Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 338 2229 Gennep
Zorg jij ervoor dat cliënten ’s nachts lekker kunnen slapen? Vind je droombaan bij Dichterbij!

Begeleider Nachtzorg

Alle regio's
16-24 uur per week
MBO (niveau 4)
FWG 40 (€1963 - €2902)
31-12-2020
   

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Je vindt het heerlijk om ervoor te zorgen dat mensen ’s nachts lekker kunnen slapen. Dat doe je door je zorg- en dienstverlening af te stemmen op de specifieke hulpvraag van de cliënten met een verstandelijke beperking. Soms is hulp gepland, soms hebben cliënten ongepland hulp nodig. Je werkt daarbij goed samen met de zorgcentrale van Dichterbij, waar signalen en meldingen binnenkomen. De doelgroep is divers: van jong tot oud, van licht tot ernstig beperkt, met en zonder gedragsproblematiek, overname van ADL tot een meer somatische zorgvraag. Samen kijken we welke cliënten het beste bij jou passen.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt nauw samen met cliënten en je collega’s en hebt goed contact met de Zorgcentrale en verwanten. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Gezien de diversiteit aan cliënten, maken we graag kennis met verschillende begeleiders, zoals: • Zorgzame aanpakkers met hart voor ouderen • Sterke persoonlijkheden met ervaring met moeilijk verstaanbaar gedrag • Communicatief sterke uitblinkers die (non-verbale) signalen van cliënten als geen ander begrijpen en de kern van de hun zorgvraag naar boven halen.

Iedere cliënt heeft een eigen zorgvraag. We bespreken graag met jou bij welke cliëntengroep jij helemaal in je element bent. Aangezien het meerdere vacatures en verschillende locaties betreft, is de teamsamenstelling heel wisselend.

Waar ga je dat doen?

Wij helpen je graag bij het onderzoeken van je mogelijkheden en ontwikkelen van jouw talenten. Nadat we hebben kennisgemaakt, bekijken we samen op welke locatie jij het beste tot je recht komt. Wij helpen jou je droom te realiseren. Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerelateerd mbo-diploma (niveau 4), twee jaar werkervaring en hart voor mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt je goed inleven in de cliënt, waardoor je als vanzelfsprekend in hun belang handelt. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel inzetbaar. Je bent in het bezit van rijbewijs B en bereid scholingen te volgen voor de voorkomende verpleegtechnische handelingen, Fysieke Agressie Hantering en BHV.

Dit krijg je ervoor terug

Bij Dichterbij geniet je van de voordelen van een grote organisatie én van het werken in een klein, zelfstandig functionerend team. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en aan je idealen en carrière te werken. Daarnaast geldt:

• Een salaris van FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (€ 1.963,- tot € 2.902,- bruto). • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. • Je uren zijn in onderling overleg bespreekbaar en je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Emmely Schutten via telefoonnummer 06-25659725. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij 088-7540060.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Welke locatie past bij jou?


Reset filters


Zoek in onze locaties
Kaartweergave
[[ pagination ? locations.meta.pagination.total : locations.data.length ]] resultaatresultaten

Anderen bekeken ook


Chat met ons