Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey v1

Werken bij Dichterbij

Zoek een vacature in de buurt


Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking en hun netwerk? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Net als onze cliënten! Bij ons sta je er niet alleen voor. Want samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil! 

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij!
Bekijk onze vacatures in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Solliciteren en corona?

Hulp nodig bij het zoeken naar de werkplek die bij jou past? Onze recruiters helpen je graag verder. Ook in tijden van corona. Lees hier de veelgestelde vragen over het sollicitatieproces. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 - 754 0060 of mail wervingsbureau@dichterbij.nl.

Ervaringen van onze collega's

Nieuwsgierig hoe medewerkers het werken bij Dichterbij ervaren? Of hoe we jou verwelkomen in je eerste weken? Zij vertellen je er vol trots graag zelf over. Bekijk hier meer verhalen van onze collega's.

Open sollicitatie?

Staat jouw droombaan er nu niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie!
Lees meer

Vacatures bij Dichterbij

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij Dichterbij. Op deze pagina vind je de functies waar we versterking op zoeken. Ook vind je hieronder de vacatures van STEVIG. Dit is een onderdeel van Dichterbij dat zich specifiek richt op behandeling van mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Volop mogelijkheden om een baan te vinden die bij jou past! Staat jouw droombaan toch niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

44 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Traineeship begeleider

  Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent!

  Lijkt het je mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij? Voor een korte periode in te worden gezet binnen een groep als begeleider? Zo kan je je goed oriënteren welke doelgroep je aanspreekt? Echt met je hart te kiezen wat bij je past? En dat met een vast contract en vaste uren! Lees dan verder!

 • Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider Kind/Jeugd

  Heb jij het talent om kinderen en jongeren te laten ontdekken wie zij zijn?

 • Verzorgende IG gehandicaptenzorg

  Met plezier, daadkracht en initiatief zet jij je talent in zodat iedere cliënt zich thuis voelt, persoonlijke zorg krijgt en elke dag op een betekenisvolle manier doorbrengt.

 • Begeleider voor flexibele of tijdelijke basis

  Flexpunt Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent! Lijkt het jou ook zo mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij?
  Niet iedere dag een andere groep maar voor minimaal 6 weken en maximaal een half jaar worden ingezet als begeleider binnen een groep. Tevens kan je bij ons kennis opdoen van de verschillende doelgroepen binnen Dichterbij.
  Wij bieden jou een jaarcontract met intentie tot een vast contract én vaste uren! Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

 • Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Nieuwe locatie! Begeleider crisisopvang Ottersum

  Zie jij het als een uitdaging om een nieuwe locatie te openen: Een unieke voorziening voor Kortdurend Buitengewone zorg? Waar je mee mag denken in het opzetten? Jouw kennis en expertise kunnen we goed gebruiken, dus lees verder!

 • Verpleegkundig Specialist GGZ | Nijmegen/Tilburg

  Wil jij als verpleegkundig specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

Dichterbij …en J!J als behandelaar

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij STEVIG?

 • Basisarts/ANIOS in Gennep

  Ben je als basisarts geïnteresseerd in een mooie en uitdagende werkplek in de gehandicaptenzorg? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan.

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog LVB

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog. Ben jij de proactieve Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze LVB cliënten in regio Uden, Veghel, Schijndel, Oss? Graag komen wij met jou in contact.

 • Orthopedagoog/Psycholoog tvv zwangerschapsverlof

  Ben jij de proactieve orthopedagoog of psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor zwangerschapsvervanging.

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • Orthopedagoog

  Ben jij die gedreven ambitieuze orthopedagoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een collega voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo en Sittard.

 • Gz-psycholoog klinisch & poliklinisch

  Ben jij die gedreven ambitieuze Gz-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor zowel klinisch als poliklinisch die aan de slag wil voor 1 van onze locaties in Eindhoven, Venlo/Oostrum, Sittard, Heerlen en Tilburg.

 • SPV locatie Oostrum/Venlo

  Als SPV (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige) binnen STEVIG weet je met jouw enthousiasme en professionaliteit de cliënten te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Zorg jij daarnaast voor een behandeling op maat voor de cliënten?

 • (Gz-)Psycholoog ambulante behandeling in Eindhoven

  Ben jij die gedreven ambitieuze (gz-) psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat deze weer zoveel mogelijk grip op het leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als (gz-) psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil op onze nieuwe locatie in Eindhoven.

 • SPV in opleiding in Sittard

  Ben jij die gediplomeerde Verpleegkundige die aan de slag wil als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in opleiding binnen STEVIG? Als SPV ben jij bij STEVIG de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt in de functie van SPV in opleiding voor ons team in Sittard?

 • SPV in Sittard

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd!

 • Begeleider Behandeling RIBW Sittard

  Wil jij cliënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van begeleider behandeling (in de rol van sociotherapeut) bij RIBW de Schakel in Sittard interessant voor jou!

 • Vaktherapeut Drama Deeltijdlocatie in Tilburg

  Voor de locatie van STEVIG in Tilburg zijn wij op zoek naar versterking van ons team, in de functie van Vaktherapeut Drama Therapie. Ben jij die ervaren vaktherapeut met afgeronde vakspecifieke hbo opleiding? We zien graag jouw reactie tegemoet.

 • Psychomotorisch, Dans-/Bewegingstherapeut Sittard

  Wil jij je richten op het herstellen of versterken van de balans van de cliënt en zijn leefomgeving? Vanuit de functie van Psychomotorisch, Dans- en Bewegingstherapeut ga jij met de cliënt werken aan een realistisch perspectief. Spreekt dit jou aan, dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

 • Fysiotherapeut Regio Uden, Heesch en Oss

  Ben jij degene die ons enthousiaste team van fysiotherapeuten komt versterken?

 • Begeleider Behandeling RIBW de Schakel Oostrum

  Wil jij patiënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van Begeleider Behandeling bij RIBW de Schakel in Oostrum interessant voor jou!

 • Doktersassistente AVG Praktijk Gennep

  Wil jij als doktersassistent(e) carrière maken met je hart?
  Ben jij enthousiast, professioneel en ben jij in staat medisch-technische handelingen uit te voeren volgens richtlijnen, protocollen en werkafspraken? Reageer dan op deze mooie vacature!

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Teamleider Zorgadministratie / Zorgcontroller

  Als teamleider geef je leiding aan de Zorgadministratie. Als zorgcontroller ben je verantwoordelijk voor de inrichting, het beheer en toezicht op de uitvoering van de zorgcontrolcyclus. Je staat in verbinding met de hele organisatie.
  Beschik jij over een academisch denk- en werkniveau en ben je creatief, vindingrijk en oplossings- en mensgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Centralist Zorg op afstand

  Wil jij cliënten 24 uur per dag, 7 dagen in de week, cliënt specifieke zorgondersteuning, veiligheid en comfort bieden?
  Dit doen wij, Centralisten Zorg op Afstand, met behulp van zorgdomotica én in nauwe samenwerking met de zorgcollega’s in de regio’s van Dichterbij.
  Spreekt jou dit aan? Krijg je hier energie van?
  Zet deze energie dan in bij ons, want wij zijn op zoek naar jou!

 • Business information consultant - coördinator

  Ben jij pro-actief en zoek jij een uitdaging binnen een vernieuwende omgeving? Dan is de functie van Business Information Consultant (BIC) misschien wel iets voor jou!

 • Administratief Medewerker Servicepunt Leercentrum

  Samen met de collega’s van het servicepunt van het Leercentrum zorg jij ervoor dat iedere klant zich gehoord, gewaardeerd en geholpen voelt!
  Ben jij servicegericht? Ga je graag op onderzoek uit en heb je affiniteit met Leren en Zorg?
  Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

 • Operationeel Planner Regio Noord-Midden

  Ben jij de puzzelaar die de medewerkers zo inzet dat de cliënt een fijn en betekenisvol leven kan leiden en dat jouw collega’s een goed werkrooster hebben?

  Dichterbij wil het roosteren en plannen verder professionaliseren. Hét grote kapitaal van Dichterbij zijn de medewerkers. Zij zijn de mensen die de cliënten ondersteunen om het leven fijn en betekenisvol te kunnen leiden. Die medewerkers moeten daarbij zo slim mogelijk worden ingezet zodat ze zoveel mogelijk kunnen betekenen. En voor de medewerkers is het belangrijk dat ze een fijn werkrooster hebben zodat ze graag bij Dichterbij werken. En dat moet ook nog eens binnen het beschikbare geld en met de beschikbare mensen op een krappe arbeidsmarkt. Je begrijpt: het goed inzetten van dat menselijk kapitaal is van cruciaal belang. Daarom zoeken we operationeel planners. Een mooie functie waarin je je als operationeel planner kunt ontwikkelen en steeds beter wordt in het leggen van die puzzel!

 • Directeur STEVIG te Oostrum

  Directeur STEVIG
  ‘Weer grip op je leven krijgen, dat geeft rust’

 • Directeur Zorg Regio West

  Het geluk en welbevinden van onze cliënt staan centraal. Elke dag opnieuw.’

 • Directeur Zorg Regio Noord en Midden

  ‘Het geluk en welbevinden van onze cliënt staan centraal. Elke dag opnieuw.’

 • Financieel Administratief Medewerker in Gennep

  Ben jij als Financieel Administratief Medewerker op zoek naar een uitdagende functie met een divers takenpakket? Heeft het debiteurenproces voor jou geen geheimen? Dan zien wij graag jouw enthousiaste sollicitatie tegemoet.

 • Financial Controller in Gennep

  De Financiële afdeling wil zorgmedewerkers optimaal in hun werk faciliteren, met zo weinig mogelijk gedoe. Tegelijkertijd moeten we er als organisatie voor zorgen dat kosten en risico’s beheersbaar blijven en kwaliteit gewaarborgd blijft. In dat spanningsveld doet onze afdeling z’n werk. Wij streven ernaar om met efficiënte en eenvoudige processen de zorgcollega’s zoveel mogelijk in hun kracht te zetten, binnen de ruimte van de financiële middelen. Met oog voor risico’s en kansen. Ben jij die Financial Controller die hiermee aan de slag wil gaan?

 • Opleidingskundige

  Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van het vakmanschap en talent van de medewerkers van Dichterbij? Ben jij de opleidingskundige die met ons gelooft in de kracht van werkplekleren?
  Stuur dan jouw sollicitatie vandaag nog aan ons door!

 • Operationeel planner regio Zuid

  Ben jij de puzzelaar, die de medewerkers zo inzet, dat de cliënt een fijn en betekenisvol leven kan leiden en dat jouw collega’s een goed werkrooster hebben?

  Dichterbij wil het roosteren en plannen verder professionaliseren. Hét grote kapitaal van Dichterbij zijn de medewerkers. Zij zijn de mensen die de cliënten ondersteunen om het leven fijn en betekenisvol te kunnen leiden. Die medewerkers moeten daarbij zo slim mogelijk worden ingezet, zodat ze zoveel mogelijk kunnen betekenen. En voor de medewerkers is het belangrijk dat ze een fijn werkrooster hebben, zodat ze graag bij Dichterbij werken. En dan moet het ook nog eens binnen het beschikbare geld en met de beschikbare mensen op een krappe arbeidsmarkt.
  Je begrijpt: het inzetten van dat kapitaal is een hele cruciale rol. Daarom zoeken we operationeel planners. Een mooie functie waarin je je als operationeel planner kunt ontwikkelen en steeds beter wordt in het leggen van die puzzel!

Ervaringen van onze collega's

Leer het vak bij Dichterbij

Wil jij ook je hart volgen en overweeg je een carrièreswitch? Op verschillende manieren helpen we jou met bij- of omscholing tot begeleider gehandicaptenzorg of verpleegkundige. Ontdek welk traject bij jou past

Eerst even kennismaken?

Staat jouw vacature er niet bij? Twijfel je over welke werkplek het beste bij jouw wensen past? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider bij Dichterbij? Onze recruiters helpen je graag op weg en vertellen je er alles over! 

Stel jouw vragen aan onze recruiters

Jouw introductie bij Dichterbij

Start je met een baan bij Dichterbij, dan kom je in een warm bad terecht! Lees hier hoe we jou in de eerste weken verwelkomen

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat