Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1
Wil jij als begeleider, binnen veilige grenzen van een duidelijke structuur, bijdragen aan een mooi en betekenisvol leven voor de LVB+ cliënten?

Begeleider LVB(+) cliënten

Verschillende RVE's
16-36 uur per week
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40 (€1963 - €2902)
31-12-2020
   

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Een baan in de zorg waar je samen het verschil kan maken. Dichterbij zoekt begeleiders voor LVB+ cliënten. In deze functie ondersteun je samen met je collega’s mensen met een licht verstandelijke beperking bij het ontdekken van zichzelf en de wereld om hen heen. Je ziet toe op het fysiek, psychisch en sociaal welzijn van de cliënten en helpt hen om zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te voeren. Dit doe je vanuit een individueel ondersteuningsplan dat je samen met hen bespreekt. Door je flexibele en wendbare houding kan je omgaan met onverwachte situaties. Je straalt rust uit waardoor je de cliënt veiligheid en vertrouwen geeft. Iedere situatie kan anders zijn. Door je coachende houding help jij de cliënten om het beste uit zichzelf te halen. Waar het kan geef je hen eigen regie, als het nodig is neem je hen bij de hand. Samen leer je, ook door fouten te maken, en draag je bij dat cliënten verantwoordelijkheid dragen voor het eigen handelen.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Waar ga je dat doen?

Op verschillende locaties binnen Dichterbij hebben we vacatures voor de begeleiding van deze mooie doelgroep. Wil jij weten waar? Neem dan contact op met het Wervingsbureau via 088 - 754 00 60 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Dit ben jij

Heb je ervaring met het werken met LVB+ cliënten? Dan is dat heel prettig. Heb je dat niet, dan gaan we graag in gesprek om samen te achterhalen of deze groep goed past bij jouw kwaliteiten. Een zorggerelateerde mbo 4 of hbo diploma is een pré. Heb je een mbo 3 diploma en wil je jezelf verder bekwamen? Dan nodigen we je ook uit om te reageren. Een hart dat uitgaat naar het werken met mensen met een verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag is het meest belangrijk.

Dit krijg je ervoor terug

In deze functie bieden we je: • Een salaris tussen €1.898,- en € 2.807,- schaal FWG 40, conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek; • Een goede pensioenregeling; • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag; • Je uren zijn in overleg bespreekbaar en flexibel op weekdagen en in weekenden; • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken. Bovenal werk je aan een betekenisvol leven van cliënten en daar draag jij aan bij!

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met het wervingsbureau via telefoonnummer .088 - 754 00 60.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons