Naar inhoud
1015 - Grave - header
‘Heb jij het in je om mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag rust en vertrouwen te geven?’

Begeleider cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag

MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40 - FWG 45
    Bekijk locaties

Wat ga je doen?

Bij Dichterbij kunnen alle cliënten rekenen op zorg en ondersteuning op maat – kinderen, (jong)volwassenen en ouderen die bijna met ‘pensioen’ gaan, met een lichte verstandelijke beperking of ernstige meervoudige beperkingen. We kijken daarbij altijd naar ieders mogelijkheden, want dat biedt kansen!

Als begeleider van cliënten met een verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag ben je gedreven om hen een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden. Wat ‘zo gewoon mogelijk’ is, verschilt per cliënt, maar het bieden van structuur en veiligheid ligt aan de basis. Jouw positieve benadering gaat uit van behoeften en mogelijkheden, niet van beperkingen. Zo stimuleer je de cliënten om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken.

Gezien de diversiteit aan cliënten, maken we graag kennis met begeleiders, dus heb jij een sterke persoonlijkheid én ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag, dan komen we graag met jou in contact.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerelateerd mbo- (niveau 3 of 4) of hbo-diploma en een hart dat uitgaat naar het werken met cliënten met een complexe zorgvraag. Je staat stevig in je schoenen; je schrikt niet terug voor moeilijk verstaanbaar, soms agressief gedrag. Je voelt precies aan wanneer je ruimte moet geven en wanneer sturing gewenst is. Je straalt rust en vertrouwen uit en weet die rust ook op de cliënten over te brengen. Je hebt het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen en daarmee de boodschap achter het gedrag te achterhalen, waardoor je als vanzelfsprekend handelt in het belang van de cliënten en hun verwanten.

Je bent een doorzetter en kunt goed schakelen. Je vindt het prettig om in een team te werken en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen. Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van ‘maren en bezwaren’. Ervaring met het werken met cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag is een pre.

Dit krijg je ervoor terug

  • Gelukkige cliënten! Jij draagt bij aan een betekenisvol leven.
  • Een salaris van FWG 40 of FWG 45, conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek
  • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
  • Je uren zijn in onderling overleg bespreekbaar
  • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. Bij Dichterbij werk je in een zelforganiserend team dat bestaat uit de cliënt, zijn of haar verwanten en jij als begeleider (samen met je collega's). Samen bespreken jullie de wensen die er zijn. En vervolgens kijken jullie hoe je die wensen kunt realiseren. Eventueel schakel je de hulp van jullie netwerk in. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met artsen, paramedici en de gedragsdeskundige. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Bij welke cliëntengroep ben jij met jouw expertise en talenten het beste op je plek? We zoeken het samen uit.

Waar ga je dat doen?

Wij helpen je graag bij het onderzoeken van je mogelijkheden en ontwikkelen van jouw talenten. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Dat kan bij een woning zijn, maar ook bij een dagbestedingsplek of behandellocatie. Wij helpen jou je droom te realiseren. Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

Meer weten? Of solliciteren?


Via de button hieronder kun je je cv en motivatiebrief uploaden en insturen. Binnen een week krijg je van ons een reactie op jouw sollicitatie. Een telefonische screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces. Heb je vragen over deze functie? Of wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij. Bel 088-7540060.

Locaties


Op onder meer de volgende locaties zijn we op zoek naar Begeleiders cliënten moeilijk verstaanbaar gedrag. Neem alvast een kijkje. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Samen met jou kijken we welke werkplek het beste bij jou en onze cliënten past!

Reset filters


Zoek in onze locaties
Kaartweergave
[[ pagination ? locations.meta.pagination.total : locations.data.length ]] resultaatresultaten

Anderen bekeken ook


Chat met ons