Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 435 Gennep 10
Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een fijne woon- en leefomgeving, krijg je energie van het ondersteunen in de zorg en wil je bijdragen aan goede zorg dan zoeken we jou! Voor woonlocatie Lindeplein 1A-B in Velp (bij Grave) zijn we op zoek naar een Afdelingsassistent Gehandicaptenzorg.
Het betreft een ouder wordende cliëntgroep waar gedrag kan voor komen en het vaste team ondersteuning zoekt t.b.v. zoveel mogelijk cliëntgebonden uren. Je werkt ondersteunend aan en samen met een vaste begeleider aan het huishouden, ondersteunen in zorg en begeleiding van cliënten.

Afdelingsassistent Gehandicaptenzorg Lindeplein 1

Woonlocatie Lindeplein 1 in Velp (Noord Brabant)
12-24 uur per week
MBO (niveau 2)
FWG 25
17-08-2021

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Zo ziet een dag van gastheer/-vrouw/afdelingsassistent er uit: In de ochtend start je met ondersteuning tijdens de zorg en ondersteuning tijdens het ontbijt en zorg je voor een huiselijke sfeer voor de bewoners. Na het ontbijt zijn jouw taken het verzorgen van de was, het opruimen/bijvullen van de slaapkamers, activiteiten doen met cliënten zoals een wandeling en voorbereiden van de avondmaaltijd. In de avond ondersteun je bij de maaltijd, koffiemoment en tijdens de zorgmomenten. Naast deze taken zorg jij voor een huiselijke sfeer.

Je draagt zorg voor huishoudelijke taken en ondersteuning zodat de vaste begeleiders zich volledig op de cliënt kunnen richten. Je werkt diensten van gemiddeld 5 uur ter ondersteuning aan het woon-leefklimaat, er is sprake van een zowel ochtend, avond als weekendplanning.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Wij bieden onze bewoners zorg en activiteiten aan huis en op de dagbesteding. Vol passie zetten wij ons daarvoor in en om ons te ondersteunen in nevenactiviteiten zijn wij op zoek naar een gastheer/-vrouw/afdelingsassistent. Samen zorgen we voor een prettige en betekenisvolle dag voor onze bewoners. Waardering van onze bewoners en medewerkers is belangrijk om samen goede zorg te kunnen bieden voor onze bewoners. Wij zijn een nieuw opbouwend team dat bestaat uit 2 oude teams die zijn samengevoegd van jong tot oud. We ondernemen graag uitjes zoals team dagen en uit eten.

Waar ga je dat doen?

Je gaat werken in een geschakelde woning die kan worden samen gevoegd door het openen van 2 openslaande deuren, aan het Lindeplein in Velp. Een mooie rustige, bosrijke omgeving, waar je goed kunt wandelen met de cliënten en dicht bij het gezellig stadje Grave in Noord Brabant.

Dit ben jij

 • Je hebt een zorg gerelateerde mbo opleiding op niveau 2 of je zit in het tweede jaar van je zorg opleiding vanaf niveau 3
 • Je bent professioneel, betrokken en integer. Je kunt zelfstandig werken en kunt je aanpassen aan het ritme van de groep en de individuele cliënt
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Je wil een actieve bijdrage leveren aan de zorg voor onze bewoners
 • Je hebt ervaring met het schoonmaken/huishoudelijke werkzaamheden
 • Samenwerken doe je van nature
 • Je hebt oog voor de kleine dingen in de dagelijkse zorg voor onze cliënten, waardoor je het verzorgend/verplegend personeel kan ontlasten in hun taken
 • Je houdt van gezelligheid
 • Je bent een enthousiaste persoon die met hart voor de cliënten aan het werk wil gaan

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 25, minimaal € 1.788,- en maximaal € 2.574,- bruto per maand, op basis van 36-urig contract
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sportabonnement, weekendjes weg etc.)
 • Uren in overleg 12 tot maximaal 24 uur
 • Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd, tot en met 31 december 2021. Het betreft een pilot en zal t.z.t bekeken worden of verlenging mogelijk is vanaf januari 2022

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Wendy Derks via telefoonnummer 06 -21380636 of Heidy van den Berg via telefoonnummer 06-29239399. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of via wervingsbureau@dichterbij.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat