Naar inhoud
1015 - Grave - header
Zorg jij dat onze cliënten met een verstandelijke beperking de beste zorg geboden wordt? Als Consulent Cliëntservice ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces vanaf de zorgvraag naar zorgrealisatie.

Consulent Cliëntservice

Dichterbij breed
32-32 uur per week
HBO
FWG 50
30-08-2019
   

Wat ga je doen?

Als Consulent Clientservice stel jij op maat voor de cliënt vanaf de zorgvraag tot zorgrealisatie een plan van aanpak samen waarin wordt gekeken naar de beste zorg die nodig is voor de cliënt. Jij bent betrokken bij de begeleiding en ontvangst van (nieuwe) cliënten in samenspraak met hun netwerk naar de juiste plek binnen of buiten de organisatie.

Als Consulent Clientservice stel je de juiste administratieve voorwaarden op om de zorgverlening bij Dichterbij te starten of voort te zetten, hierbij adviseer je over de invulling samen met de regiebehandelaar en van het ondersteuningsplan voor de desbetreffende cliënt. Daarnaast stel je directeuren, managers en dvc’ers op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en de gevolgen daarvan voor hun cliënten op de (verwachte) in- en uitstroom van cliënten.

Het team van consulenten heeft onder meer als taak het traject van aanmelden tot realisatie van zorgvragen, zo klantgericht en efficiënt mogelijk te begeleiden. Daarnaast is het team – samen met de afdeling marketing en communicatie – verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met verwijzers en andere relevante stakeholders, zodat de expertise en mogelijkheden van Dichterbij goed onder de aandacht zijn en blijven.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Dichterbij streeft naar een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. Zelfstandigheid en de mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt. Professioneel, samen, open en betrokken zijn onze kernwaarden. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team waarin initiatief nemen en het denken in kansen en mogelijkheden gewaardeerd wordt. Ondernemingszin en jezelf ontwikkelen staan voorop bij Dichterbij. Daarvoor krijg je de ruimte. Spreekt dit je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet

Waar ga je dat doen?

Je werkt op verschillende regiokantoren van Dichterbij. Je legt huisbezoeken af bij cliënten en/of verwanten van de cliënt. Daarnaast bezoek je andere zorginstellingen om hiermee een samenwerkingsverband aan te gaan.

Dit ben jij

 • Je beschikt over hbo werk en/of denkniveau of een relevante afgeronde hbo-opleiding
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
 • Je bent analytisch sterk, hebt overtuigingskracht en werkt methodisch en systematisch
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden
 • Je ben in het bezit van een rijbewijs (B) en eigen vervoer
 • Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van zorg- en dienstverlening aan cliënten
 • Je bent op de hoogte van maatschappelijke trends en ontwikkelingen

Dit krijg je ervoor terug

 • Een dienstverband voor 32 uur per week conform de CAO – gehandicaptenzorg FWG 50, met een minimum van € 2.345,- en een maximum van € 3.505,- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband van 36 uur per week
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid
 • Je komt te werken in een enthousiast team met gemotiveerde en professionele collega’s in een servicegerichte organisatie.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Marjan Vrijsen via telefoonnummer 088-7540213. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij bereikbaar op 088- 7540060.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 13 en vrijdag 20 september

Chat met ons