunt is. Middels dit gastvrijheidsconcept willen we de service (o.a. eten, drinken, facilitaire zaken) aan onze cliënten naar topniveau tillen en tegelijkertijd onze medewerkers ontzorgen.
  We starten met dit aandachtsgebied binnen onze regio Zuid, met als doel deze bij gebleken succes Dichterbij breed vorm te geven.
  De manager is er om te bereiken dat cliënten (en gasten) blij en tevreden zijn en mag dat met alle creativiteit en deskundigheid zelf vorm gaan geven. Voor de manager geldt dat gastvrijheid en hospitality in het bloed zit en hierin onze medewerkers in mee weet te krijgen.

 • Projectconsultant Facilitair in Gennep
  Projectconsultant Facilitair in Gennep

  Gaat jouw hart sneller kloppen van gastvrijheid en facilitaire processen?

  Dichterbij is bezig met de ontwikkeling van een facilitair concept waarbij gastvrijheid het uitgangspunt is. Middels dit gastvrijheidsconcept willen we de service aan onze cliënten naar een topniveau tillen en tegelijkertijd onze medewerkers ontzorgen.
  Op dit moment is er behoefte aan een projectconsultant voor de duur van een jaar die zich met name bezig gaat houden met de facilitaire kant van het gastvrijheidsconcept.

 • Psychodiagnostisch Medewerker in Sittard
  Psychodiagnostisch Medewerker in Sittard

  Ben jij die ervaren Psychodiagnostisch Medewerker die zijn of haar steentje wil bijdragen in de behandeling middels testen, observaties, onderzoeken en hier verslag van kan doen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Ervaringen van onze collega's

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Kom dan kennismaken tijdens ons koffie-uurtje.

Op de koffie

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij. We werken met zelforganiserende teams, dus daar krijg je bij ons ook volop de ruimte toe. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons