Naar inhoud
1015 - Grave - header
Wil jij als Basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist) carrière maken binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking of ervaring op doen met deze doelgroep en zo jouw kennis verbreden? Dan is Dichterbij op zoek naar jou!

Basisarts/ANIOS in Gennep

Gennep
24-36 uur per week
WO
FWG 65
   

Wat ga je doen?

Als basisarts/ANIOS bij Dichterbij geef je vorm aan alle aspecten van de medische zorg: je houdt consulten en legt visites af op de verschillende locaties binnen Dichterbij. Ook neem je deel aan multidisciplinaire overleggen en lever je een medische bijdrage voor zorgplannen.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

De populatie cliënten is zeer divers; van mensen met een ernstige verstandelijke beperking en ernstige medische problematiek tot mensen met een lichte verstandelijke beperking en met name psychische/psychiatrische problematiek. Er wordt nauw samengewerkt met AVG, huisarts en ondersteunende disciplines waarbij de AVG en huisarts de supervisie hebben. Je maakt deel uit van het artsenteam bestaande uit AVG’s, artsen in opleiding tot AVG, basisartsen en huisartsen. Vanuit de drie AVG praktijken binnen Dichterbij is er ondersteuning door doktersassistenten en praktijkverpleegkundigen VG. Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden.

Waar ga je dat doen?

Dichterbij heeft meerdere regio’s waaronder de regio Gennep, Velp, Uden en Horst. In eerste instantie werk je vanuit de locatie in Gennep. In Gennep ontvangen de meeste cliënten van Dichterbij hun huisartsenzorg via de AVG praktijk in Gennep. De AVG praktijk Gennep is gehuisvest in het Expertise- en Behandelcentrum 'De Boskant', midden in een bosrijke omgeving. geen toevoeging geen toevoeging

Dit ben jij

Dichterbij is op zoek naar een enthousiaste basisarts/ANIOS (Arts Niet in Opleiding tot Specialist)

 • Je hebt de opleiding WO Geneeskunde afgerond en hebt affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt prima samenwerken in multidisciplinair teamverband
 • Je beschikt over een goed inlevingsvermogen en diagnostische vaardigheden
 • Bij interesse biedt Dichterbij de mogelijkheid om in de toekomst de opleiding tot AVG-arts te volgen
 • Je beschikt over een rijbewijs en auto

Dit krijg je ervoor terug

 • Een functie waarbij de uren in onderling overleg worden afgestemd
 • Zinvol en boeiend samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken
 • Een contract voor de duur van een jaar, wat bij gebleken geschiktheid verlengd kan worden
 • Het salaris is conform CAO-Gehandicaptenzorg; de inschaling geschiedt in FWG 65, met minimaal € 3.505,- en maximaal € 5.296 bruto per maand, gebaseerd op een fulltime werkweek van 36 uur
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling conform genoemde cao

Dichterbij heeft een erkenning voor de AVG opleiding, mocht je hiervoor interesse hebben dan is dit de plaats om ervaring op te doen. Voor meer informatie over Dichterbij zie www.dichterbij.nl.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Suzanne Duffels via telefoonnummer 088-7540500. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Anderen bekeken ook


 • AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum
  AVG arts in Gennep, Velp en/of Oostrum

  Ben je AVG of ben je specialist ouderengeneeskunde, kinderarts, huisarts of andere specialist met affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren

Chat met ons