Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 8
De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de totale informatievoorziening en alle voorkomende ondersteuning op het gebied van ICT. De afdeling werkt momenteel aan een vernieuwings- en professionaliseringsslag die zich o.a. kenmerkt door “verapping” en “verSaaSing”. Ben jij pro-actief en zoek jij een uitdaging binnen zo’n vernieuwende omgeving? Dan is de functie van Business Information Consultant (BIC) misschien wel iets voor jou!

Business Information Consultant (BIC)Gennep

Zwerfheide, Gennep
32-36 uur per week
HBO
FWG 55
15-07-2021

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als Business Information Consultant (BIC'er) hou je je bezig met het in stand houden en verbeteren van de totale Informatievoorziening binnen de Dichterbij ICT Service Managementorganisatie. De BIC'er maakt zowel deel uit van ICT Service Management als van de afdeling ICT. Er wordt in een informele sfeer samengewerkt en je collega's zijn allemaal gedreven professionals met wisselende ervaring en leeftijd. De volgende verantwoordelijkheden onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden:

 • Het in stand houden van de informatiesystemen en de ondersteunende systemen
 • De coördinatie en afstemming van incidenten
 • De coördinatie met Change Management en externe leveranciers over uitvoering van changes, releasewijzigingen en invoering van nieuwe toepassingen
 • De advisering over de gewenste realisatiecondities
 • Het onderhouden van de relaties met de belanghebbenden in het vernieuwingsproces
 • Het faciliteren en organiseren van de acceptatie van nieuwe ICT-diensten, -dienstverlening en nieuwe functionaliteiten van de informatievoorziening
 • Het signaleren en verkennen van de ICT-gerelateerde vernieuwingsmogelijkheden in de zorg- en bedrijfsvoeringsprocessen en daarmee samenhangende informatiesystemen van organisatieonderdelen
 • De bewaking van de ITIL v4 processen Incident-, Probleem- en Releasemanagemen

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij Dichterbij krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

De BIC'er maakt zowel deel uit van ICT Service Management als van de afdeling ICT. Jouw team bestaat uit circa 20 interne collega’s en 15 externe medewerkers. Ze werken samen in een informele sfeer. Je collega's zijn allemaal gedreven professionals met wisselende ervaring en leeftijd.

Waar ga je dat doen?

De standplaats van de afdeling ICT is het hoofdkantoor aan de Zwerfheide 2 te Gennep. Incidenteel vinden de werkzaamheden plaats op een van de andere locaties van Dichterbij.

Dit ben jij

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als ICT'er/functioneel beheerder, met kennis van informatiesystemen en het beheer en ontwikkeling daarvan; ervaring in de zorg is een must
 • Je hebt kennis van IT-beheerstandaarden, waaronder de ITIL (pré), ASL of BiSL certificeringen of bent bereid deze te halen
 • Je hebt kennis van en ervaring met relatiebeheer en het opstellen van functionele specificaties
 • Je hebt inzicht in de markt van informatiesystemen en –voorzieningen
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen
 • Je kunt ontwikkelings- en oplossingsgericht denken en handelen
 • Je hebt overtuigingskracht door persoonlijk overwicht, argumentatie en tact
 • Je kunt omgaan met belangentegenstellingen bij het afstemmen van divergerende wensen/eisen
 • Je kunt goed luisteren naar anderen, hebt een invoelend vermogen en bent tactvol
 • Je bent reflectief en hebt introspectieve vermogens

Dit krijg je ervoor terug

Je maakt deel uit van een maatschappelijke organisatie waarin je samenwerkt met gemotiveerde en professionele collega’s in een moderne omgeving. Ruimte voor initiatieven en om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken Prima arbeidsvoorwaarden met onder meer een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag. De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering en een contract voor een 36-urige werkweek.

Meer weten? Of solliciteren?


Geïnteresseerd?
Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu met je sollicitatiebrief en CV en stuur je gegevens naar: rohan.bruggink@schakelpunt.com of karen.coolegem@schakelpunt.com.
Voor meer informatie kun je kijken op www.dichterbij.nl of bellen met Rohan Bruggink op +31(0)6-55831741 of Karen Coolegem op +31 (0)6-53171523.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat