Naar inhoud
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey Koch v1

Werken bij Dichterbij

Zoek een vacature in de buurt


Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking én hun naasten? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Net als onze cliënten! Bij ons sta je er niet alleen voor. Want samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij! Bekijk onze vacatures en leerwerktrajecten in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Dichterbij jouw droombaan

Welke functie of locatie past het beste bij jou? Onze recruiters helpen je graag op weg.
Stel ons je vraag
Leren én werken?

Overweeg je een BBL-opleiding of carrièreswitch? Ontdek welk leerwerktraject bij jou past.

Alle leerwerktrajecten
Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er nu niet tussen? Laat ons weten!

Stuur je open sollicitatie
Sta jij STEVIG?

STEVIG - onderdeel van Dichterbij - behandelt mensen met een licht verstandelijke beperking en een gedrags- en/of psychiatrische stoornis.

Werken bij STEVIG
35 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Traineeship begeleider

  Lijkt het je mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij? Voor een korte periode in te worden gezet binnen een groep als begeleider? Zo kan je je goed oriënteren welke doelgroep je aanspreekt? Echt met je hart te kiezen wat bij je past? En dat met vaste uren en een vast contract!

 • Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider Kind/Jeugd

  Heb jij het talent om kinderen en jongeren te laten ontdekken wie zij zijn?

 • Verzorgende IG gehandicaptenzorg

  Met plezier, daadkracht en initiatief zet jij je talent in zodat iedere cliënt zich thuis voelt, persoonlijke zorg krijgt en elke dag op een betekenisvolle manier doorbrengt.

 • Begeleider flexpool

  Wil je graag verschillende werkplekken leren kennen, kies dan voor Flexpunt Dichterbij!
  Als begeleider in de flex kun je je oriënteren welke doelgroep en locatie je aanspreekt, en echt met je hart kiezen wat bij je past!

 • Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider crisisopvang KBZ Ottersum

  Zie jij het als een uitdaging om te werken in een unieke voorziening voor Kortdurend Buitengewone zorg? Jouw kennis en expertise kunnen we goed gebruiken, dus lees verder!

 • Verpleegkundige zeer intensieve zorg

  Een combinatie tussen werken op een vaste zorgintensieve locatie en werkzaamheden binnen het regionale team van verpleegkundige. Mooie uitdaging voor jou?

Dichterbij …en J!J als behandelaar

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Business information consultant

  Jij optimaliseert de ICT processen en hierdoor draag je bij aan een waardevol leven van onze cliënten. Direct een vast contract!

 • Assistent Controller

  In de functie van Assistent Controller lever jij een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van onze processen, kom jij actief met verbetervoorstellen en voert deze uit. Daarnaast ben je bezig met analyses op de cijfers, rapportages maken en het uitvoeren van controles.
  Ben jij die specialist op administratie en bijbehorende processen?

 • Enterprise Architect ICT Gennep

  Ben jij die enthousiaste strategisch denker die bedrijfsdoelstellingen voor het IT-landschap weet te vertalen. Heb jij diepgaande enterprise architectuur kennis dan zijn wij benieuwd wie jij bent, wat je motiveert en wat jij kunt bijdragen in deze uitdagende rol bij Dichterbij als Enterprise Architect ICT.

 • (Junior) Salarisadminstrateur

  Ben jij (junior) Salarisadviseur en nog lang niet uitgeleerd? Dan hebben wij dé baan voor jou!

 • Huishoudelijk medewerker Oostrum

  We zoeken een parttime huishoudelijk medewerker. Wil jij ons team komen versterken?

 • Teamleider vastgoedbeheer

  Ben jij een inspirerende Teamleider Vastgoedbeheer die de talenten van medewerkers tot bloei laat komen? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Schakelpunt is voor Dichterbij op zoek naar een ervaren Teamleider Vastgoedbeheer die er samen met zijn team voor zorgt dat cliënten en medewerkers in een veilige en comfortabele woon – en werkomgeving kunnen verblijven.

 • Projectcoördinator Communicatie Gennep

  We zijn op zoek naar een Projectcoördinator Communicatie (Traffic Manager) ter ondersteuning van het gehele Marketing & Communicatie team. Een projectcoördinator die faciliteert, coördineert en organiseert en helpt de organisatie communicatiever te maken.

 • Locatiemanager bij woonzorgboerderij De Hagert in Leur

  Ben jij een innovator met een maatschappelijke ondernemersgeest? Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en met mensen met dementie? Solliciteer direct! Voor woonzorgboerderij de Hagert in Leur is ZZG zorggroep in samenwerking met Dichterbij met ingang van 1 maart 2023 op zoek naar een locatiemanager voor minimaal 32-36 uur per week.

 • Servicemedewerker Leercentrum

  Samen met collega’s van het servicepunt van het Leercentrum zorg jij ervoor dat iedere klant zich gehoord, gewaardeerd en geholpen voelt!
  Ben jij servicegericht? Ga je graag op onderzoek uit en heb je affiniteit met Leren en zorg? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

Ervaringen van onze collega's

Leer het vak bij Dichterbij

Wil jij ook je hart volgen en overweeg je een carrièreswitch? Op verschillende manieren helpen we jou met bij- of omscholing tot begeleider gehandicaptenzorg of verpleegkundige. Ontdek welk leerwerktraject bij jou past

Evenementen voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals organiseren we regelmatig evenementen en webinars. Een aantal webinars kun je al terugkijken.

Webinars terugkijken

Jouw introductie bij Dichterbij

Start je met een baan bij Dichterbij, dan kom je in een warm bad terecht! Lees hier hoe we jou in de eerste weken verwelkomen

Vragen?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Of heb je hulp bij je zoektocht nodig? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Ontmoet onze recruiters

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons