Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7569
Welkom bij ons team in Oostrum! We zoeken jou als basispsycholoog voor diverse facetten op onze afdelingen.

Basispsycholoog Oostrum

Vast contract
Wanssumseweg 14 | 5807 EA Oostrum
24-36 uur per week
WO

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als basispsycholoog in de forensische stroom op het terrein van STEVIG in Oostrum werk je in multidisciplinaire teams, die onder andere bestaan uit een klinisch psycholoog, GZ- en (basis) psychologen, een psychiater, arts verstandelijk gehandicapten, verpleegkundigen, vaktherapeuten en sociotherapeuten.

Je zult werkzaam zijn op klinische afdelingen waarbinnen patiënten op basis van een strafrechtelijke maatregel worden opgenomen voor diagnostiek en behandeling, met als hoofddoel het verminderen van het recidiverisico. De werkzaamheden betreffen onder andere het doen van (neuro)psychologische onderzoeken van patiënten, risicotaxatie en delict analyse, als ook het uitzetten, monitoren en uitvoeren van behandeling van patiënten. Dit alles in samenwerking met en onder supervisie van jouw GZ-psycholoog. Daarin ben je de schakel tussen de klinische afdeling, interne collega’s en externe partners (o.a. reclassering).

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt multidisciplinair met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners over wat de cliënt nodig heeft en welke behandelingen ingezet gaan worden.

Waar ga je dat doen?

Op onze klinische behandellocatie in Oostrum en Venray, heten we jou, een ambitieuze ervaren en gedreven basispsycholoog, van harte welkom! Wij helpen je graag bij het onderzoeken van je mogelijkheden en ontwikkelen van jouw talenten.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie of orthopedagogiek
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bepaalt in goed overleg met je collega’s je werktijden

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract
 • Een salaris van minimaal € 3.374,- en een maximaal € 4.905,- bpm CAO-gehandicaptenzorg - FWG 60
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verrijt, manager STEVIG via telefoonnummer 06-51886375. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat