Naar inhoud
Ben jij onze nieuwe collega die graag met onze cliënten aan de slag gaat op gebied van welzijn en de aandacht die nodig is? Kom werken bij STEVIG, meteen een vast contract!

Begeleider behandeling Oostrum

Vast contract
Oostrum
24-32 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
FWG 45 (€2685 - €3749)

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

"Het gaat om het echte contact maken!"

Ontmoet Gijs. Als begeleider behandeling is Gijs persoonlijk begeleider op de forensische afdeling van STEVIG.

Gijs wilde meer uitdaging in zijn werk en koos voor STEVIG. Hij vertelt over zijn ervaringen, over het échte contact maken met de doelgroep binnen de forensische afdeling van STEVIG.

Wat ga je doen?

Met jouw persoonlijke benadering en oog voor de behoeften van anderen maak je het verschil. En dat hebben onze cliënten nodig. Gewoon, omdat jouw ervaring, kennis en persoonlijkheid onmisbaar zijn voor de behandeling en het welzijn van onze cliënten. In je team;

 • werk je in een meer of minder gesloten (forensisch) behandelkader;
 • voer je interventies, onderzoek, observatie, diagnostiek en risicomanagement uit ten behoeve van de individuele behandeling;
 • werk je in nauwe multidisciplinaire samenwerking om adequaat in te spelen op de complexiteit van de telkens wisselende cliëntenpopulatie en de te leveren zorg.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Bij STEVIG behandelen we mensen op het snijvlak van de verstandelijke gehandicaptenzorg (VG), geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en forensische zorg (Veiligheid en Justitie). We bieden maatwerk in de behandeling, zodat onze cliënten weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij. We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken: medisch, psychologisch en sociologisch. Dit doen we met de cliënt zelf, zijn/haar directe omgeving en een multidisciplinair team van betrokken professionals.

Waar ga je dat doen?

In Oostrum. We hebben verschillende mogelijkheden en kijken graag naar jouw wensen en wat het beste bij je past.

Dit ben jij

 • Voor deze functie ben je bij voorkeur in het bezit van een diploma op mbo (niveau 4) of hbo niveau (5), bijvoorbeeld SPH, HBO-V of gelijkwaardig;
 • Je hebt relevante ervaringskennis op het gebied van zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en bij voorkeur ervaring in het begeleiden van onze doelgroep;
 • Je bent in staat om in een meer of minder gesloten setting te werken;
 • Het werken met onze cliënten vraagt een gezonde dosis relativeringsvermogen;
 • Je hebt werkervaring in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking, ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract;
 • Salaris minimaal € 2.685,00 en maximaal € 3.749,00 bruto per maand in FWG 45 volgens cao gehandicaptenzorg. Op 1 dec van 2023 loonstijging van 3 procent. In 2024 een verhoging van 2 procent op 1 juni en 1 dec 2024, alsmede een verdubbeling van de reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen? Rob van den Broek, manager van STEVIG staat je graag te woord, telefoonnummer 06-21333211.
Nog vragen over de procedure? Neem contact op met het wervingsbureau.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons