Naar inhoud
Header 8 2000x550px
Jij maakt het verschil als arts in de verstandelijke gehandicaptenzorg (arts VG). Met eigen regie en je doet waar je goed in bent!

Arts Verstandelijk Gehandicaptenzorg (Arts VG)

Vast contract
Hele werkgebied Dichterbij
20-36 uur per week
WO
FWG 75 (€5833 - €8969)
27-10-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Natuurlijk ben jij nieuwsgierig hoe je werkdag bij Dichterbij eruit ziet. We kunnen je vertellen dat dit elke dag weer anders is! Het draaien van spreekuren, onverwachte situaties en een huisbezoek. Ook multidisciplinair samenwerken, begeleiden van collega’s en het geven van onderwijs zullen niet ontbreken in je agenda. Jij weet als geen ander wat je baan inhoudt en wat cliënten, verwanten en collega’s van je nodig hebben. En zeker kunnen verwachten. Op deze manier kun je werk en privé goed met elkaar combineren.

Als arts VG verleen je specialistisch medische zorg aan cliënten met een verstandelijke beperking. Je biedt de beste specialistische zorg aan onze cliënten. Naast het verlenen van medische zorg ben je goed in het communiceren en begeleiden van onze diverse cliëntengroep en met verwanten.

Door de weeks werk je overdag en daarnaast heb je bereikbare diensten in avonden, nachten en weekenden.

Ook wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen door middel van nascholing en het volgen van een opleiding. Ook als je interesse hebt in een wetenschappelijk onderzoek dan investeren we daar graag in. Vanuit Dichterbij hebben we hier vele mogelijkheden voor om je te ondersteunen.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt natuurlijk samen met onze gedragsdeskundigen, verpleegkundigen, psychiaters, artsen in opleiding en alle andere collega’s van Dichterbij. Met de reguliere huisartsen in de regio heb je ook veel contact.

Waar ga je dat doen?

Dichterbij heeft locaties in het stroomgebied van de Maas (Noord- Limburg), Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Samen met jou kijken we naar de regio(‘s) waarin je gaat werken.

Dit ben jij

 • Natuurlijk ben je een specialist, een (bijna) geregistreerde arts VG;
 • BIG-geregistreerd;
 • Belang van cliënten op de eerste plaats, je werkt goed samen in multidisciplinair verband;
 • Flexibel, doorzettingsvermogen, daadkracht, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract (20 - 36 uur);
 • Salaris tussen € 5.833,00 en € 8.969,00 bruto per maand, in schaal FWG 75, conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek. Hierbij ontvang je tevens een arbeidsmarkttoeslag van 10% en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Op 1 dec van 2023 een loonstijging van 3 procent. In 2024 een verhoging van 2 procent op 1 juni en 1 dec 2024, alsmede een verdubbeling van de reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Optioneel een auto lease regeling;
 • Vaste eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • Mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact op met Maike Derks, manager Expertise. op telefoonnummer 06-11467500.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons