Naar inhoud
1015 - Grave - header

Werken bij Dichterbij

Welkom op de Werken bij pagina van Dichterbij! Leuk dat je op zoek bent naar een baan in de gehandicaptenzorg. Wil jij carrière maken met je hart? Hieronder vind je onze vacatures. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Ben je op zoek naar een functie als begeleider? Kijk dan hieronder bij een van de begeleider-vacatures en solliciteer. Vervolgens neemt ons Wervingsbureau contact met je op om samen met jou te zoeken naar een passende werkplek.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

24 resultaten
Toon:
Weergave:

Werken in de zorg

 • Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag
  Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag

  ‘Heb jij het in je om mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag rust en vertrouwen te geven?’

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Begeleider cliënten EMB
  Begeleider cliënten EMB

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

 • Basisarts/ANIOS in Gennep
  Basisarts/ANIOS in Gennep

  Wil jij als Basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist) carrière maken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of ervaring op doen met deze doelgroep en zo jouw kennis verbreden? Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoefte van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.
  Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!
  In verband met nieuw te openen afdelingen, hebben wij vacatures binnen de verschillende klinische afdelingen van STEVIG.

 • AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum
  AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum

  Ben je AVG of ben je specialist ouderengeneeskunde, kinderarts, huisarts of andere specialist met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren

 • Begeleider Nachtzorg
  Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ’s nachts voor onze cliënten, zodat ze lekker kunnen slapen?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Leerling Begeleider Behandeling binnen STEVIG
  Leerling Begeleider Behandeling binnen STEVIG

  We zijn op zoek naar Leerlingen Begeleider Behandeling binnen behandelunits Plein 8 en Plein 9 van STEVIG, locatie Oostrum.

  Wil je Begeleider Behandeling worden en direct aan de slag? Volg dan een BBL-opleiding niveau 4 of hbo duaal opleiding bij Dichterbij/STEVIG waarin je leren en werken combineert. Niet alleen leren op school, maar praktijkgericht mét bijpassend salaris!
  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties. Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken cliënten in alles wat we doen en daarom zijn we op zoek naar jou.

 • Verpleegkundig Specialist bij Dichterbij-Expertise
  Verpleegkundig Specialist bij Dichterbij-Expertise

  Kom jij als Verpleegkundig Specialist (IO) een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling van onze AVG praktijk?
  Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 • Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum
  Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum

  Houd jij van afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de Crisisunit in Oostrum jouw werkplek!

 • Klinisch Neuropsycholoog afdeling KNP
  Klinisch Neuropsycholoog afdeling KNP

  Wil jij als klinisch neuropsycholoog carrière maken binnen STEVIG?
  STEVIG – onderdeel van Dichterbij – zoekt voor de afdeling klinische neuropsychologie een ambitieuze, Klinisch Neuropsycholoog die voor onze organisatie een vitale schakel wil zijn in de verbinding tussen patiëntzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

 • Basispsycholoog FORFACT in Heerlen
  Basispsycholoog FORFACT in Heerlen

  Als ervaren (basis)Psycholoog heb jij actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van Psychologie of Orthopedagogiek. Daarnaast zoeken wij een persoon met ervaring met of interesse in innovatie van het behandelaanbod, het mee ontwikkelen van behandelmodules en het borgen hiervan in het reguliere behandelaanbod. Ben jij die persoon? Reageer dan op deze veelzijdige functie.

 • Gezondheidszorgpsycholoog afdeling KNP
  Gezondheidszorgpsycholoog afdeling KNP

  Wil jij als gezondheidszorgpsycholoog carrière maken binnen STEVIG?
  STEVIG – onderdeel van Dichterbij – zoekt voor de afdeling klinische neuropsychologie een ambitieuze gezondheidszorgpsycholoog die voor onze organisatie een vitale schakel wil zijn in de verbinding tussen patiëntzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Je hebt dan ook de intentie om op korte termijn door te stromen naar de opleidingsplek tot klinisch neuropsycholoog.

Werken in de ondersteunende diensten

 • Projectleider Vastgoed in Gennep
  Projectleider Vastgoed in Gennep

  Ben jij die Projectleider Vastgoed die grote nieuwbouw- en onderhoudsprojecten met ons gaat realiseren binnen Dichterbij?

 • Vastgoedregisseur in Gennep
  Vastgoedregisseur in Gennep

  Om het integrale ontwikkelproces van nieuwe locaties te leiden en het beheren en transformeren van de bestaande vastgoedportefeuille te realiseren zijn wij op zoek naar een (interim) Vastgoedregisseur.

 • Functioneel Beheerder ICT, standplaats Gennep
  Functioneel Beheerder ICT, standplaats Gennep

  Wij zoeken een enthousiaste Functioneel Coördinator om de Dichterbij informatie systemen te beheren.

 • ICT Coördinator Zorgdomotica Zorgcentrale 4U
  ICT Coördinator Zorgdomotica Zorgcentrale 4U

  Als ICT functioneel coördinator zorgdomotica zorg jij ervoor dat de klanten zo optimaal en efficiënt mogelijk ondersteund worden in hun zorgprocessen. Je bent werkzaam bij de zorgcentrale 4U en verantwoordelijk voor onder andere het behoeftemanagement en functionaliteitenbeheer zorgdomotica. Je blinkt uit in verbindend communiceren met zowel de klant, de gebruikersorganisatie , de interne ICT afdeling en externe leveranciers. In de praktijk zorg jij ervoor dat de aanwezige applicaties het zorgproces op maat, optimaal ondersteunen en op correcte wijze worden gebruikt.

 • Secretarieel Medewerker Ambulant STEVIG
  Secretarieel Medewerker Ambulant STEVIG

  Weet jij als administratieve duizendpoot op accurate wijze de ambulante teams ondersteunen bij registratie, agendabeheer, planning én ben je een kei in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie? Reageer op deze leuke en uitdagende functie!

 • Huishoudelijk Medewerker in Horst
  Huishoudelijk Medewerker in Horst

  Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op huishoudelijk gebied? Voor een locatie in Horst zijn wij op zoek naar 2 parttime Huishoudelijk Medewerkers.

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Kom dan kennismaken tijdens ons koffie-uurtje.

Op de koffie

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons