Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7652
Ben jij de sterke persoonlijkheid die samen met onze cliënten op zoek gaat naar zijn of haar mogelijkheden? Kom bij STEVIG werken met direct een vast contract!

Begeleider behandeling forensische stroom Oostrum

Vast contract
Oostrum
24-32 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
FWG 45 (€2381 - €3452)

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

"Het gaat om het echte contact maken!"

Ontmoet Gijs. Als begeleider behandeling is Gijs persoonlijk begeleider op de forensische afdeling van STEVIG.

Gijs wilde meer uitdaging in zijn werk en koos voor STEVIG. Hij vertelt over zijn ervaringen, over het échte contact maken met de doelgroep binnen de forensische afdeling van STEVIG.

Wat ga je doen?

Met een stevige persoonlijkheid ga jij op zoek naar de mogelijkheden van de cliënt. Door jouw kennis en inzicht lever je een bijdrage aan het onderzoek naar de diagnose en behandeling van de cliënten. Dit in een multidisciplinaire samenwerking rondom een cliënt. Daarnaast bied je cliënten ondersteuning waarbij je de nadruk legt op de mogelijkheden. Je reikt hen handvatten aan om grip op het eigen leven te krijgen. Je rol kan gedurende de dienst wisselen van groepsbegeleider naar aandachtfunctionaris van bepaalde behandelonderdelen. Hiernaast geef je tevens uitvoering aan behandelmodules en vervul je een belangrijke rol in het team. Je signaleert knelpunten en acteert hierop, bent verantwoordelijk voor een aantal teamtaken en de begeleiding van de cliënten.

Je bent inzetbaar binnen de 24-uurs diensten van STEVIG.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Op deze afdeling krijgen SGLVG cliënten met een strafrechtelijke titel forensische zorg en behandeling. Binnen het Knooppunt verblijven 28 mannen en vrouwen met een verstandelijke beperking, een ernstige gedragsstoornis en psychiatrische problemen in een gesloten setting. Gezien de complexiteit van hun beperkingen worden zij behandeld en begeleid door een multidisciplinair team van betrokken begeleiders en vakspecialisten. Je komt te werken in een multidisciplinair team wat deel uitmaakt van de forensische stroom van STEVIG. Je collega’s hebben ervaring in het balanceren tussen justitiële kaders en zorg en weten een balans te vinden tussen afstand en betrokkenheid.

Waar ga je dat doen?

Je standplaats is in Oostrum. De FPA is gelegen op het beschermde terrein van STEVIG in Oostrum. Het is een gesloten, klinische setting. De FPA is een uitdagende werkplek met wisselende dynamiek en biedt medewerkers de ruimte zichzelf te ontwikkelen doormiddel van scholing

Dit ben jij

 • Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma op mbo niveau 4, hbo niveau (5) zoals SPH / HBO-V of gelijkwaardig
 • Feedback kunt geven en ontvangen en bereid bent om van elkaar te leren
 • Deze cliënten zijn emotioneel kwetsbaar. We hechten daarom veel waarde aan openheid, veiligheid, respect en vertrouwen
 • Je hebt werkervaring in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking, ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct een vast contract voor 24 – 32 uur per week;
 • Salaris van minimaal € 2.381,- en een maximaal € 3.452,- bpm FWG 45 (per 1 mei 2023 max € 3.640,00) cao gehandicaptenzorg;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Evelyn van Diest via e.vandiest-kuijpers@stevig.nl of 06-11867500. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons