Naar inhoud
1015 - Grave - header
Zorg jij ’s nachts voor onze cliënten, zodat ze lekker kunnen slapen?

Begeleider Nachtzorg

Alle regio's
16-24 uur per week
MBO (niveau 4)
FWG 40
27-12-2019
    Bekijk locaties

Wat ga je doen?

Bij Dichterbij kunnen alle cliënten rekenen op zorg en ondersteuning op maat – kinderen, (jong)volwassenen en ouderen die bijna met ‘pensioen’ gaan, met een lichte verstandelijke beperking of ernstige meervoudige beperkingen. Dag én nacht. Als begeleider stimuleer je cliënten met een verstandelijke beperking om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. Je motiveert hen om steeds nieuwe stapjes te zetten en helpt zo hun zelfstandigheid en mogelijkheden te vergroten.

Als begeleider Nachtzorg sta je garant voor een goede nachtrust voor de cliënten. Je stemt je zorg- en dienstverlening af op hun specifieke hulpvraag en ondersteunt hen met geplande en ongeplande zorg in de nacht.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt nauw samen met cliënten en je collega’s en hebt goed contact met de Zorgcentrale en verwanten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Gezien de diversiteit aan cliënten, maken we graag kennis met verschillende begeleiders, zoals: • Zorgzame aanpakkers met hart voor ouderen • Sterke persoonlijkheden met ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag • Communicatief sterke uitblinkers die (non-verbale) signalen van cliënten als geen ander begrijpen en de kern van de hun zorgvraag naar boven halen.

Iedere cliënt heeft een eigen zorgvraag. We bespreken graag met jou bij welke cliëntengroep jij helemaal in je element bent. Aangezien het meerdere vacatures en verschillende locaties betreft, is de teamsamenstelling heel wisselend.

Waar ga je dat doen?

Wij helpen je graag bij het onderzoeken van je mogelijkheden en ontwikkelen van jouw talenten. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Wij helpen jou je droom te realiseren. Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerelateerd mbo-diploma (niveau 4), twee jaar werkervaring en natuurlijk hart voor onze cliënten en de zorg. Je kunt je goed inleven, waardoor je als vanzelfsprekend in het belang van de cliënten en hun verwanten handelt. Je vindt het prettig om in een team te werken en kunt zowel zelfstandig als in samenspraak beslissingen nemen. Je bent initiatiefrijk en denkt in kansen en mogelijkheden in plaats van ‘maren en bezwaren’. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel inzetbaar; zo sta je garant voor continuïteit, kwaliteit en veiligheid. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid scholingen te volgen voor de voorkomende verpleegtechnische handelingen, Fysieke Agressie Hantering en BHV.

Dit krijg je ervoor terug

Bij Dichterbij geniet je van de voordelen van een grote organisatie én van het werken in een klein, zelfstandig functionerend team. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en aan je idealen en carrière te werken. Daarnaast geldt:

• Een salaris van FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (€1.898,- tot €2.807,- bruto). • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. • Je uren zijn in onderling overleg bespreekbaar en je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Emmely Schutten via telefoonnummer 06-25659725 of met Jeanine van den Hoogenhoff via telefoonnummer 06-27180040. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij 088-7540060.

Locaties


Reset filters


Zoek in onze locaties
Kaartweergave
[[ pagination ? locations.meta.pagination.total : locations.data.length ]] resultaatresultaten

Anderen bekeken ook


Chat met ons