Naar inhoud
524 13434 Horst 4

Werken bij Dichterbij

Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

Dichterbij gaat voor een betekenisvol en zo gewoon mogelijk leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van onze grondhouding ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om onze cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden.

Wil jij een baan in de zorg waar je echt het verschil kan maken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Ook als je nog geen ervaring- of opleiding in de zorg hebt spreken we je graag! Een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking is wat je nodig hebt.

Onze recruiters zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 754 0060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Hieronder vind je alle vacatures om te 'Werken in de Zorg'. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

17 resultaten
Toon:
Weergave:

Werken in de zorg

 • Begeleiders EVB+ clienten
  Begeleiders EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor EVB+ cliënten? Vind je droombaan bij Dichterbij.
  Wel of geen ervaring? Wij maken graag kennis met je.

 • Begeleider Flexpool
  Begeleider Flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

 • Begeleider cliënten EMB
  Begeleider cliënten EMB

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider behandeling in Oostrum
  Begeleider behandeling in Oostrum

  Jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoefte van anderen maken je bijzonder, ook in complexe situaties.
  Net als jij denken wij in mogelijkheden en intrinsieke motivatie. Dat merken onze cliënten in alles wat we doen en daarom zijn wij op zoek naar jou!
  In verband met nieuw te openen afdelingen, hebben wij vacatures binnen de verschillende klinische afdelingen van STEVIG.

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht
  AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Ben jij die enthousiaste AVG Arts die specialistische medische zorg wil leveren aan licht verstandelijk beperkte cliënten met een gedrags- en/of psychiatrische stoornis, ernstig meervoudig beperkte en ouder wordende cliënten?
  Graag komen wij met jou in contact als je AVG arts bent maar ook als jij specialist ouderengeneeskunde, kinderarts, huisarts of specialist bent met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking.

 • Begeleider Nachtzorg
  Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ’s nachts voor onze cliënten, zodat ze lekker kunnen slapen?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in Tilburg

  Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige binnen STEVIG ben jij de eerste persoon met wie de cliënt contact maakt. Een belangrijk moment voor de start van de behandeling en het vertrouwen van de cliënt. Zorg jij voor een behandeling op maat voor de cliënt?

 • Verpleegkundig Specialist bij Dichterbij-Expertise
  Verpleegkundig Specialist bij Dichterbij-Expertise

  Kom jij als Verpleegkundig Specialist (IO) een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling van onze AVG praktijk?
  Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 • Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum
  Begeleider Behandeling Crisisunit te Oostrum

  Houd jij van afwisselend en uitdagend werk waarbij geen dag hetzelfde is, dan is de Crisisunit in Oostrum jouw werkplek!

 • Orthopedagoog (Generalist) / GZ Psycholoog Gennep
  Orthopedagoog (Generalist) / GZ Psycholoog Gennep

  Vanaf 1 maart 2020 is Dichterbij op zoek naar een orthopedagoog (generalist) / GZ psycholoog voor de regio Oost (Gennep en omgeving). Ben jij de proactieve orthopedagoog (generalist) / GZ psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten?

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

Werken in de ondersteunende diensten

 • Centralist bij de Zorgcentrale in Oostrum
  Centralist bij de Zorgcentrale in Oostrum

  Wil jij bijdragen aan veilige zorg en een veilige omgeving voor cliënten van Dichterbij en andere zorgaanbieders? Kun jij je hoofd koel houden en weet jij prioriteiten te stellen? Dan is deze baan iets voor jou! Ben je nieuwsgierig naar het werk van Centralist, maak dan eerst een afspraak en kom kijken.

 • Functioneel Beheerder ICT in Gennep
  Functioneel Beheerder ICT in Gennep

  Wij zoeken een enthousiaste Functioneel Coördinator om de Dichterbij informatie systemen te beheren. Kun jij je verplaatsen in de belevingswereld van eindgebruikers en heb jij kennis van relatiebeheer en het opstellen van functionele specificaties? Kom dan werken als Functioneel Beheerder binnen het team Service Management op de mooie locatie in Gennep.

 • Adviseur AO/IC in Gennep
  Adviseur AO/IC in Gennep

  Je bent een adviseur AO/IC die sterk is in procesmatig denken. Je beschikt over een academisch denk- en werkniveau, goede analysevaardigheden en je hebt een helicopterview. Bij voorkeur heb je al eerder in de zorg gewerkt. Je hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van interne controleplannen. Je bent toegankelijk, maar tegelijkertijd ook kritisch. Van nature ben je gericht op samenwerken, je begrijpt het krachtenveld waarin je werkt en de afwegingen die daarin worden gemaakt. Je komt terecht in een informele organisatie waar je je eigen verantwoordelijkheid kan nemen. Ook al werk je voor de serviceorganisatie, het leveren van goede zorg aan onze cliënten staat altijd centraal.

  Herken je jezelf in deze tekst? Dan is dit een mooie uitdaging voor jou!

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Kom dan kennismaken tijdens ons koffie-uurtje.

Op de koffie

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij STEVIG. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons