Naar inhoud
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey Koch v1

Werken bij Dichterbij

Zoek een vacature in de buurt


Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking én hun naasten? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Net als onze cliënten! Bij ons sta je er niet alleen voor. Want samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij! Bekijk onze vacatures en leerwerktrajecten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Dichterbij jouw droombaan

Welke werkplek of locatie past het beste bij jou? Onze recruiters helpen je graag op weg.
Stel ons je vraag
Leren én werken?

Overweeg je een BBL-opleiding of carrièreswitch? Ontdek welk leerwerktraject bij jou past.

Alle leerwerktrajecten
Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er nu niet tussen? Laat ons weten!

Stuur je open sollicitatie
Sta jij STEVIG?

STEVIG - onderdeel van Dichterbij - behandelt mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis.

Werken bij STEVIG
38 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Traineeship begeleider

  Lijkt het je mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij? Voor een korte periode in te worden gezet binnen een groep als begeleider? Zo kan je je goed oriënteren welke doelgroep je aanspreekt? Echt met je hart te kiezen wat bij je past? En dat met een vast contract en vaste uren! Lees dan verder!

 • Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider Kind/Jeugd

  Heb jij het talent om kinderen en jongeren te laten ontdekken wie zij zijn?

 • Verzorgende IG gehandicaptenzorg

  Met plezier, daadkracht en initiatief zet jij je talent in zodat iedere cliënt zich thuis voelt, persoonlijke zorg krijgt en elke dag op een betekenisvolle manier doorbrengt.

 • Begeleider flexpool

  Wil je graag verschillende werkplekken leren kennen, kies dan voor Flexpunt Dichterbij!
  Als begeleider in de flex kun je je oriënteren welke doelgroep en locatie je aanspreekt, en echt met je hart kiezen wat bij je past!

 • Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Leerling verpleegkundigen voor gehandicaptenzorg, de psychiatrie en ouderenzorg

  Nieuwe Zorgtalenten gezocht! Maak een carrière switch of ontwikkel je verder naar ‘verpleegkundige van de toekomst’.

 • Begeleider crisisopvang KBZ Ottersum

  Zie jij het als een uitdaging om te werken in een unieke voorziening voor Kortdurend Buitengewone zorg? Jouw kennis en expertise kunnen we goed gebruiken, dus lees verder!

 • Assistent gehandicaptenzorg MBO2 Velp (N-Br)

  Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een fijne woon- en leefomgeving voor ouder wordende clienten met een verstandelijke beperking? Krijg je energie van het ondersteunen in de zorg en wil je bijdragen aan goede zorg? Dan zoeken we jou!

 • Afdelingsassistent op ouderinitiatief Zelo te Uden

  Voor ouderinitiatief Zelo in Uden zijn we op zoek naar een afdelingsassistent, die ondersteuning biedt bij het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden en de eet- en drinkmomenten. Natuurlijk is er tijd voor contact met de bewoners, waarmee je een praatje of een wandeling maakt of een spelletje speelt.

Dichterbij …en J!J als behandelaar

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Orthopedagoog/Psycholoog tvv zwangerschapsverlof met perspectief op vast contract

  Ben jij de proactieve orthopedagoog of psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor zwangerschapsvervanging, met hierbij perspectief op een vast dienstverband. Heb jij interesse?

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • GZ-psycholoog klinisch & poliklinisch

  Ben jij onze nieuwe collega voor zowel klinisch als poliklinisch die aan de slag wil op een van onze locaties in Eindhoven, Venlo, Oostrum, Sittard, Heerlen en Tilburg?

 • (Gz-)Psycholoog ambulante behandeling in Eindhoven

  Ben jij die gedreven ambitieuze (gz-) psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat deze weer zoveel mogelijk grip op het leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als (gz-) psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil op onze nieuwe locatie in Eindhoven.

 • Psychiater derdelijnszorg

  Ter ondersteuning van de behandelpaden van onze ambulante teams zijn wij op zoek naar een psychiater derdelijnszorg STEVIG.

 • Orthopedagoog-Generalist derdelijnszorg ambulante poli Tilburg

  Als BIG-geregistreerde Orthopedagoog-Generalist binnen onze ambulante poli van STEVIG in Tilburg zet je jouw kennis en kunde in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

 • Fysiotherapeut in Oss, Nijmegen en Velp (NB)

  Ben jij degene die ons enthousiaste team van fysiotherapeuten komt versterken? Wij bieden in totaal 36 uur aan, waarvan 18 uur voor onbepaalde tijd en 18 uur ter vervanging van zwangerschapsverlof (van 29 augustus 2022 tot 16 januari 2023).

 • GZ-psycholoog Crisisunit in Oostrum

  Als BIG-geregistreerde GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist binnen de Crisisunit van STEVIG in Venray/Oostrum zet je jouw kennis en kunde als Regiebehandelaar in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

 • Basispsycholoog Oostrum

  Welkom bij ons team in Oostrum! We zoeken jou als basispsycholoog voor diverse facetten op onze afdelingen.

 • SPV locatie Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt? Voor de locatie in Tilburg zoeken wij een ervaren SPV.

 • Begeleider behandeling Team Nachtzorg in Oostrum

  Ben jij een enthousiast nachtmens en op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Ben jij degene die samen met een professioneel team de verbinding in de 24 uurs ketenzorg aangaat?
  Reageer dan op onderstaande vacature.

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Medewerker Zorgadministratie

  Als Medewerker Zorgadministratie ben je samen met het team verantwoordelijk voor het registreren en declareren van de geleverde zorg. Je staat in verbinding met de hele organisatie.
  Beschik jij over een hands-on mentaliteit en ben je communicatief, accuraat en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Business information consultant

  Als Business Information Consultant sla je bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de gebruikers en de ICT-specialisten. Je brengt de behoefte van de eindgebruikers in kaart en vertaalt deze naar innovatieve oplossingen in het ICT-, en applicatielandschap binnen Dichterbij. Neem jij graag initiatief en vind jij het een uitdaging om ICT Processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen?

 • Enterprise Architect ICT Gennep

  Ben jij die enthousiaste strategisch denker die bedrijfsdoelstellingen voor het IT-landschap weet te vertalen. Heb jij diepgaande enterprise architectuur kennis dan zijn wij benieuwd wie jij bent, wat je motiveert en wat jij kunt bijdragen in deze uitdagende rol bij Dichterbij als Enterprise Architect ICT.

 • Tactisch Inkoper ICT in Gennep

  Dichterbij zoekt ter uitbreiding van haar inkoopafdeling een tactisch inkoper ICT! Wil je verder meebouwen aan de afdeling Inkoop en wil je het beste uit jezelf halen? Dan komen wij graag met jou in contact!

 • Huishoudelijk Medewerker/Schoonmaker Oostrum - Venray - Well

  Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op huishoudelijk gebied? Voor onze locaties in Oostrum, Venray en Well zijn wij op zoek naar enkele parttime huishoudelijk medewerkers.

 • Vakantiebaan huishoudelijk medewerker/schoonmaker in Horst

  Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in Horst waar je op de fiets naar toe kunt? Ons gezellige team is op zoek naar vakantiekrachten!

  Dit betreft een vakantiebaan in de periode van begin juni 2022 tot uiterlijk oktober 2022 voor 8 - 30 uur per week. Mocht je uiteindelijk graag in de weekenden willen blijven werken, is dat altijd in overleg mogelijk!

 • Beleidsmedewerker RVE West (Uden en omgeving)

  Ben jij de nieuwe collega die hoge eisen stelt aan kwaliteit en snel doordringt tot de kern? Ben jij positief kritisch ten aanzien van producten of diensten en werk je doelgericht aan verbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou, voor 28 - 32 uur per week.

 • Functioneel Applicatiebeheerder AFAS

  Het is aan jou de taak om onze AFAS-omgeving up-to-date te houden én de functionaliteiten te verbeteren. Jij bent het luisterende oor in de organisatie die de wensen van collega's omzet in processen die ons helpen om slimmer én efficiënter te werken. Met jouw kennis en ervaring ben je een waardevolle toevoeging voor het team én de organisatie. Dit zorgt ervoor dat jij niet stil hoeft te zitten en de handen uit de mouwen kunt steken. Door jouw ervaring weet je ons ook op weg te helpen. Hierdoor neem jij ons mee aan de hand en kom jij zelf proactief met voorstellen om de inrichting van AFAS te verbeteren.

 • Controller in de zorg in Gennep

  Als controller in de zorg ben je verantwoordelijk voor de inrichting, het beheer en toezicht op de uitvoering van de zorgcontrolcyclus binnen het team Zorgadministratie. Klinkt dit als een mooie uitdaging? Wij kijken uit naar je sollicitatie!

 • Strategisch beleidsadviseur

  Heb je een duidelijke visie op de toekomst van de behandeling van SGLVG cliënten zowel binnen als buiten een forensisch kader en kun je dit vertalen naar een helder en integraal beleid voor STEVIG? Heb je daarnaast een enorme drive om de behandeling van cliënten met een licht verstandelijke beperking te verbeteren? Je bent van harte welkom in ons team!

Ervaringen van onze collega's

Leer het vak bij Dichterbij

Wil jij ook je hart volgen en overweeg je een carrièreswitch? Op verschillende manieren helpen we jou met bij- of omscholing tot begeleider gehandicaptenzorg of verpleegkundige. Ontdek welk leerwerktraject bij jou past

Evenementen voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals organiseren we regelmatig evenementen en webinars. Een aantal webinars kun je al terugkijken.

Webinars terugkijken

Jouw introductie bij Dichterbij

Start je met een baan bij Dichterbij, dan kom je in een warm bad terecht! Lees hier hoe we jou in de eerste weken verwelkomen

Vragen?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Of heb je hulp bij je zoektocht nodig? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Ontmoet onze recruiters

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat