Naar inhoud
1015 - Grave - header
Ben je AVG of ben je specialist ouderengeneeskunde, kinderarts, huisarts of andere specialist met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren

AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum

Gennep
32-36 uur per week
FWG 75
31-01-2020
   

Wat ga je doen?

Als AVG werk je in een enthousiast team met andere AVG’s, AVG’s in opleiding, psychiaters, huisartsen en praktijkverpleegkundigen samen aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met een verstandelijke beperking. De doelgroep is divers: je levert specialistische medische zorg aan licht verstandelijk beperkte cliënten met een gedrags- en/of psychiatrische stoornis, ernstig meervoudig beperkte en ouder wordende cliënten. Je draait eens in de vijf, zes weken mee in de telefonische bereikbaarheidsdienst in het weekend. Het werk bestaat uit een combinatie van onderzoek, diagnostiek en behandeling. Als je wil, kun je ook meewerken aan wetenschappelijk onderzoek.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Mensen met een beperking willen meedoen, vrolijk zijn, zich gezond voelen en zinvol bezig zijn. Dichterbij ondersteunt daarbij, waarbij we inspelen op de persoonlijke wensen en de hulp die ze nodig hebben. Onze kernwaarden zijn professioneel, samen, open en betrokken. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we ook bij medewerkers. Wij vragen je om te ondernemen, om initiatief te nemen en om jezelf te ontwikkelen. Daarvoor krijg je de ruimte. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. De populatie cliënten is zeer divers; van mensen met een ernstige verstandelijke beperking en ernstige medische problematiek tot mensen met een lichte verstandelijke beperking en met name psychische/psychiatrische problematiek.

Waar ga je dat doen?

Je werkt vanuit Gennep, Velp en/of Oostrum. De locatie in Oostrum is één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra in Nederland, met ook een forensische afdeling.

Dit ben jij

 • Je bent een vakinhoudelijk specialist, een (bijna) geregistreerde AVG of hebt ervaring binnen dit vakgebied
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je zet het belang van cliënten op de eerste plaats en werkt goed samen in multidisciplinair verband
 • Je bent flexibel en beschikt over doorzettingsvermogen, daadkracht, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht

Dit krijg je ervoor terug

 • Wij bieden je een boeiende positie met een vast dienstverband voor 36 uur, minder uren zijn natuurlijk ook bespreekbaar
 • Als je interesse hebt in wetenschappelijk onderzoek, dan krijg je hiervoor 8 uur per week vrijstelling
 • Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 75 met een minimum van € 5.034 bruto per maand en een maximum van € 7.741,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met een van de AVG-artsen van Dichterbij:
Tonny Coppus, t.coppus@dichterbij.nl, 088-7540500
Suzanne Duffels, s.duffels@dichterbij.nl, 088-7540500
Ilona Claassen, i.claassen@dichterbij.nl, 088-7540500
Gert de Leijer, g.deleijer@dichterbij.nl, 0478-529679
Je kunt ook bellen of mailen met Anuschka van Creij manager expertise 0611831511 of a.vancreij@dichterbij.nl.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Anderen bekeken ook


 • Basisarts/ANIOS in Gennep
  Basisarts/ANIOS in Gennep

  Wil jij als Basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist) carrière maken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of ervaring op doen met deze doelgroep en zo jouw kennis verbreden? Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

Chat met ons