Naar inhoud
Vacature Zwerfheide header 3 shoot 10 5 2022 2000 x 550
Wil jij als Concern controller bijdragen aan de zorg van morgen én een stevige strategische positie binnen een organisatie vertolken? Ben je graag in contact met diverse lagen binnen een organisatie en is een stevige collegiale relatie voor jou van belang?

Concern Controller

Vast contract
Gennep
36-40 uur per week
WO

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Met jouw hechte team ben je verantwoordelijk voor de financiële bestuurbaarheid van Dichterbij en de strategische beleidsadvisering. Je onderhoudt een nauwe relatie met de manager financiële administratie en zorgadministratie. Daarnaast ga je goede samenwerkingsrelaties aan met externe partijen zoals accountants, banken en zorgfinanciers. Je neemt deel aan de RvB-overleggen en heb je een relatie met de Raad van Toezicht via de Auditcommissie.

Je denkt mee en adviseert over de ontwikkeling van de organisatie. Samen met de teams business control en AO/IC ben je gericht op de aansluiting tussen beleid, uitvoering en bedrijfsvoering. Je focust je daarbij op de samenhang in de inrichting van de organisatie, sturing en verantwoording, processen, beleid, uitvoering en bedrijfsvoering waarbij je adviseert en stuurt op verbeteringen vanuit een lerende oriëntatie.

Aanvullend op bovenstaande beschrijving kent de functie de volgende verantwoordelijkheidsgebieden:

 • Het beheersen van risico's vanuit audit, risk en compliance perspectief;
 • Signaleren van trends en ontwikkelingen in de omgeving van Dichterbij (klanten, stakeholders, politiek, maatschappij) en op basis daarvan komen tot voorspellingen en aanbevelingen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële strategie, inhoudelijk goede informatievoorziening en goede toekomstgerichte stuurinformatie;
 • Je vertaalt ontwikkelingen in wet- en regelgeving en de externe omgeving naar het financieel beleid van Dichterbij;
 • Je bent verantwoordelijk voor treasury management en neemt deel aan de treasury commissie;
 • Je bent verantwoordelijk voor het fiscaal management en neemt deel aan de fiscale commissie.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

De Concern controller valt onder de aansturing van de directeur bedrijfsvoering. De rapportering vindt voor een groot deel rechtstreeks plaats aan de Raad van Bestuur. Voor hen én voor de directie ben je adviseur en kritisch sparringpartner. Als Concern controller binnen deze organisatie ben je verantwoordelijk voor een diversiteit aan taken. Zo fungeer je als sterke aanvoerder en coach van een team van zo’n 20 collega’s bestaande uit business controllers, AO/IC medewerkers en Informatieanalisten. Je adviseert gevraagd en ongevraagd aan Raad van Bestuur en directie. Vanuit een helikopterview geef je strategische input voor de toekomst. Met gevoel voor organisatiesensitiviteit beweeg jij je tussen de verschillende belangen en stakeholders, verbind je collega's en thema's.

Waar ga je dat doen?

Gennep is je standplaats en werken op ons mooie hoofdkantoor wissel je af met thuiswerken. Uiteraard word je hierin door ons goed gefaciliteerd.

Dit ben jij

De kernwaarden van de organisatie zijn: openheid, betrokkenheid, samenwerking en professionaliteit. Wij zoeken iemand die deze kernwaarden vanuit zijn/haar innerlijke onderschrijft en in zijn werk toepast. Je bent een teamplayer, energiek, initiatiefrijk en doortastend. Verder ben jij:

 • In het bezit van een relevante WO diploma, aangevuld met RA of RC;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als concerncontroller in een complexe organisatie;
 • Je beschikt over gedegen kennis van en ervaring met financieringsstromen, wet -en regelgeving gezondheidszorg, data-analyse/datamanagement, (project)management, bedrijfsprocessen, Planning & Control en goverancevraagstukken treasurybeleid, e.d.

Dit krijg je ervoor terug

 • Vast contract voor 36 uur (100%) of 40 uur (110%) per week;
 • Marktconform salaris;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Een thuiswerkvergoeding;
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid om extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen;
 • Hybride werken.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


De werving voor deze vacature is ondergebracht bij Robert Walters. Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Larissa Theuns via +31 (0) 40 7999 910 of larissa.theuns@robertwalters.com.
https://www.robertwalters.nl/financeaccounting/vacatures/financemanager/1601096-concern-controller.html

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons