Naar inhoud
1015 - Grave - header

Werken bij Dichterbij

Welkom op de vernieuwde Werken bij pagina van Dichterbij! Leuk dat je op zoek bent naar een baan in de gehandicaptenzorg. Wil jij carrière maken met je hart? Hieronder vind je onze vacatures. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Het kan zijn dat je in deze vernieuwde omgeving jouw vacature niet meer kunt vinden. Ben je op zoek naar een functie als begeleider? Kijk dan hieronder bij een van de begeleider-vacatures en solliciteer. Vervolgens neemt ons Wervingsbureau contact met je op om samen met jou te zoeken naar een passende werkplek.

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

18 resultaten
Toon:

Werken in de zorg

 • Praktijkverpleegkundige
  Praktijkverpleegkundige

  Zet jij al jouw talenten in om bij te dragen aan het vergroten van de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking? Ben je daarnaast vakinhoudelijk; verbindend specialist, adviseur, vernieuwer en bewaker van kwaliteit en veiligheid? Kom bij ons werken als Praktijkverpleegkundige!

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum
  Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Begeleider Behandeling Forensische Stroom?
  Dan zijn WIJ naar jou op zoek!

 • Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen
  Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Heerlen

  Wil jij als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige carrière maken?
  STEVIG– onderdeel van Dichterbij- zoekt een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, voor 32 tot 36 uur per week voor het Forensische FACT, standplaats Heerlen.

 • Gedragsdeskundige met aanvullende OG/GZ opleiding
  Gedragsdeskundige met aanvullende OG/GZ opleiding

  Als gedragsdeskundige help je mensen met een verstandelijke beperking. Het team kijkt hoe ze de wensen van de cliënt kunnen realiseren. Jij als gedragsdeskundige kijkt mee wat er nodig is om de menselijke behoefte te realiseren vanuit de mogelijkheden die er zijn.

 • Begeleider Behandeling
  Begeleider Behandeling

  Ondersteuning bieden om cliënten weer grip op hun leven te laten krijgen en een plek te vinden in de maatschappij. De basis om verder te komen is begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens! Herken jij jezelf hierin? Reageer dan op deze veelzijdige vacature!

 • GZ-Psycholoog
  GZ-Psycholoog

  Ben jij die GZ-psycholoog die complexe problematiek op maat behandelt?

 • Huisarts
  Huisarts

  Wij zijn op zoek naar een gediplomeerd huisarts voor mensen met een verstandelijke beperking.

 • Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag
  Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag

  ‘Heb jij het in je om mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag rust en vertrouwen te geven?’

 • Dienstverleningscoördinator
  Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider cliënten EMB
  Begeleider cliënten EMB

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg
  Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider flexpool
  Begeleider flexpool

  ‘Wil je je eigen talenten en die van onze cliënten verder ontwikkelen?’

Werken in de ondersteunende diensten

 • Doktersassistent(e) voor AVG praktijk in Gennep
  Doktersassistent(e) voor AVG praktijk in Gennep

  Wil jij als doktersassistent(e) carrière maken met je hart?
  Ben jij enthousiast, professioneel en ben jij in staat medisch-technische handelingen uit te voeren volgens richtlijnen, protocollen en werkafspraken? Reageer dan op deze mooie vacature!

 • Unitmanager Regio Veghel e.o. (RVE West)
  Unitmanager Regio Veghel e.o. (RVE West)

  Als unitmanager bij Dichterbij ben je nieuwsgierig naar waar cliënten en medewerkers van dromen. Én naar wat ze nodig hebben om die droom te realiseren. Jij zorgt voor een klimaat waarin deze vragen worden gesteld.
  Dichterbij daagt ieder mens uit!
  Dat doen we samen, professioneel, open en betrokken.

 • Senior Administrateur in Gennep
  Senior Administrateur in Gennep

  Met jouw positieve ondersteuning ga je samen met collega’s van het crediteurenteam zorgen voor een optimaal draaiende financiële administratie

 • Salarisadministrateur te Gennep
  Salarisadministrateur te Gennep

  Nog een laatste controle en dan is de salarisbetaling van die maand weer verwerkt. Altijd een goed gevoel als het op tijd en foutloos gelukt is.
  Je bent proactief, durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen en je denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden! Heb jij ook nog de juiste vakkennis en ervaring? Dan zijn we op zoek naar JOU!

 • Projectleider/Beleidsadviseur
  Projectleider/Beleidsadviseur

  Ben jij die kartrekker die met/middels interne projecten meebouwt aan de professionele groei van Dichterbij?

 • Recruiter
  Recruiter

  Als recruiter bij Dichterbij ga jij het verschil maken. Deze functie is helemaal nieuw. Met jouw kennis help je Dichterbij om zich goed te positioneren in de veranderende arbeidsmarkt. En natuurlijk ben jij de spil in het werven van nieuwe collega’s. Heb jij ervaring als recruiter? En wil jij het verschil maken? Solliciteer dan op deze waardevolle functie.

Kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Het welzijn, plezier en geluk van de cliënten staat voorop. Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Samen met de cliënten en hun verwanten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

Eerst even kennismaken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Dichterbij, maar staat jouw vacature er niet bij? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider? Kom dan kennismaken tijdens ons koffie-uurtje.

Op de koffie

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit. Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij. We werken met zelforganiserende teams, dus daar krijg je bij ons ook volop de ruimte toe. Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Laat van je horen!

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.