Naar inhoud
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey Koch v1

Werken bij Dichterbij

Zoek een vacature in de buurt


Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking én hun naasten? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Net als onze cliënten! Bij ons sta je er niet alleen voor. Want samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij! Bekijk onze vacatures en leerwerktrajecten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Dichterbij jouw droombaan

Welke functie of locatie past het beste bij jou? Onze recruiters helpen je graag op weg.
Stel ons je vraag
Leren én werken?

Overweeg je een BBL-opleiding of carrièreswitch? Ontdek welk leerwerktraject bij jou past.

Alle leerwerktrajecten
Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er nu niet tussen? Laat ons weten!

Stuur je open sollicitatie
Sta jij STEVIG?

STEVIG - onderdeel van Dichterbij - behandelt mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis.

Werken bij STEVIG
38 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Traineeship begeleider

  Lijkt het je mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij? Voor een korte periode in te worden gezet binnen een groep als begeleider? Zo kan je je goed oriënteren welke doelgroep je aanspreekt? Echt met je hart te kiezen wat bij je past? En dat met vaste uren en een vast contract!

 • Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider Kind/Jeugd

  Heb jij het talent om kinderen en jongeren te laten ontdekken wie zij zijn?

 • Verzorgende IG gehandicaptenzorg

  Met plezier, daadkracht en initiatief zet jij je talent in zodat iedere cliënt zich thuis voelt, persoonlijke zorg krijgt en elke dag op een betekenisvolle manier doorbrengt.

 • Begeleider flexpool

  Wil je graag verschillende werkplekken leren kennen, kies dan voor Flexpunt Dichterbij!
  Als begeleider in de flex kun je je oriënteren welke doelgroep en locatie je aanspreekt, en echt met je hart kiezen wat bij je past!

 • Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider crisisopvang KBZ Ottersum

  Zie jij het als een uitdaging om te werken in een unieke voorziening voor Kortdurend Buitengewone zorg? Jouw kennis en expertise kunnen we goed gebruiken, dus lees verder!

 • Assistent gehandicaptenzorg MBO2 Velp (N-Br)

  Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een fijne woon- en leefomgeving voor ouder wordende clienten met een verstandelijke beperking? Krijg je energie van het ondersteunen in de zorg en wil je bijdragen aan goede zorg? Dan zoeken we jou!

Dichterbij …en J!J als behandelaar

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Basisarts/ANIOS in Gennep

  Ben je als basisarts geïnteresseerd in een mooie en uitdagende werkplek in de gehandicaptenzorg? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan.

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist Oostrum

  Ben jij onze nieuwe collega die aan de slag wil op onze locatie in Oostrum? De nadruk ligt op resocialisatie van onze cliënten. Voor minimaal 8 uur in de week!

 • (Gz-)Psycholoog ambulante behandeling in Eindhoven

  Ben jij die gedreven ambitieuze (gz-) psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat deze weer zoveel mogelijk grip op het leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als (gz-) psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil op onze nieuwe locatie in Eindhoven.

 • Orthopedagoog/Psycholoog omgeving Uden/Oss/Veghel en omgeving Gennep

  Ben jij de proactieve Orthopedagoog (Generalist) of (GZ) Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor diverse regio's van Dichterbij. Graag komen wij met jou in contact.

 • Psychiater derdelijnszorg

  Ter ondersteuning van de behandelpaden van onze ambulante teams zijn wij op zoek naar een psychiater derdelijnszorg STEVIG.

 • Orthopedagoog-Generalist derdelijnszorg ambulante poli Tilburg

  Als BIG-geregistreerde Orthopedagoog-Generalist binnen onze ambulante poli van STEVIG in Tilburg zet je jouw kennis en kunde in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

 • SPV locatie Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt? Voor de locatie in Tilburg zoeken wij een ervaren SPV.

 • Begeleider behandeling Team Nachtzorg in Oostrum

  Ben jij een enthousiast nachtmens en teamplayer en op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Ben jij degene die samen met een professioneel team de verbinding in de 24 uurs ketenzorg aangaat?
  Reageer dan op onderstaande vacature.

 • Psychomotorisch Therapeut (PMT) in Oostrum

  Ben jij een enthousiaste inspirerende PMT-er en op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de specialistische en forensische zorg? Ben jij degene die samen met een professioneel team de behandeling van de cliënten mee vorm gaat geven? Reageer dan snel op onderstaande vacature.

 • Sociotherapeut RIBW De Schakel Oostrum

  Wil jij patiënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van sociotherapeut RIBW de Schakel in Oostrum interessant voor jou!

 • Begeleider behandeling RIBW Schakel Sittard

  Wil jij cliënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van begeleider behandeling (in de rol van sociotherapeut) bij RIBW de Schakel in Sittard interessant voor jou!

 • Psychodiagnostisch Medewerker voor regio’s Nijmegen, Grave, Uden, Veghel, Oss e.o.

  Ben jij de topper in diagnostiek die wij zoeken? Reageer dan op de veelzijdige functie van psychodiagnostisch medewerker.

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Praktijkopleider regio West (Uden en omgeving)

  Wij zoeken een praktijkopleider die samen met ons zijn/haar passie voor de gehandicaptenzorg enthousiast over kan brengen aan onze studenten. In deze functie ben jij de schakel tussen de studenten, opleidingen én het beleid hiervan.
  Ben jij op zoek naar een leuke werkplek met veel uitdagingen? Lees dan snel verder….

 • Business information consultant

  Als Business Information Consultant sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de gebruikers en de ICT-specialisten. Je brengt de behoefte van de eindgebruikers in kaart en vertaalt deze naar innovatieve oplossingen in het ICT-, en applicatielandschap binnen Dichterbij. Neem jij graag initiatief en vind jij het een uitdaging om ICT Processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen?

 • Manager Zorg RVE West

  Ben jij een inspirerende, cliëntgerichte Manager Zorg die de talenten van zijn/haar medewerkers tot bloei laat komen? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Schakelpunt is voor Dichterbij op zoek naar een ervaren Manager Zorg die samen met de zorgteams op zoek gaat naar innovatieve manieren om de zorg voor de cliënten van Dichterbij optimaal vorm te geven.

 • Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker in Horst

  Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op gebied van schoonmaak? Voor een locatie in Horst zijn wij op zoek naar een parttime huishoudelijk medewerker voor 16 tot 25 uur per week.

 • Enterprise Architect ICT Gennep

  Ben jij die enthousiaste strategisch denker die bedrijfsdoelstellingen voor het IT-landschap weet te vertalen. Heb jij diepgaande enterprise architectuur kennis dan zijn wij benieuwd wie jij bent, wat je motiveert en wat jij kunt bijdragen in deze uitdagende rol bij Dichterbij als Enterprise Architect ICT.

 • Tactisch Inkoper / Inkoop adviseur ICT in Gennep

  Dichterbij zoekt ter uitbreiding van haar inkoopafdeling een tactisch inkoper ICT! Wil jij jezelf ontwikkelen als inkoper richting ICT en wil je verder meebouwen aan de afdeling Inkoop? Dan komen wij óók graag met jou in contact!

 • Beleidsmedewerker RVE West (Uden en omgeving)

  Heb jij oog voor beleid en krijg je bovendien energie als het gaat om de realisatie van uiteenlopende projecten? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Schakelpunt is voor Dichterbij op zoek naar een Beleidsmedewerker, die samen met de zorgteams op zoek gaat naar innovatieve manieren om de zorg voor de cliënten van Dichterbij optimaal vorm te geven.

 • Controller in de zorg in Gennep

  Als controller in de zorg ben je verantwoordelijk voor de inrichting, het beheer en toezicht op de uitvoering van de zorgcontrolcyclus binnen het team Zorgadministratie. Klinkt dit als een mooie uitdaging? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

 • Business Controller bij Dichterbij

  Wil jij graag een maatschappelijke bijdrage leveren en onze medewerkers in de gehandicaptenzorg zoveel mogelijk ontzorgen, zodat het meeste van deze kostbare tijd besteed kan worden aan onze cliënten?
  Krijg jij energie van het bedenken en vervolgens implementeren van verbeterinitiatieven die de beheersing van onze organisatie naar een hoger niveau tillen?
  Zijn de kerncompetenties samenwerken, verbinden en proactief jou op het lijf geschreven?
  Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • (Junior) Salarisadminstrateur

  Ben jij (junior) Salarisadviseur en nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Ervaringen van onze collega's

Leer het vak bij Dichterbij

Wil jij ook je hart volgen en overweeg je een carrièreswitch? Op verschillende manieren helpen we jou met bij- of omscholing tot begeleider gehandicaptenzorg of verpleegkundige. Ontdek welk leerwerktraject bij jou past

Evenementen voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals organiseren we regelmatig evenementen en webinars. Een aantal webinars kun je al terugkijken.

Webinars terugkijken

Jouw introductie bij Dichterbij

Start je met een baan bij Dichterbij, dan kom je in een warm bad terecht! Lees hier hoe we jou in de eerste weken verwelkomen

Vragen?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Of heb je hulp bij je zoektocht nodig? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Ontmoet onze recruiters

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons