Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey v1

Werken bij Dichterbij

Zoek een vacature in de buurt


Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Het uitroepteken in !K staat symbool voor hoe je bij ons kunt zijn wie je bent. Net als onze cliënten. Onder het mom ‘Verschil maken doe je samen’ weet je dat je er bij Dichterbij niet alleen voor staat. Samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij!
Bekijk onze vacatures in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Solliciteren en corona?
Hulp nodig bij het zoeken naar de werkplek die bij jou past? Onze recruiters helpen je graag verder. Ook in tijden van corona. Lees hier de veelgestelde vragen over het sollicitatieproces. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 - 754 0060 of mail wervingsbureau@dichterbij.nl.

En K 570x350

Ervaringen van onze collega's

Nieuwsgierig hoe medewerkers het werken bij Dichterbij ervaren? Of hoe we jou verwelkomen in je eerste weken? Zij vertellen je er vol trots graag zelf over. Bekijk hier meer verhalen van onze collega's.

Vacatures bij Dichterbij

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij Dichterbij. Op deze pagina vind je de functies waar we versterking op zoeken. Ook vind je hieronder de vacatures van STEVIG. Dit is een onderdeel van Dichterbij dat zich specifiek richt op behandeling van mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Volop mogelijkheden om een baan te vinden die bij jou past! Staat jouw droombaan toch niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

38 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Traineeship begeleider

  Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent!

  Lijkt het je mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij? Voor een korte periode in te worden gezet binnen een groep als begeleider? Zo kan je je goed oriënteren welke doelgroep je aanspreekt? Echt met je hart te kiezen wat bij je past? En dat met een vast contract en vaste uren! Lees dan verder!

 • Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider voor flexibele of tijdelijke basis

  Flexpunt Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent! Lijkt het jou ook zo mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij?
  Niet iedere dag een andere groep maar voor minimaal 6 weken en maximaal een half jaar worden ingezet als begeleider binnen een groep. Tevens kan je bij ons kennis opdoen van de verschillende doelgroepen binnen Dichterbij.
  Wij bieden jou een jaarcontract met intentie tot een vast contract én vaste uren! Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

 • Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid

  In regio Zuid (Noord en Midden Limburg) zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief in voor een prettig en zo gewoon mogelijk leven. Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. We hebben diverse mogelijkheden op verschillende groepen. Interesse? Laat het ons weten!

 • Verzorgende IG in Horst

  Heb jij een hart voor de gehandicaptenzorg? En wil jij samen met collega’s en bewoners de uitdaging aangaan om de droom van ons nieuwe woon- leefconcept waar te maken? Dan zoeken wij jou! Voor diverse locaties in Horst die onderdeel vormen van dit concept genaamd Mikado zoeken wij Verzorgenden IG!

 • Nieuwe locatie! Begeleider crisisopvang Ottersum

  Zie jij het als een uitdaging om een nieuwe locatie te openen: Een unieke voorziening voor Kortdurend Buitengewone zorg? Waar je mee mag denken in het opzetten? Jouw kennis en expertise kunnen we goed gebruiken, dus lees verder!

 • Verpleegkundig Specialist GGZ | Nijmegen/Tilburg

  Wil jij als verpleegkundig specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Verpleegkundig Specialist AGZ | Oostrum

  Wil jij als verpleegkundig specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Begeleider dagbesteding de Hagert

  Werken in een uniek concept op een prachtige locatie met zowel dementerende ouderen als mensen met een verstandelijke beperking? Op woonzorgboederij de Hagert zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Op zoek naar aanvullende uren? Of ben je niet meer werkzaam in de zorg, maar wil je nog voor een aantal uur per week iets beteken voor onze cliënten? Reageer dan snel!

 • Verzorgende IG / Verpleegkundige Maxend

  Vind je het leuk om met ouderen te werken en deze warme zorg te bieden en daarnaast te ondersteunen in de dagbesteding? Ben jij in staat om medische zaken te signaleren, te denken in mogelijkheden, logisch te redeneren en pro-actief te zijn? Lees dan verder!

Dichterbij …en J!J als behandelaar

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij Stevig?

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog. Ben jij de proactieve Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact.

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • Orthopedagoog generalist Venlo

  Ben jij die gedreven ambitieuze orthopedagoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor een nieuw op te starten locatie in Venlo.

 • Orthopedagoog

  Ben jij die gedreven ambitieuze orthopedagoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een collega voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo en Sittard.

 • Gz-psycholoog

  Ben jij die gedreven ambitieuze Gz-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die aan de slag wil voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo en Sittard.

 • Basispsycholoog F-RIBW De Schakel STEVIG, Oostrum

  Ben jij de basispsycholoog die complexe problematiek op maat kan behandelen? STEVIG zoekt een basispsycholoog voor het Forensisch RIBW. Dit is een samenwerkingsverband tussen De Rooyse Wissel en STEVIG (SGLVG Behandelcentrum in Oostrum).

 • SPV locatie Oostrum/ Venlo

  Als SPV (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige) binnen STEVIG weet je met jouw enthousiasme en professionaliteit de cliënten te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Zorg jij daarnaast voor een behandeling op maat voor de cliënten?

 • Basispsycholoog Poli Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze basispsycholoog die een cliënt behandeling op maat kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Dan komen we graag met jou in contact.

 • Begeleider behandeling dagbesteding Oostrum

  Ben jij die veerkrachtige doorzetter die snel kan schakelen en op een creatieve manier om kan gaan met onvoorziene situaties? Reageer dan op de vacature van Begeleider behandeling op de Dagbesteding in Oostrum.

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Stageplaats HBO Economische richting

  Stichting Dichterbij heeft uitdagende stageplaatsen voor hbo studenten in de richting van Finance & Control. Altijd al meer willen leren over Finance & Control binnen een zorg organisatie? Concreet willen bijdragen aan mooie projecten? Dan is dit de stage voor jou!

 • Schoonmaker in Horst

  Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan? Kijk niet verder maar kom in ons gezellige team werken als schoonmaker! Je kunt gewoon op de fiets komen want het is in Horst.

 • Keukenmedewerker Twinkeling Horst

  Aan de slag met potten en pannen? In de vakantie maar ook naast je studie? Kom bij ons, de Twinkeling in Horst, in de keuken en het restaurant werken!

 • Afdelingsassistent Gehandicaptenzorg Lindeplein 1

  Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een fijne woon- en leefomgeving, krijg je energie van het ondersteunen in de zorg en wil je bijdragen aan goede zorg dan zoeken we jou! Voor woonlocatie Lindeplein 1A-B in Velp (bij Grave) zijn we op zoek naar een Afdelingsassistent Gehandicaptenzorg.
  Het betreft een ouder wordende cliëntgroep waar gedrag kan voor komen en het vaste team ondersteuning zoekt t.b.v. zoveel mogelijk cliëntgebonden uren. Je werkt ondersteunend aan en samen met een vaste begeleider aan het huishouden, ondersteunen in zorg en begeleiding van cliënten.

 • Proces/beleidsadviseur vastgoed/duurzaamheid

  Project-/Procesleider en Beleidsadviseur Vastgoed en Duurzaamheid

  Ben jij die kartrekker die met projecten meebouwt aan de processen van de afdeling Vastgoed van Dichterbij? Wij nodigen hiervoor young professionals uit om te reageren.

 • Adviseur Brandveiligheid

  Binnen Dichterbij is er veel aandacht voor het veilig wonen en werken van cliënten en medewerkers. Voor wat betreft brandveiligheid staat het cliëntbelang voorop. Gezien de omvangrijke vastgoedportefeuille ligt er een grote uitdaging en om de ambities te kunnen realiseren is Dichterbij op zoek naar een Adviseur Brandveiligheid.

 • Secretaresse Regio Oost Dichterbij

  Ben jij een spin in het web die zorgt voor een efficiënt verloop van de gang van zaken en werkzaamheden voor het management van Dichterbij? Ben jij integer, proactief en vindingrijk? Reageer dan op deze veelzijdige en verantwoordelijke functie!

 • Manager Expertisecentrum

  Jij stimuleert teams om over hun eigen vakgebied heen te kijken. Als natuurlijke verbinder ben je zichtbaar, bereikbaar en benaderbaar. Je bent een energieke en gedreven persoon met een resultaatgerichte instelling.
  Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij wellicht wel de ervaren manager die wij zoeken!

Ervaringen van onze collega's

Leer het vak bij Dichterbij

Wil jij ook je hart volgen en overweeg je een carrièreswitch? Op verschillende manieren helpen we jou met bij- of omscholing tot begeleider gehandicaptenzorg of verpleegkundige. Ontdek welk traject bij jou past

Eerst even kennismaken?

Staat jouw vacature er niet bij? Twijfel je over welke werkplek het beste bij jouw wensen past? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider bij Dichterbij? Onze recruiters helpen je graag op weg en vertellen je er alles over! 

Stel jouw vragen aan onze recruiters

Jouw introductie bij Dichterbij

Start je met een baan bij Dichterbij, dan kom je in een warm bad terecht! Lees hier hoe we jou in de eerste weken verwelkomen

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat