Naar inhoud
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey Koch v1

Werken bij Dichterbij

Zoek een vacature in de buurt


Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking én hun naasten? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Net als onze cliënten! Bij ons sta je er niet alleen voor. Want samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij! Bekijk onze vacatures en leerwerktrajecten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Dichterbij jouw droombaan

Welke functie of locatie past het beste bij jou? Onze recruiters helpen je graag op weg.
Stel ons je vraag
Leren én werken?
Overweeg je een BBL-opleiding of carrièreswitch? Ontdek welk leerwerktraject bij jou past.
Alle leerwerktrajecten
Open sollicitatie
Staat jouw droombaan er nu niet tussen? Laat ons weten!
Stuur je open sollicitatie
Sta jij STEVIG?
STEVIG - onderdeel van Dichterbij - behandelt mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis.
Werken bij STEVIG
30 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?
 • Begeleider EVB+ clienten
  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?
 • Begeleider flex
  Wil jij graag werken op verschillende werkplekken en met verschillende doelgroepen? Maar wel met de zekerheid van vaste uren en een vast contract? Ontdek dan de flexmogelijkheden van Dichterbij!
 • Begeleider EMB-cliënten
  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’
 • Begeleider LVB(+) cliënten
  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?
 • Verzorgende IG gehandicaptenzorg
  Met plezier en daadkracht zet jij je in zodat iedere cliënt persoonlijke zorg krijgt en elke dag op een betekenisvolle manier doorbrengt.
 • Begeleider Nachtzorg
  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!
 • Begeleider ouder wordende cliënt
  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de tijd om onze cliënten echt te leren kennen.
 • Begeleider Kind/Jeugd
  Heb jij het talent om kinderen en jongeren te laten ontdekken wie zij zijn?
 • Dienstverleningscoördinator
  Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?
 • Verpleegkundige
  Wil jij als verpleegkundige écht de tijd kunnen nemen voor cliënten zodat je iemand leert kennen en een band opbouwt?
 • Traineeship begeleider
  Ben je (bijna) afgestudeerd? En weet je nog niet met welke cliëntendoelgroep je graag wilt werken? Met ons traineeship krijg jij de kans om je eerst te oriënteren en te ontdekken welke groep of locatie bij jou past. En dat met een vast contract en vaste uren!
 • Beveiliger zorg in de nacht (bijbaan)
  Volg jij op dit moment een opleiding tot beveiliger of een zorg gerelateerde opleiding, wil je alvast ervaring opdoen en geld verdienen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je. Word beveiliger in de nacht binnen de gehandicaptenzorg!

Dichterbij …en J!J als behandelaar

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • (Aankomend) Adviseur Brandveiligheid
  Heb je een bouwkundige affiniteit en ben je geïnteresseerd in het vakgebied Brandveiligheid? Wil jij je verder ontwikkelen, maar dan wel bij een maatschappelijke organisatie? Dan hebben wij wellicht de vacature voor jou, van (Aankomend) Adviseur Brandveiligheid!
 • Projectmanager ICT, vast contract - Gennep
  Als Projectmanager is het aan jou om onze digitale omgeving binnen Dichterbij te helpen ontwikkelen, middels een gedegen project aanpak. Jij bent de professional die het hele proces van behoefte tot aan implementatie kan overzien en leiden en daarbij budget, tijd en scope bewaakt, om het beoogde resultaat voor onze cliënten te bereiken.
 • Business Controller Serviceorganisatie Gennep
  Business control in de gehandicaptenzorg is niet zomaar iets. De sector staat voor grote uitdagingen. Het moet anders, maar hoe? Jij levert een belangrijke bijdrage in de zoektocht naar antwoorden op die vraag.

  Heb jij enkele jaren relevante werkervaring en wil je graag de stap zetten naar business control in de zorg? Dan is dit de perfecte stap voor jou!
 • Senior Teamleider Facilitair Gennep
  Ben jij gepassioneerd om bij te dragen aan een betekenisvol leven van mensen met een verstandelijke beperking? Met jouw strategische inbreng zorg jij ervoor dat de uitgezette lijn binnen de facilitaire afdeling uitgebouwd wordt en de afdeling nog meer van toegevoegde waarde is!
 • Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker Well (Noord Limburg)
  Wij zoeken voor meerdere woningen in Noord Limburg een enthousiaste huishoudelijk medewerker/schoonmaker.
 • Facilitair coördinator/regisseur regio Noord en Midden Limburg
  Wij zoeken een gastvrije facilitair coördinator/regisseur. Jij ondersteunt de managers zorg en de zorgteams om onze droom waar te maken: Fijn wonen & leven voor onze bewoners.
 • Business controller vastgoed Gennep
  In deze functie speel je een essentiële en uitdagende rol in het beheren en optimaliseren van de vastgoedontwikkelingen. Ga jij de uitdaging aan om samen met ons antwoorden te vinden op de vragen van de toekomst?
 • Senior (marketing)communicatieadviseur - Gennep
  Wij zoeken een ambitieuze professional die gedreven is om met impact de (marketing) communicatie naar cliënten, verwanten en overige externe stakeholders vanuit onze missie – Dichterbij een betekenisvol leven - invulling te geven.
 • Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker in Oostrum
  Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op gebied van schoonmaak? Voor een locatie in Oostrum zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker!

Ervaringen van onze collega's

Leer het vak bij Dichterbij

Wil jij ook je hart volgen en overweeg je een carrièreswitch? Op verschillende manieren helpen we jou met bij- of omscholing tot begeleider gehandicaptenzorg of verpleegkundige. Ontdek welk leerwerktraject bij jou past.

Evenementen voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals organiseren we regelmatig evenementen en webinars. Een aantal webinars kun je al terugkijken.

Webinars terugkijken

Jouw introductie bij Dichterbij

Start je met een baan bij Dichterbij, dan kom je in een warm bad terecht! Lees hier hoe we jou in de eerste weken verwelkomen.

Vragen?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Of heb je hulp bij je zoektocht nodig? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Ontmoet onze recruiters

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons