Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
12327 Stevig Nijmegen 2
Ben jij die veerkrachtige doorzetter die snel kan schakelen en op een creatieve manier om kan gaan met onvoorziene situaties? Reageer dan op de vacature van Begeleider behandeling op de Dagbesteding in Oostrum.

Begeleider behandeling dagbesteding Oostrum

Oostrum dagbesteding
20-24 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
FWG 45
19-08-2021

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Met jouw kennis en inzicht lever je een actieve bijdrage aan de behandeldoelstellingen van onze cliënten. Door het samenwerken in een multidisciplinair team lever je een bijdrage in het uitvoeren van het behandelplan. De complexiteit van de telkens wisselende cliëntenpopulatie en de te leveren zorg, waarbij sprake is van een grote mate van onvoorspelbaarheid, vraagt voortdurend multidisciplinaire samenwerking en afstemming over de gestelde doelen van betrokkenen. Dit alles doe je in een integraal behandelklimaat, waarbij de focus o.a. zal liggen op het verder door ontwikkelen van de dagbesteding.

Binnen de Dagbesteding werk je in regelmatige werktijden.

Zo werken wij

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, psychologen en psychiaters. Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

De dagbesteding is integraal onderdeel van de klinische behandelafdelingen van STEVIG Oostrum. STEVIG is onderdeel van expertisecentrum de Borg. Wij zijn ambitieus, dynamisch en altijd in ontwikkeling. Onze behandelingen bieden maatwerk op het snijvlak van de verstandelijke gehandicaptenzorg (VG), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en forensische zorg (Veiligheid en Justitie).

We bieden maatwerk in de behandeling, zodat onze cliënten weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met de cliënt zelf, zijn/haar directe omgeving en een multidisciplinair team van betrokken professionals.

Waar ga je dat doen?

Je gaat werken op de locatie van STEVIG in Oostrum, op dagbesteding Kruispunt / WLT. Onder Dagbesteding het Kruispunt vallen o.a. de montage, de buitenploeg, de keuken, de winkel en creatieve dagbesteding. WLT staat voor Werken, Leren, Trainen. Hier valt o.a. onder het werken met bijvoorbeeld hout of werken in de buitenploeg. Tevens behoort het volgen van vaktherapie en/of sociotherapie tot de trainingsmogelijkheden van de cliënten. De aangeboden mediums zijn gericht op eventuele individuele behandeldoelen van de cliënt/patiënt en kunnen dus een belangrijk onderdeel vormen binnen het opgestelde en persoonlijke behandelplan.

Dit ben jij

Het werken met onze groep cliënten is niet makkelijk, mede daarom vragen we van jou: veerkracht en ook buigzaamheid, doorzettingsvermogen en ook snel kunnen schakelen, feedback geven en ook kunnen ontvangen. De bereidheid om van elkaar te leren, creativiteit om met onvoorziene situaties om te gaan en een flinke dosis relativeringsvermogen. Echtheid van jou is een fundamentele basiskracht. Hieruit kan respect, vertrouwen en veiligheid groeien. Onze cliënten zijn emotioneel kwetsbaar. We hechten daarom waarde aan openheid, veiligheid , respect en vertrouwen.

 • Voor deze functie ben je bij voorkeur in het bezit van een diploma op mbo (niveau 4) of hbo (niveau 5), bijvoorbeeld SPH, HBO-V of gelijkwaardig
 • Je hebt relevante ervaringskennis op het gebied van zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en bij voorkeur ervaring in het begeleiden van mensen met SGLVG-problematiek
 • Je bent in staat om in een meer of minder gesloten setting te werken
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’, maar in kansen en mogelijkheden
 • Je kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen en stelt je oplossingsgericht op
 • Je hebt hart voor onze cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete mogelijkheden
 • Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding

Dit krijg je ervoor terug

Jij verdient het! We doen het beste voor onze cliënten en vinden dan ook dat jij het beste verdient. Daarom kun je als begeleider behandeling bij STEVIG rekenen op:

 • Een positieve en zinvolle werkplek, waarin je lekker in je vel zit en op een boeiende manier kunt samenwerken met cliënten en gemotiveerde, professionele collega’s
 • De voordelen van het werken in een zelfstandig functionerend team van gemotiveerde collega’s en daarbij een organisatie die veel te bieden heeft: ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken. Daarnaast volg je trainingen en cursussen om je (vak) kennis op peil te houden
 • Arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 45, met een minimum van €2.151,- en een maximum van €3.289,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek
 • Een contract voor 24 uur per week voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag

Meer weten? Of solliciteren?


Wanneer kun je beginnen?
Wat ons betreft zo snel mogelijk!
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rogée Verdellen 06-11137876 Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het wervingsbureau van Dichterbij 088-7540060.
Beschrijf in je brief waarom jij past binnen het gevraagde profiel.
Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken onderdeel uit van de selectieprocedure.
De selectiegesprekken staan gepland op 2 en 7 september.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat