Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
110 Gennep 3
Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

AVG arts voor Dichterbij gezocht

Gennep
32-36 uur per week
WO
FWG 75

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Zorg jij er met je specialistische medische kennis voor dat cliënten gezond zijn en zo gewoon mogelijk kunnen leven? Vind je droombaan bij Dichterbij!

Het is uitdagend werk, arts verstandelijk gehandicapten (AVG) bij Dichterbij. Want geen cliënt is hetzelfde. Sommige zijn licht verstandelijk beperkt, andere ernstig of meervoudig beperkt. Sommige cliënten hebben aanvullend gedragsproblematiek, anderen hebben een psychische kwetsbaarheid en/of zijn ouder wordend met bijkomende extra zorgvragen. Je houdt van die afwisseling! En rust niet voordat je weet wat er aan de hand is. Zeker bij cliënten die dit niet zelf kunnen aangeven, kan dat een behoorlijke opgave zijn.

Het welzijn van de cliënten is voor jou het belangrijkste. Daar ben je preventief mee bezig. Je doet dat samen met reguliere huisartsen in de regio. En natuurlijk jouw collega’s van Dichterbij. Als AVG zien we je sollicitatie graag tegemoet. We horen ook graag van je als je een specialist, kinderarts of huisarts bent en graag met mensen met een verstandelijke beperking wilt werken. Geduld en doorzettingsvermogen zijn je tweede natuur. Ook ben je flexibel en daadkrachtig. Samen kijken we op welke locatie je komt werken. Dat kan in Gennep, Velp of Oostrum (bij onze dochter STEVIG) zijn. Eens in de vijf weken heb je een weekend telefonische bereikbaarheidsdienst.

Open

Je bent open naar cliënten, verwanten en collega’s. Jouw communicatieve vaardigheden en kennis zorgen ervoor dat zij ook naar jou toe open en transparant zijn. Het is de basis voor een succesvol onderzoek, een goede diagnose en effectieve behandeling.

Samen

Je bent onderdeel van het AVG-team van Dichterbij. Ook werk je nauw samen met paramedici, praktijkverpleegkundigen, huisartsen, psychiaters, artsen in opleiding en verwanten van cliënten. Steeds met als doel de beste oplossing voor de cliënt te realiseren. Zo werk je samen aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking.

Betrokken

Je bent betrokken bij je cliënten, hun verwanten en collega’s. Je hebt aandacht voor hen, bent geïnteresseerd in hun verhaal. Je bent ook betrokken bij de organisatie. Als je vindt dat er dingen beter kunnen, dan luisteren we graag naar je. Dichterbij is ook betrokken bij jou. We zijn nieuwsgierig naar je ambities, naar je talenten. We helpen je graag om die talenten verder te ontwikkelen.

Professioneel

Onze ambitie is om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen bij een fijn en betekenisvol leven. Dat doen we op een professionele manier aan de hand van ‘Als je het mij vraagt’. Dat is onze manier om cliënten, hun verwanten en hun talenten zo goed mogelijk te leren kennen. Dat doen we door een positieve waarderende houding aan te nemen in gesprekken. Ook met collega’s. We beloven dat we kijken naar mogelijkheden. Als professional blijf je natuurlijk bij in je vakgebied. Ben je geïnteresseerd in wetenschappelijk onderzoek? Dan geven we je graag de ruimte om hierin te investeren.

Aanbod

In deze functie bieden we je:

 • Een salaris tussen € 5.034,- en € 7.741,- , schaal FWG 75 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek
 • Een goede pensioenregeling
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag
 • Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekenden
 • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken
 • Bovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

De ode van Dichterbij

Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen. Dichterbij heeft locaties in Limburg, Gelderland en Noord-Brabant.

Laura Schipper AVG 570x350 002653 V2

Maak kennis met AVG-arts Laura Schipper

Het ene moment zingt ze liedjes om een cliënt te kalmeren, even later probeert ze met begeleiders en behandelaars te achterhalen waarom een bewoner zich de laatste tijd zo terugtrekt. Geen dag is hetzelfde voor Laura Schipper, Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) bij Dichterbij. ‘Dat maakt mijn werk zo mooi.’ Meer over Laura's werkervaring bij Dichterbij.

Wat ga je doen?

Het is uitdagend werk, arts verstandelijk gehandicapten (AVG) bij Dichterbij. Want geen cliënt is hetzelfde. Sommige zijn licht verstandelijk beperkt, andere ernstig of meervoudig beperkt. Sommige cliënten hebben aanvullend gedragsproblematiek, anderen hebben een psychische kwetsbaarheid en/of zijn ouder wordend met bijkomende extra zorgvragen. Je houdt van die afwisseling! En rust niet voordat je weet wat er aan de hand is. Zeker bij cliënten die dit niet zelf kunnen aangeven, kan dat een behoorlijke opgave zijn. Het welzijn van de cliënten is voor jou het belangrijkste. Daar ben je preventief mee bezig. Je doet dat samen met reguliere huisartsen in de regio. En natuurlijk jouw collega’s van Dichterbij. Als AVG zien we je sollicitatie graag tegemoet. We horen ook graag van je als je een specialist, kinderarts of huisarts bent en graag met mensen met een verstandelijke beperking wilt werken. Geduld en doorzettingsvermogen zijn je tweede natuur. Ook ben je flexibel en daadkrachtig.

Zo werken wij

‘Als je het mij vraagt…’ Zo werken we samen met onze cliënten, dit is onze grondhouding, ons DNA. Wat dit betekent? Grote en kleine wensen. De wensen van onze cliënten geven aan wat zij belangrijk vinden in het leven. Bijvoorbeeld over wonen, werken of vrije tijd. 'Als je het mij vraagt’ is onze manier om hen en hun talenten te leren kennen. Het is ons vak om erachter te komen wat zij willen. We beloven hen dat we kijken naar hun mogelijkheden. Zo kunnen we hen nog beter helpen met een fijn leven. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.

Met wie ga je dat doen?

Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen. Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

Waar ga je dat doen?

Samen kijken we op welke locatie je komt werken. Dat kan in Gennep, Velp of Oostrum (bij onze dochter STEVIG) zijn. Eens in de vijf weken heb je een weekend telefonische bereikbaarheidsdienst.

Dit ben jij

 • Je bent een vakinhoudelijk specialist, een (bijna) geregistreerde AVG of hebt ervaring binnen dit vakgebied
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je zet het belang van cliënten op de eerste plaats en werkt goed samen in multidisciplinair verband
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daadkracht, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht

Dit krijg je ervoor terug

In deze functie bieden we je:

 • Een salaris tussen € 5.369,- en € 8.256,- , schaal FWG 75 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek. Hierbij ontvang je tevens een arbeidsmarktkraptetoeslag van 10% en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een goede pensioenregeling
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris
 • Optioneel behoort tot de mogelijkheden om gebruik te maken van een auto lease regeling
 • Als je interesse hebt in wetenschappelijk onderzoek, dan krijg je hiervoor 8 uur per week vrijstelling
 • Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekenden
 • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken
 • Een onbepaalde tijd contract
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris
 • Bovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

Meer weten? Of solliciteren?


Herken jij je in dit profiel? Wil jij een carrière met je hart? Neem dan contact met ons op.
Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met een van de AVG-artsen van Dichterbij via telefoonnummer: 088-7540500. Ook zijn de collega’s per mail bereikbaar; Suzanne Duffels, s.duffels@dichterbij.nl, Ilona Claassen, i.claassen@dichterbij.nl, Gert de Leijer, g.deleijer@dichterbij.nl (Gert de Leijer is ook bereikbaar via telefoonnummer 0478-529679).
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Anderen bekeken ook


Accepteer cookies voor chat