Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
Vacature 12
Als beleidsmedewerker Kennisteam Zorgadministratie ben je samen met het team verantwoordelijk voor het monitoren en implementeren van ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Je staat in verbinding met de hele organisatie.
Beschik jij over een hands-on mentaliteit en ben je communicatief, ontwikkel- en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beleidsmedewerker Kennisteam Zorgadministratie

Gennep
32-36 uur per week
HBO of WO
FWG 55
31-01-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

De beleidsmedewerkers van het Kennisteam monitoren de ontwikkeling van wet- en regelgeving in de zorg. Zij zetten deze ontwikkelingen vervolgens om in beleid voor Dichterbij. Daarbij moet helder worden gemaakt wat de ontwikkeling is, welke keuzes er gemaakt moeten worden en welke opties er zijn met daarbij de consequenties voor de organisatie. Specifieke taak is het ondersteunen van de Zorgadministratie in lange termijnontwikkelingen zodat de Zorgadministratie deze zelf kan operationaliseren. In diverse projecten zal je een bijdrage leveren. Je stelt (beleids-)rapportages op en geeft vorm en inhoud aan veranderingen.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Als beleidsmedewerker Kennisteam Zorgadministratie maak je onderdeel uit van het kleine team van drie medewerkers binnen de Zorgadministratie. Het leuke team opereert zelfstandig en je rapporteert aan de teamleider en werkt samen met het operationele team van de Zorgadministratie. Jij begrijpt als beleidsmedewerker Kennisteam Zorgadministratie welke veranderingen impact hebben op het vakgebied en adviseert de organisatie hoe hierop te anticiperen. Dankzij jouw communicatieve vaardigheden kun jij andere medewerkers meekrijgen in noodzakelijke veranderingen. Samen dragen wij zorg voor een uitstekend niveau van dienstverlening.

Waar ga je dat doen?

Gennep is je standplaats en je werkt bij de Zorgadministratie, dat onderdeel is van de service-organisatie. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Dit ben jij

 • Je hebt een opleiding op tenminste hbo-niveau
 • Je vindt het leuk om ontwikkelingen te volgen en deze om te zetten in concrete veranderingen in de organisatie
 • Je bent communicatief, daadkrachtig en oplossingsgericht
 • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het resultaat van je eigen werkzaamheden en van het Kennisteam Zorgadministratie;
 • Voor jou is ‘service met een glimlach’ vanzelfsprekend

Dit krijg je ervoor terug

 • Een positieve en zinvolle werkplek, waarin je de mogelijkheid hebt om samen met je team te groeien en op een boeiende manier kunt samenwerken
 • De voordelen van een grote organisatie met goede ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken
 • Een salaris van minimaal € 2.853,- en maximaal € 4.211,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 55 op basis van een 36-urige werkweek
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • Een contract voor een jaar voor 32 tot 36 uur per week, met uitzicht op verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Johan Jansen, teamleider Zorgadministratie a.i. via telefoonnummer 06-15630068. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat