Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 9223 Grubbenvorst 2
In regio Zuid (Noord en Midden Limburg) zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief in voor een prettig en zo gewoon mogelijk leven. Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. We hebben diverse mogelijkheden op verschillende groepen. Interesse? Laat het ons weten!

Begeleider Gehandicaptenzorg Dichterbij regio Zuid

Op een van onze locaties in Noord- en Midden Limburg
1-28 uur per week
FWG 40 - FWG 45

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Die kleine geluksmomentjes met cliënten, een glimlach op zijn gezicht, een knuffel omdat ze geniet van jouw aandacht, daar kom je voor. Samen met je collega’s maak jij het verschil en ga je ervoor. Dat lukt niet altijd en toch ga je er vol voor, iedere dag weer. Er is ruimte om te proberen en leren doe je met elkaar. Je bent zorgzaam, straalt vertrouwen uit en stimuleert cliënten om zichzelf en de wereld hen heen te ontdekken. Doordat jij er bent en dit samen opbouwt lukt het je om meer momenten van plezier en geluk toe te laten nemen. Door de cliënt te vragen naar zijn of haar dromen, door meer ruimte voor professionals en door de talenten van onze medewerkers optimaal tot z’n recht te laten komen.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Samen zetten we de talenten van cliënten en medewerkers actief voorop. Samen, ieder vanuit zijn eigen rol, verantwoordelijkheid en talent. Met ruimte om te proberen en te leren door fouten te maken. Jouw manager geeft zoveel mogelijk ruimte voor eigen beslissingen en samen met de regiebehandelaar geef je vorm en inhoud aan de zorgvraag van de cliënten. Zodat je weet waar je aan toe bent en ook je collega’s in het team weten wat is afgesproken.

Je kan bij ons op verschillende plekken aan de slag. En je kan bijvoorbeeld ook goed ontdekken welke doelgroep het beste bij jou past door eerst een paar locaties te leren kennen. Samen kijken we hoe jij het beste inzetbaar bent. Voor veel of weinig uur per week. Vast op een groep, of wisselend door de regio. Een vast contract of eerst tijdelijk kennismaken. We bespreken jouw wensen en talenten en kijken samen waar je die het beste tot bloei kunt laten komen. Net als bij onze cliënten.

Waar ga je dat doen?

Op een van onze locaties in Noord- en Midden Limburg. Er is altijd wel een locatie bij je in de buurt.

Dit ben jij

 • Jij hebt een zorggerelateerd mbo-4 of hbo-diploma. Heb je een mbo-3 diploma en wil je jezelf verder bekwamen, dan nodigen we je ook uit om te reageren;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking;
 • Een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag is een vereiste.

Dit krijg je ervoor terug

In deze functie bieden we je:

 • Een salaris in schaal FWG 40 (tussen € 2.025,- en € 2.993,-) of FWG 45 (tussen € 2.151,- en € 3.289,-) CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Werken met de doelgroep die jou past;
 • Keuze uit verschillende locaties;
 • Ruimte om je talenten in te zetten;
 • Prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand.
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris.

Meer weten? Of solliciteren?


Wil jij bijdragen aan een betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking? Vind je droombaan bij Dichterbij!
Wil jij er ook vol voor gaan en samen met je collega’s veel mooie geluksmomentjes met cliënten bereiken? Dan spreken we je graag.
Ga jij deze uitdaging met ons aan?
Solliciteer via website en we nemen contact met je op om een afspraak te plannen. Heb je vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met het wervingsbureau via telefoonnummer 088-7540060.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Welke locatie past bij jou?


Reset filters


Zoek in onze locaties
Kaartweergave
[[ pagination ? locations.meta.pagination.total : locations.data.length ]] resultaatresultaten

Accepteer cookies voor chat