Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
110 Gennep 3
Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

AVG arts voor Dichterbij gezocht

Gennep
32-36 uur per week
FWG 75 (€5205 - €8004)
   

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Het is uitdagend werk, arts verstandelijk gehandicapten (AVG) bij Dichterbij. Want geen cliënt is hetzelfde. Sommige zijn licht verstandelijk beperkt, andere ernstig of meervoudig beperkt. Sommige cliënten hebben aanvullend gedragsproblematiek, anderen hebben een psychische kwetsbaarheid en/of zijn ouder wordend met bijkomende extra zorgvragen. Je houdt van die afwisseling! En rust niet voordat je weet wat er aan de hand is. Zeker bij cliënten die dit niet zelf kunnen aangeven, kan dat een behoorlijke opgave zijn.

Zo werken wij

‘Als je het mij vraagt…’ Zo werken we samen met onze cliënten, dit is onze grondhouding, ons DNA. Wat dit betekent? Grote en kleine wensen. De wensen van onze cliënten geven aan wat zij belangrijk vinden in het leven. Bijvoorbeeld over wonen, werken of vrije tijd. 'Als je het mij vraagt’ is onze manier om hen en hun talenten te leren kennen. Het is ons vak om erachter te komen wat zij willen. We beloven hen dat we kijken naar hun mogelijkheden. Zo kunnen we hen nog beter helpen met een fijn leven. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.

Met wie ga je dat doen?

Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Bij Dichterbij dagen we ieder mens uit. Onze bewoners met een verstandelijke beperking, de deelnemers van de dagbesteding én onze medewerkers.

Onze kernwaarden zijn: Open, Betrokken, Professioneel en Samen en die verankeren we in onze cultuur en mensen.

Bij Dichterbij kunnen mensen met een verstandelijke beperking rekenen op de zorg en begeleiding die zij nodig hebben. We zeggen geen nee tegen cliënten. Heeft iemand een WLZ VG indicatie dan zijn ze welkom. De zorg organiseren we rondom de zorgvraag. Bij Dichterbij staat het belang van de cliënt centraal. We doen dit voor kinderen, (jong)volwassenen en ouderen.

Waar ga je dat doen?

In overleg bekijken we samen welke locatie dit gaan zijn. Dit kan zijn vanuit Gennep, Velp of Oostrum. De locatie in Oostrum is één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra in Nederland, met ook een forensische afdeling.

Dit ben jij

Het welzijn van de cliënten is voor jou het belangrijkste. Daar ben je preventief mee bezig. Je doet dat samen met reguliere huisartsen in de regio. En natuurlijk jouw collega’s van Dichterbij. Als AVG zien we je sollicitatie graag tegemoet. We horen ook graag van je als je een specialist, kinderarts of huisarts bent en graag met mensen met een verstandelijke beperking wilt werken. Geduld en doorzettingsvermogen zijn je tweede natuur. Ook ben je flexibel en daadkrachtig. Samen kijken we op welke locatie je komt werken. Dat kan in Gennep, Velp of Oostrum (bij onze dochter STEVIG) zijn. Eens in de vijf weken heb je een weekend telefonische bereikbaarheidsdienst.

Dit krijg je ervoor terug

In deze functie bieden we je:

 • Een salaris tussen € 5.205,- en € 8.004,- , schaal FWG 75 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek. Hierbij ontvang je tevens een arbeidsmarktkraptetoeslag van 10% en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een goede pensioenregeling
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag
 • Optioneel behoort tot de mogelijkheden om gebruik te maken van een auto lease regeling
 • Als je interesse hebt in wetenschappelijk onderzoek, dan krijg je hiervoor 8 uur per week vrijstelling
 • Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekenden
 • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken
 • Bovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met een van de AVG-artsen van Dichterbij via telefoonnummer: 088-7540500. Ook zijn de collega’s per mail bereikbaar; Tonny Coppus, t.coppus@dichterbij.nl, Suzanne Duffels, s.duffels@dichterbij.nl, Ilona Claassen, i.claassen@dichterbij.nl, Gert de Leijer, g.deleijer@dichterbij.nl (Gert de Leijer is ook bereikbaar via telefoonnummer 0478-529679).
Je kunt ook bellen of mailen met Anuschka van Creij manager van Expertise 06-11831511 of a.vancreij@dichterbij.nl.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons