Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1
Dichterbij/Expertise zoekt een Ergotherapeut voor de afdeling Ergotherapie, voor 28 tot 34 uur per week. Je werkt voornamelijk met volwassen en oudere cliënten met een verstandelijke beperking en uiteenlopende problematiek.

Ergotherapeut Dichterbij regio Velp (NB) en Gennep

Velp (nb) en Gennep
28-34 uur per week
HBO
FWG 55
25-06-2021

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en/of adviseert cliënten, ouders en cliëntsystemen op alle gebieden van de ergotherapie. Hierbij valt te denken aan hulpvragen op het gebied van ADL, rolstoelen, SI en motorische vaardigheden.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Het egotherapieteam bestaat, met jou, uit 9 ergotherapeuten verdeeld over vier regio’s (totaal ongeveer 7,0 FTE). Je werkt op elke locatie met minstens 1 directe collega ergotherapeut. Je komt terecht in een enthousiast, zelforganiserend team met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving, naar een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. Zelfstandigheid en de specifieke mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt; professioneel, samen, open en betrokken zijn onze kernwaarden. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij vragen hun om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen.

Waar ga je dat doen?

Je bezoekt de woon- en dagbestedingslocaties waar de cliëntvragen liggen. Je werkt samen met andere disciplines en het cliëntsysteem om in gezamenlijkheid op zoek te gaan naar de beste kwaliteit van leven/zorg voor de cliënt. Je werkt o.a. in Velp (NB), Grave, Mook en deels in Gennep.

Dit ben jij

 • In het bezit van diploma Ergotherapie en bent ingeschreven in het basisregister/kwaliteitsregister voor paramedici;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep van Dichterbij;
 • Een ervaren ergotherapeut met deze doelgroep;
 • Afronding van de cursus SI is een pre;
 • Ervaring met aanvragen via het Zorgkantoor (Zorginfo) is wenselijk;
 • Zelfstandig en accuraat;
 • Collegiaal en kan goed werken in (multidisciplinair) teamverband;
 • Flexibel t.a.v. een veranderende organisatie;
 • In het bezit van een rijbewijs en een eigen auto.

Dit krijg je ervoor terug

 • Zinvol en boeiend samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s ;
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken;
 • Een salaris van minimaal € 2.853- en maximaal € 4.211,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 55 op basis van een 36-urige werkweek.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op Karlijn Smits via mail k.smits2@dichterbij.nl of telefoonnummer 06-29239493. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of via wervingsbureau@dichterbij.nl.
Bij interesse in de vacature zien wij graag jouw sollicitatie, voorzien van een cv en een motivatiebrief, tegemoet via de website van Dichterbij, waar je via het Sollicitatieformulier kunt reageren.
Je maakt daarmee ook meteen een portaal/account aan, waarin je je sollicitatie kunt volgen.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 30 juni.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat