Naar inhoud

Carrière met je hart

10126 - Afferden (3) - header

Werken bij Dichterbij

De kunst van goede zorg

Voor cliënten van Dichterbij is het heel belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de professionele zorg, deskundige ondersteuning en liefdevolle aandacht van onze medewerkers. Bij Dichterbij staat het welzijn, plezier en geluk van de cliënten voorop.
Je openstellen voor de cliënten. Luisteren met je hart. Oog hebben voor hun behoeften, wensen, ideeën en vragen. Dat is de kunst. Bij Dichterbij werken we hieraan met beproefde instrumenten als ‘Ben Ik Tevreden’ en ‘Als je het mij vraagt’. Als medewerker van Dichterbij stem je je zorg en ondersteuning af op vragen als: Wat wil je graag? Waar droom je van? Wat heb je daarvoor nodig? En hoe kan ik je daarbij helpen? Samen met de cliënten werk je doelgericht aan hun ontwikkeling en een betere kwaliteit van leven.

17203 - Oeffelt (2) portret

Carrière met je hart

Je bent initiatiefrijk en wilt je ontwikkelen. Als je kansen ziet, dan pak je ze en als je plannen maakt, dan werk je ze ook uit. Zo help je de cliënten én jezelf vooruit.
Die ondernemingszin, daar houden we van bij Dichterbij. We werken met zelforganiserende teams, dus daar krijg je bij ons ook volop de ruimte toe.
Spreekt dit je aan en wil jij carrière maken met je hart? Bekijk dan de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan en laat van je horen! Liever eerst eens met ons kennismaken? Regelmatig organiseren we ontmoetingsdagen en koffie-uurtjes. Kom langs en ontmoet Dichterbij!

Flexwerkers

Elke dag van de week, elk uur van de dag goede en efficiënte zorg verlenen, daar zetten al onze medewerkers zich voor in. Omdat ziekte niet te voorspellen is, we onze medewerkers een fijne vakantie en onbezorgd verlof gunnen en omdat we willen garanderen dat er echt altijd iemand voor onze cliënten klaar staat, zijn flexwerkers heel belangrijk voor Dichterbij.


Tonnieje-hoeve - Heeswijh-Dinther (25) portret

Zinvol én leuk bijverdienen?

Ben je 15 jaar of ouder en heb je in de weekenden of in de vakantie tijd voor ons? Kom bij ons werken! Zeker als je een opleiding in de zorg volgt, is Dichterbij een leuke plek voor je om ervaring op te doen in het werken met mensen met een verstandelijke beperking.

Geïnteresseerd? Meld je via onderstaand formulier aan voor een weekend- of vakantiebaan, dan nemen wij contact met je op zodra we een passende plek voor je hebben.

Ik wil graag een weekend- of vakantiebaan bij Dichterbij!