Naar inhoud
Vacature 7110 Cuijk
Wil je graag een actieve bijdrage leveren aan een fijne woon- en leefomgeving voor ouder wordende clienten met een verstandelijke beperking? Krijg je energie van het ondersteunen in de zorg en wil je bijdragen aan goede zorg? Dan zoeken we jou!

Assistent gehandicaptenzorg MBO2 Velp (N-Br)

Vast contract
Kastanjelaan 1-3-5 in Velp (Noord Brabant)
8-24 uur per week
MBO (niveau 2)
FWG 25
11-07-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Het betreft een ouder wordende (ernstig meervoudig beperkte) cliëntgroep waar de zorgvraag toeneemt en het vaste team ondersteuning zoekt. Samen met een vaste begeleider ondersteun je in de zorg en begeleiding van cliënten en bij het huishouden.

Zo ziet een dag van de afdelingsassistent er uit (onderstaand is een voorbeeld, de tijden kunnen afwijken) 7.00 - 10.00

 • Goedemorgen, tijd om op te staan! Sommige cliënten zijn uit zichzelf al wakker, die helpen we als eerst, zodat de de anderen nog even lekker kunnen blijven liggen. We helpen hen met uit bed komen, wassen en aankleden;
 • We zorgen ervoor dat het ontbijt klaar staat. Indien nodig ondersteunen we de cliënten met eten;
 • Na het opruimen van de ontbijtspullen is het tijd om de was te doen, opruimen en schoonmaken van de slaapkamers, woonkamer en badkamer;
 • Er wordt voor gezorgd dat de benodigde materialen worden bijgevuld;
 • We brengen de cliënten per electrokar of lekker wandelend naar de dagbesteding.

16.00 - 21.00

 • Je ondersteunt met koken, tafel dekken, eten, afruimen en afwassen.
 • Na het eten is er tijd voor een gezellige en rustige activiteit.
 • Het was weer een fijne dag, tijd om de cliënten te ondersteunen met het naar bed gaan/

Je werkt diensten van gemiddeld 4,5 uur ter ondersteuning aan het woon-leefklimaat, er is sprake van een zowel ochtend, avond als weekendplanning.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Wij bieden onze bewoners zorg en activiteiten aan huis en op de dagbesteding. Vol passie zetten wij ons daarvoor in en om ons te ondersteunen in nevenactiviteiten zijn wij op zoek naar een afdelingsassistent. Samen zorgen we voor een prettige en betekenisvolle dag voor onze bewoners. Waardering van onze bewoners en medewerkers is belangrijk om samen goede zorg te kunnen bieden voor onze bewoners.

Waar ga je dat doen?

Je gaat werken in 3 woningen aan de Kastanjelaan 1-3-5 in Velp (Noord-Brabant), waar elk 5 cliënten wonen. Door de verschillende zorgvragen is het werk heel afwisselend. Je wordt opgenomen in een enthousiast gezellig team, die jou graag verwelkomen als nieuwe collega !

Dit ben jij

Dit ben jij!

 • Je hebt een zorggerelateerde mbo opleiding op niveau 2;
 • Je bent professioneel, betrokken en integer. Je kunt zelfstandig werken en kunt je aanpassen aan het ritme van de groep en de individuele cliënt;
 • Samenwerken doe je van nature;
 • Je hebt oog voor de kleine dingen in de dagelijkse zorg voor onze cliënten, waardoor je het verzorgend/verplegend personeel kan ontlasten in hun taken.

We bespreken samen voor hoeveel uur je ingezet kan worden. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer of bel voor meer informatie.

Dit krijg je ervoor terug

In deze functie bieden we je:

 • Een salaris tussen €1.873,- en € 2.659,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, schaal FWG 25 conform CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen;
 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. Uren zijn in overleg bespreekbaar.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anthonette Verstegen via telefoonnummer 06-55842392. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of via wervingsbureau@dichterbij.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat