Naar inhoud
Zorgcentrale Oostrum 2
Wil jij cliënten 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgondersteuning, veiligheid en comfort bieden? Dit doen wij, Centralisten Zorg op Afstand, met behulp van zorgdomotica én in nauwe samenwerking met de zorgcollega’s in de regio’s. Wil je graag weten hoe? Bekijk voor meer informatie de link 'De week van Centralist Bernie': https://www.dichterbij.nl/werken-bij/ervaringen-van-onze-collegas/de-week-van-centralist-bernie
Krijg je hier energie van? Zet deze energie dan in bij ons, want wij zijn op zoek naar jou!

Centralist Zorg op afstand Oostrum (vast contract) 24 uur

Vast contract
Oostrum
18-24 uur per week
MBO (niveau 4)
FWG 40 (€2236 - €3154)
12-04-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Met moderne luister,- en communicatiemiddelen draag je bij aan veilige zorg en een veilige omgeving voor alle cliënten binnen Dichterbij. Het beoordelen van de diverse alarmen die binnenkomen op je beeldscherm, maakt een belangrijk onderdeel uit van je takenpakket. Zo nodig onderneem je actie en schakel je zorgopvolging in. Je zorgt voor een goede overdracht in het team en aan collega’s in de regio, zowel mondeling als schriftelijk

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Het team Zorgcentrale bestaat totaal uit ruim 40 medewerkers. Je bent altijd met meerdere centralisten op de zorgcentrale aan het werk.

Waar ga je dat doen?

De Zorgcentrale Dichterbij is gevestigd in Oostrum (bij Venray). De Zorgcentrale werkt voor alle locaties van Dichterbij, STEVIG en een aantal andere zorgorganisaties.

Dit ben jij

 • Je bent een kei in schakelen tussen verschillende situaties;
 • Onder druk werken zie je als een uitdaging;
 • Je reageert adequaat bij calamiteiten en verliest daarbij je professionaliteit niet uit het oog;
 • Je hebt kennis van en interesse in het werken met geautomatiseerde zorgdomotica systemen;
 • Flexibel: je bent bereid onregelmatig te werken, de zorgcentrale is 24/7 werkzaam;
 • Je beschikt over een anticiperend, analyserend en probleemoplossend vermogen om hulpvragen van cliënten op adequate wijze te kunnen beantwoorden;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met en hart voor zorg en gevoel voor techniek;
 • Je beschikt over werk- en denkniveau op minimaal mbo niveau 4.

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct bij indiensttreding bieden wij jou een vast contract voor 24 uur per week;
 • Salaris tussen € 2.457,- en € 3.332,- (per 1 mei ‘23) bruto per maand, op basis van 36 uur, CAO-Gehandicaptenzorg functieschaal 40;
 • Toeslag voor het werken in de avonden, nachten en weekenden;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Simone van Tilburg via telefoonnummer, 088-7544932. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.
De gesprekken staan gepland op 17 en 20 april 2023.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Anderen bekeken ook


Chat met ons