Naar inhoud
Vacature 22040 Dichterbij beeldbank 277
Ben jij de nieuwe collega die hoge eisen stelt aan kwaliteit en snel doordringt tot de kern? Ben jij positief kritisch ten aanzien van producten of diensten en werk je doelgericht aan verbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou, voor 28 - 32 uur per week.

Beleidsmedewerker RVE West (Uden en omgeving)

Vast contract
Regio West algemeen
28-32 uur per week
HBO
11-07-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker ondersteun je primair de uitvoering van de zorg en dienstverlening, werk je voor en samen met de directie en het managementteam van de regio aan de ontwikkeling, implementatie en borging van zorgbeleid. Je ondersteunt en adviseert de managers in regio West omtrent vraagstukken voortkomend uit onze jaarplan thema’s en bijbehorende acties of vraagstukken voortkomend uit teams. Onze cliënten staan daarbij centraal. Je initieert interne projecten, werkt in projectgroepen; ook de rol van projectleider gaat je goed af. Je signaleert interne ontwikkelingen, externe ontwikkelingen/trends en wijzigingen in wetgeving, analyseert deze en komt op basis hiervan met aanbevelingen, beleidsvoorstellen of verbeterplannen die de regio vooruit brengt.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Als beleidsmedewerker ben je onderdeel van het MT en adviseer je gevraagd en ongevraagd vanuit je kennis van het beleid en de samenhang daarin. Daarnaast werk je samen met jouw collega’s van de andere regio’s en van de Dichterbij-brede ondersteuning, bijvoorbeeld in het kwaliteitsnetwerk. Je werkt samen met managers en directeur in regio West. Jouw opdrachten worden door management en/of directeur bepaald. Je ontvangt leiding van de directeur.

Waar ga je dat doen?

Het regiokantoor in Uden is jouw basis, maar je werkt ook op andere locaties in en buiten de regio. Bij vragen omtrent beleid vanuit teams verricht je je werk indien nodig op de betreffende locatie.

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding met relevante praktijkervaring in een advies- en beleidsrol;
 • Je kunt projectmatig werken, bent analytisch sterk, hebt overtuigingskracht en werkt methodisch en systematisch;
 • Je hebt kennis van actuele beleidsmatige ontwikkelingen in het vakgebied en weet deze te vertalen naar adviezen voor Dichterbij en de regio;
 • Je kunt een goede vertaling maken van bijv beleids-/jaarplannen naar concrete actieplannen/verbeterplannen en ook in de uitvoering, implementatie en de borging daarvan ben je sterk;
 • Je hebt de continue focus op verbetering van de kwaliteit van zorg;
 • Uiteraard ga je integer om met vertrouwelijke informatie;
 • Je bent een professional met kennis van zaken die dat op inspirerende wijze weet over te brengen op anderen;
 • Je bent klantvriendelijk, servicegericht en bezit executiekracht om verbeteringen te realiseren;
 • Je observeert scherp, kunt goed luisteren en doorvragen, zonder (direct) te oordelen;
 • Je hebt een open en lerende houding;
 • Je bent onafhankelijk en baseert jouw acties op overtuiging en bent vasthoudend op het bereiken van resultaten.

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct bij aanvang ontvang je een contract voor onbepaalde tijd, voor 28 - 32 uur per week;
 • Een salaris conform FWG 55 van de CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek, met een minimum van € 2.938,- en een maximum van € 4.304,- bruto per maand;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% op je jaarsalaris en vakantietoeslag van 8%;
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fiscfree kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sport abonnement, weekendjes weg etc.).

Meer weten? Of solliciteren?


Voor vragen over de procedure kun je bellen met het wervingsbureau op telefoonnummer 088-7540060. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Anja Vereijken, manager zorg, telefoonnummer 06-12360586.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat