Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
5397 Gennep Ervaringsdeskundigen 2
‘Wil jij de spil zijn in de zorg en ondersteuning van onze cliënten met nachtrust voor ogen "?

Dienstverleningscoordinator Zorgcentrale

zorgregio Dichterbij en/of Stevig
28-36 uur per week
HBO
FWG 50

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als dienstverleningscoördinator Zorgcentrale draag jij er aan bij dat cliënten zo optimaal en efficiënt mogelijk ondersteund worden in hun 24-uurs zorgvraag. Client specifiek met nachtrust voor ogen.

Je bent werkzaam voor de Zorgcentrale en in die hoedanigheid adviseer en ondersteun jij de dienstverlening coördinators (dvc-ers) in de regio, regiebehandelaar en/of arts over de wijze waarop de applicaties van het Zorg-op-Afstand systeem bij kunnen dragen aan kwalitatieve-, veilige- en efficiënte 24-uurszorg. Dit heeft betrekking op zowel de wijze waarop het arrangement bij de Zorgcentrale wordt georganiseerd en uitgevoerd alsmede de zorgopvolging in regio.

Omdat 24-uurszorg tot stand komt in een keten, versta je de kunst om de verschillende zienswijze van alle betrokkenen te verenigingen en daarom blinkt je uit in verbindend communiceren met zowel de cliënt, zijn verwant(en), de (nachtzorg)collega’s in de regio en de medewerkers van Expertise. Jij bent de intermediair tussen de 2 werelden, de verbinder.

Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op hbo-niveau. Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden.

Als dienstverleningscoördinator van de Zorgcentrale ben je de spil in de communicatie met de verschillende collega's. Je maakt de vertaling van de dienstverlening vanuit de dvc'ers in de regio. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de opvolging van de zorg in de nacht. Je hebt een diens coördinerende rol.

Je werkt nauw samen met de regiebehandelaar , gedragsdeskundige, begeleiders en verwanten. Je coacht, stimuleert en ondersteunt je collega’s om met elkaar de gestelde doelen te bereiken. Natuurlijk betrek je daarbij ook het netwerk van de cliënt (familie en vrijwilligers).

Zo werken wij

Bij Dichterbij kunnen alle cliënten rekenen op zorg en ondersteuning op maat – van kinderen en jongeren tot volwassenen en ouderen die bijna met ‘pensioen’ gaan; met een lichte verstandelijke beperking of met ernstige meervoudige beperkingen. We hebben oog en oor voor de behoeften en wensen van al deze verschillende mensen. ‘Wat heb je nodig? Wat vind je leuk? Wat kun je goed? Wat wil je nog leren?’ Kijken naar mogelijkheden biedt kansen! Alle mensen hebben wensen. Bij Dichterbij werk je in een zelf organiserend team dat bestaat uit de cliënt, zijn of haar verwanten en jij als dienstverleningscoördinator (samen met je collega's). Samen bespreken jullie de wensen die er zijn. En vervolgens kijken jullie hoe je die wensen kunt realiseren. Eventueel schakel je de hulp van jullie netwerk in. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt

Met wie ga je dat doen?

Je werkt samen met de regiebehandelaar en verwanten.

Waar ga je dat doen?

Hoofd locatie is Oostrum maar je kunt ook werkzaam zijn bij onze locaties in de regio van Dichterbij/ STEVIG.

Dit ben jij

 • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding op hbo-niveau afgerond
 • Je hebt hart voor onze cliënten en de zorg
 • Je staat stevig in je schoenen, weet van aanpakken en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden
 • Dankzij jouw helikoptervisie heb je oog voor de belangen van je cliënten, hun verwanten, je collega’s en andere betrokkenen
 • Je verstaat de kunst die verschillende belangen te verenigen en garandeert zo de beste zorg aan de cliënten
 • Je bent een kei in communiceren

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg met een inschaling in FWG 50 (€ 2.501,- t/m € 3.738,-) op basis van een 36 urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.
 • Je uren zijn in onderling overleg bespreekbaar.
 • Je diensten zijn afhankelijk van de locatie waar je gaat werken.
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rob van den Eijnde via telefoonnummer 088-7544999 Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat