Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Jeffrey v1

Werken bij Dichterbij

Zoek een vacature in de buurt


Verschil maken doe je samen

Wil je ook een verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Werken bij Dichterbij betekent dat je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. En je talenten te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Het uitroepteken in !K staat symbool voor hoe je bij ons kunt zijn wie je bent. Net als onze cliënten. Onder het mom ‘Verschil maken doe je samen’ weet je dat je er bij Dichterbij niet alleen voor staat. Samen met de cliënt, familie en collega’s maken we het verschil!

Maak ook werk van jouw talent bij Dichterbij!
Bekijk onze vacatures in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Solliciteren en corona?
Hulp nodig bij het zoeken naar de werkplek die bij jou past? Onze recruiters helpen je graag verder. Ook in tijden van corona. Lees hier de veelgestelde vragen over het sollicitatieproces. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 - 17:00 uur via 088 - 754 0060 of mail wervingsbureau@dichterbij.nl.

En K 570x350

Ervaringen van onze collega's

Nieuwsgierig hoe medewerkers het werken bij Dichterbij ervaren? Of hoe we jou verwelkomen in je eerste weken? Zij vertellen je er vol trots graag zelf over. Bekijk hier meer verhalen van onze collega's.

Vacatures bij Dichterbij

Fijn dat je interesse hebt in het werken bij Dichterbij. Op deze pagina vind je de functies waar we versterking op zoeken. Ook vind je hieronder de vacatures van STEVIG. Dit is een onderdeel van Dichterbij dat zich specifiek richt op behandeling van mensen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Volop mogelijkheden om een baan te vinden die bij jou past! Staat jouw droombaan toch niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie.

43 resultaten
Toon:
Weergave:

Dichterbij ...en J!J in de zorg?

 • Begeleider Gehandicaptenzorg

  ‘Help jij mensen met een verstandelijke beperking steeds een nieuw stapje te zetten?’

 • Begeleider EVB+ clienten

  Wil jij bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking?

 • Traineeship begeleider

  Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent!

  Lijkt het je mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij? Voor een korte periode in te worden gezet binnen een groep als begeleider? Zo kan je je goed oriënteren welke doelgroep je aanspreekt? Echt met je hart te kiezen wat bij je past? En dat met een vast contract en vaste uren! Lees dan verder!

 • Begeleider ouder wordende cliënt

  Verdiep jij je graag in het levensverhaal van ouder wordende cliënten? Bij Dichterbij krijg jij de ruimte en tijd om onze cliënten echt te leren kennen.

 • Begeleider EMB-cliënten

  ‘Weet jij je op een natuurlijke manier in de belevingswereld van de cliënt te verplaatsen?’

 • Begeleider LVB(+) cliënten

  Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

 • Begeleider voor flexibele of tijdelijke basis

  Flexpunt Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent! Lijkt het jou ook zo mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij?
  Niet iedere dag een andere groep maar voor minimaal 6 weken en maximaal een half jaar worden ingezet als begeleider binnen een groep. Tevens kan je bij ons kennis opdoen van de verschillende doelgroepen binnen Dichterbij.
  Wij bieden jou een jaarcontract met intentie tot een vast contract én vaste uren! Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

 • Begeleider Nachtzorg

  Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Dienstverleningscoördinator

  ‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten?’

 • Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid

  In regio Zuid (Noord en Midden Limburg) zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief in voor een prettig en zo gewoon mogelijk leven. Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. Heb jij interesse in een functie met zorgwerkzaamheden op een EMB groep of bij de ouder wordende cliënt of werk je liever op een groep met cliënten met gedragsproblemen? We bespreken jouw wensen en talenten en kijken samen waar je die het beste tot bloei kunt laten komen. Net als bij onze cliënten.

 • Nieuwe locatie! Begeleider crisisopvang Ottersum

  Zie jij het als een uitdaging om een nieuwe locatie te openen: Een unieke voorziening voor Kortdurend Buitengewone zorg? Waar je mee mag denken in het opzetten? Jouw kennis en expertise kunnen we goed gebruiken, dus lees verder!

 • Verzorgende IG in Horst

  Heb jij een hart voor de gehandicaptenzorg? En wil jij samen met collega’s en bewoners de uitdaging aangaan om de droom van ons nieuwe woon- leefconcept waar te maken? Dan zoeken wij jou! Voor diverse locaties in Horst die onderdeel vormen van dit concept genaamd Mikado zoeken wij Verzorgenden IG!

Dichterbij …en J!J als behandelaar

 • Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

  Ga jij met jouw stevige persoonlijkheid op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Begeleider Behandeling Forensische Stroom binnen STEVIG aan de slag wil.

 • Basisarts/ANIOS in Gennep

  Wil jij als Basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist) carrière maken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of ervaring op doen met deze doelgroep en zo jouw kennis verbreden? Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

 • Begeleider behandeling in Oostrum

  Heb jij een persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen? Dan hebben onze cliënten jou nodig. Kom jij werken bij Stevig?

 • AVG arts voor Dichterbij gezocht

  Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

 • Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog

  Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog. Ben jij de proactieve Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Graag komen wij met jou in contact.

 • Begeleider Behandeling RIBW in Sittard

  Wil jij cliënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van begeleider behandeling (in de rol van sociotherapeut) bij RIBW de Schakel in Sittard interessant voor jou!

 • Begeleider behandeling Flexpunt STEVIG

  Wil je op ontdekking en gaan ervaren welke werkomgeving het beste in jou naar boven haalt?
  Of ben jij die vliegende kiep die precies weet wat je wil? Wij zijn benieuwd naar wie jij bent, leuk als je dit met ons wil delen.

 • SPV in Heerlen

  Ben jij als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige op zoek naar een goede werk-privé balans? Als SPV bij STEVIG bepaal je zelf je werktijden en draai je geen crisisdiensten buiten kantoortijd. Grondigheid, dat is waar STEVIG voor staat. Waar de reguliere zorg voor onze cliënten ophoudt, pak jij door als ervaren en specialistische SPV. Help jij cliënten en verwijzers net dat stapje verder? Bekijk dan onze vacature!

 • Orthopedagoog generalist Venlo

  Ben jij die gedreven ambitieuze orthopedagoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die als orthopedagoog generalist/gz-psycholoog binnen STEVIG aan de slag willen. Je komt te werken op een nieuw op te starten locatie, in Venlo. Je bent hierbij betrokken vanaf de start, hoe mooi is dat! Je gaat de nieuwe locatie mee opbouwen.

 • Orthopedagoog

  Ben jij die gedreven ambitieuze orthopedagoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als orthopedagoog binnen STEVIG aan de slag wil voor onze nieuw te open locaties in Eindhoven of Venlo

 • Gz-psycholoog

  Ben jij die gedreven ambitieuze Gz-psycholoog die een cliënt behandeling op maat en regie kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Gz-psycholoog binnen STEVIG aan de slag wil voor onze nieuw te open locaties in Eindhoven of Venlo.

 • Basispsycholoog F-RIBW De Schakel STEVIG, Oostrum

  Ben jij de basispsycholoog die complexe problematiek op maat kan behandelen? STEVIG zoekt een basispsycholoog voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd voor het Forensisch RIBW. Het Forensisch RIBW de Schakel is een samenwerkingsverband tussen De Rooyse Wissel en STEVIG (SGLVG Behandelcentrum in Oostrum).

 • Ergotherapeut Dichterbij regio Velp (NB) en Gennep

  Dichterbij/Expertise zoekt een Ergotherapeut voor de afdeling Ergotherapie, voor 28 tot 34 uur per week. Je werkt voornamelijk met volwassen en oudere cliënten met een verstandelijke beperking en uiteenlopende problematiek.

 • SPV locatie Nijmegen

  Als SPV (Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige) binnen STEVIG weet je met jouw enthousiasme en professionaliteit de cliënten te stimuleren om stapjes te zetten in hun ontwikkeling. Zorg jij daarnaast voor een behandeling op maat voor de cliënten?

 • Verpleegkundig Specialist GGZ | Nijmegen

  Wil jij als Verpleegkundig Specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Verpleegkundig Specialist GGZ | Nijmegen

  Wil jij als Verpleegkundig Specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Verpleegkundig Specialist GGZ | Nijmegen

  Wil jij als verpleegkundig specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Verpleegkundig Specialist GGZ | Tilburg

  Wil jij als verpleegkundig specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Verpleegkundig Specialist AGZ | Oostrum

  Wil jij als verpleegkundig specialist, met specialisme op het gebied van somatiek of GGZ, carrière maken met je hart? Reageer dan op deze leuke, uitdagende vacature.

 • Basispsycholoog Poli Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze basispsycholoog die een cliënt behandeling op maat kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt.

 • Basispsycholoog Poli Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze basispsycholoog die een cliënt behandeling op maat kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt.

 • Basispsycholoog Poli Oostrum

  Ben jij die gedreven ambitieuze basispsycholoog die een cliënt behandeling op maat kan bieden? Met als doel dat hij weer grip op zijn leven krijgt.

Dichterbij ...en J!J in de serviceorganisatie?

 • Vastgoedregisseur in Gennep

  Om het integrale ontwikkelproces van nieuwe locaties te leiden en het beheren en transformeren van de bestaande vastgoedportefeuille te realiseren zijn wij op zoek naar een Vastgoedregisseur.

 • Business Information Consultant (BIC)Gennep

  De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de totale informatievoorziening en alle voorkomende ondersteuning op het gebied van ICT. De afdeling werkt momenteel aan een vernieuwings- en professionaliseringsslag die zich o.a. kenmerkt door “verapping” en “verSaaSing”. Ben jij pro-actief en zoek jij een uitdaging binnen zo’n vernieuwende omgeving? Dan is de functie van Business Information Consultant (BIC) misschien wel iets voor jou!

 • Stageplaats HBO Economische richting

  Stichting Dichterbij heeft uitdagende stageplaatsen voor hbo studenten in de richting van Finance & Control. Altijd al meer willen leren over Finance & Control binnen een zorg organisatie? Concreet willen bijdragen aan mooie projecten? Dan is dit de stage voor jou!

 • Teamleider Zorgadministratie / Zorgcontroller

  Als teamleider geef je leiding aan de Zorgadministratie. Als zorgcontroller ben je verantwoordelijk voor de inrichting, het beheer en toezicht op de uitvoering van de zorgcontrolcyclus. Je staat in verbinding met de hele organisatie.
  Beschik jij over een academisch denk- en werkniveau en ben je creatief, vindingrijk en oplossings- en mensgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Huishoudelijk medewerker Horst vakantieperiode

  Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp tijdens de vakantieperiode? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op huishoudelijk gebied? Voor onze locaties in Horst zijn wij op zoek naar enkele parttime Huishoudelijk Medewerkers die ons gedurende de zomerperiode (juni tot uiterlijk half september) komen ondersteunen. Je bent in deze periode maximaal 3 weken afwezig i.v.m. vakantie.

  Zo werken wij
  Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 • Communicatie Medewerker/Content Creator

  Heb jij als communicatie medewerker een passie voor het maken van aansprekende en heldere communicatie? Heb jij affiniteit met of wil je een bijdrage leveren aan de zorg? In de functie van communicatie medewerker/content creator houd jij je bezig met uiteenlopende communicatie werkzaamheden binnen Dichterbij. Je treedt op als junior communicatie adviseur en ondersteunt daarmede de collega’s. Voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving, ben je flexibel, inventief en ben jij een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Manager Zorg, Locatie Velp / Grave (NB)

  Wij zoeken een Inspirerende, cliëntgerichte Manager Zorg, regio Noord en Midden, locatie Velp/Grave (NB) voor 32 - 36 uur per week, die de talenten van zijn/haar medewerkers tot bloei laat komen.

 • Assistent Controller

  Wij, als Financiële afdeling, streven ernaar om met efficiënte en eenvoudige processen de zorgcollega’s zoveel mogelijk in hun kracht te zetten, binnen de ruimte van de financiële middelen. We hebben oog voor risico's en kansen. Wil jij hier aan bijdragen? Solliciteer dan nu!

 • Keukenmedewerker (bijbaan) Twinkeling Horst

  Bij jij op zoek naar een toffe bijbaan?

  Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiast persoon die tijdens vakanties (en eventueel weekenden buiten de vakanties) inzetbaar is in onze keuken en het restaurant voor onze cliënten. Vanuit de keuken van Twinkeling in Horst verzorgen wij op dit moment dagelijks 30 maaltijden (to go) voor onze woningen in Horst en komen er dagelijks 20 bewoners eten op locatie. Cliënten krijgen ook de mogelijkheid om hun talent in te zetten in en rondom de keuken. Samen met de kok, horecamedewerkers en cliënten zorg je voor verse gerechten en een hygiënische en veilige werkomgeving.

  Gasten voelen zich welkom in het restaurant, krijgen een gezonde en lekkere maaltijd en ervaren het eetmoment als een prettige ervaring. Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je hebt affiniteit met koken en/of je bent bereidwillig om hierin te leren. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep en vind je het leuk om samen met en voor onze cliënten een lekkere maaltijd te bereiden. Je bent flexibel t.a.v. inzetbaarheid en werktijden.

  Ben je minimaal 18 jaar en wordt je enthousiast van deze vacature? Dan horen wij het graag!
  Graag in je sollicitatie vermelden of en in welke weken je vakantie hebt en niet inzetbaar bent.

Ervaringen van onze collega's

Leer het vak bij Dichterbij

Wil jij ook je hart volgen en overweeg je een carrièreswitch? Op verschillende manieren helpen we jou met bij- of omscholing tot begeleider gehandicaptenzorg of verpleegkundige. Ontdek welk traject bij jou past

Eerst even kennismaken?

Staat jouw vacature er niet bij? Twijfel je over welke werkplek het beste bij jouw wensen past? Of wil je weten hoe het is om te werken als begeleider bij Dichterbij? Onze recruiters helpen je graag op weg en vertellen je er alles over! 

Stel jouw vragen aan onze recruiters

Jouw introductie bij Dichterbij

Start je met een baan bij Dichterbij, dan kom je in een warm bad terecht! Lees hier hoe we jou in de eerste weken verwelkomen

Vragen over vacatures of solliciteren?


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat