Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Een nieuwe baan in coronatijd

Inge begon haar baan op 1 september 2020 bij Dichterbij. Als recruiter krijgt ze regelmatig de vraag: 'Hoe is dat nou, een nieuwe baan in coronatijd?' Inge vertelt enthousiast: "Ondanks corona heb ik mijn start bij Dichterbij als heel positief ervaren. Ik rondde eind juni mijn sollicitatieprocedure af. In juli werd ik verrast met een geweldig filmpje van mijn nieuwe collega's. Een voor een stelden ze zichzelf voor en vertelden hoe blij ze waren met mijn komst. Wauw!! Ik was verrast en kreeg er een heel warm en welkom gevoel van."

Inge van IJzendoorn

Iedereen nam de tijd om mij wegwijs te maken.

Inge van IJzendoorn
Recruiter

De eerste werkdag

Als recruiter werkt Inge normaal gesproken op het hoofdkantoor van Dichterbij in Gennep. De eerste weken kon ze nog terecht op kantoor, maar vanaf september werden de coronamaatregelen aangescherpt. Inge vervolgt: "Op mijn eerste werkdag was mijn hele team op kantoor, zodat ik iedereen kon ontmoeten, op veilige afstand natuurlijk. We genoten van een lunch en ik kreeg een mooie bos bloemen. In de eerste weken kreeg ik de mogelijkheid om ook kennis te maken met verschillende collega's in de regio's. Ook bezocht ik een aantal locaties en kreeg rondleidingen. Iedereen nam de tijd om mij wegwijs te maken. Toen het eind september lastiger werd om mensen live te ontmoeten ging dat gewoon door, maar dan via beeldbellen. 

Terugkomend op die eerste vraag 'Hoe is dat nou, een nieuwe baan in coronatijd?' is Inges antwoord kort maar krachtig: "Ondanks mijn start in coronatijd voel ik me helemaal thuis en welkom bij Dichterbij! 

Vacatures

Ben je ook enthousiast om in de zorg aan de slag te gaan en indirect iets voor onze cliënten te betekenen?

Accepteer cookies voor chat