Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
6294 Velp 3
Ben jij een avond-/nachtmens en op zoek naar een uitdagende baan, waar geen nacht hetzelfde is, kom dan werken bij de Nachtzorg van Dichterbij.

Begeleider Nachtzorg Velp (Grave)

Velp (NB)
20-24 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
FWG 45 (€2085 - €3189)
   

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

In de nacht ben je er voor de cliënten met geplande en ongeplande zorgvragen. Je bent hier samen met je collega’s verantwoordelijk voor. Je hebt te maken met zowel verzorging als intensieve begeleiding van cliënten. Te denken valt aan cliënten met een dubbele diagnose, zoals autisme, borderline en dementie. Daarnaast wonen er cliënten met zorgvragen op somatisch gebied, zoals epilepsie en gebruik van sondevoeding.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je bent samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de cliënten. Jij waakt over de slaaphygiëne van de cliënten, maar bij nachtelijke onrust ben jij er om hen gerust te stellen. Daarvoor is een goede samenwerking met de cliënt, zorgcentrale, woonbegeleiding en je collega’s noodzakelijk.

Je werktijden zijn resp. van 22.00 tot 07.00 uur en van 22.30 tot 07.30 uur. Je bent verantwoordelijk voor een aantal woningen, maar helpt je collega’s waar nodig en vice versa. Ons kantoor is op het terrein in Velp. Vanuit hier loop je naar de woningen of ga je met de auto naar de woningen in Grave.

Waar ga je dat doen?

Ons kantoor is op het terrein in Velp. Vanuit hier loop je naar de woningen of ga je met de auto naar de woningen in Grave.

Dit ben jij

 • In bezit van een zorg gerelateerd MBO-diploma niveau 4 en minimaal 2 jaar ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Ervaring met gedragsproblematiek is een eis;
 • Je bent enthousiast en hebt hart voor de cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften naar concrete oplossingen. Je bent initiatiefrijk en neemt je verantwoordelijkheid. Je beheerst voorkomende verpleegkundige handelingen of bent bereid hiervoor scholingen te volgen. Een BIG-registratie is een pré;
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Je staat stevig in je schoenen en weet prioriteiten te stellen en vindt het een uitdaging om te schakelen tussen de verschillende doelgroepen. Daarnaast kun je autonoom werken en handelen en ben je collegiaal en flexibel.

Dit krijg je ervoor terug

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-gehandicaptenzorg FWG 45 op basis van een 36-urige werkweek
 • Het salaris wat wij bieden is minimaal € 2.085,- en maximaal € 3.189,- bruto. Uiteraard ontvang je voor het werken in de nacht een onregelmatigheidstoeslag
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag
 • Een positieve en zinvolle werkplek, waar je kunt samenwerken met cliënten en gemotiveerde collega’s
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Anouk van de Coolwijk via a.vandecoolwijk2@dichterbij.nl of Paul de Wild via p.dewild@dichterbij.nl Bij vragen over de procedure kan je contact opnemen met het Wervingsbureau op 088 754 00 60 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons