Naar inhoud
Vacature 3116 Gennep 3 Verkleind
Voor ouderinitiatief Zelo in Uden zijn we op zoek naar een afdelingsassistent, die ondersteuning biedt bij het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden en de eet- en drinkmomenten. Natuurlijk is er tijd voor contact met de bewoners, waarmee je een praatje of een wandeling maakt of een spelletje speelt.

Afdelingsassistent op ouderinitiatief Zelo te Uden

Vast contract
Zelo in Uden
2-2 uur per week
MBO (niveau 2)
12-07-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Wij zoeken iemand die ons team komt ondersteunen bij het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden en de eet- en drinkmomenten, zodat de begeleiders alle ruimte hebben voor verzorging van de bewoners. Natuurlijk kom je zelf ook in contact met de bewoners en hun netwerk. Ga gerust een praatje aan met de bewoners, ouders en collega’s. Speel een spelletje met ze of maak een wandeling.

De werktijden zijn tussen 07.00 - 22.00 uur, dit is in overleg met jou. Voor meer informatie over deze locatie: https://www.dichterbij.nl/locaties/uden/de-wieken?content=vacature

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Zelo is een plek die is ontstaan vanuit een ouderinitiatief, daardoor werken we nauw samen met de ouders. Het team bestaat uit ongeveer 14 - 18 personen. Zelo bestaat uit een boven- en benedenverdieping. De vacature is ter uitbreiding van het team op de benedenverdieping. Beneden wonen 6 jongvolwassenen tussen 18 en 29 jaar met een EVB en EMB, zzp 7 zzp, 8 en meerzorg.

Waar ga je dat doen?

Zelo is een prachtige woning met ruimte appartementen en een ruime gedeelde tuin. Ook is het op loopafstand van het gezellige centrum van Uden.

Dit ben jij

 • Je hebt een facilitaire en/of zorg gerelateerde mbo opleiding op niveau 2 of je hebt gewoon passie voor het ondersteunen van anderen in het huishouden en kunt aantonen dat je geschikt bent
 • Je hebt ervaring met het schoonmaken/huishoudelijke werkzaamheden, wassen & strijken en koken.
 • Samenwerken doe je van nature
 • Je hebt oog voor de kleine dingen in de dagelijkse zorg voor onze cliënten, waardoor je het verzorgend/verplegend personeel kan ontlasten in hun taken
 • Je bent een enthousiaste persoon die met hart voor de cliënten aan het werk wil gaan

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct bij aanvang bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een dienstverband voor mimimaal 2 uur per week;
 • Salaris tussen €1.873,- en max. € 2.659,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, conform de CAO gehandicaptenzorg FWG 25;
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marielle van Schadewijk via telefoonnummer 06-55441940. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat