Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
233 - Gennep
Flexpunt Dichterbij lokt de ontdekkingsreiziger uit de tent! Lijkt het jou ook zo mooi om ontdekkingsreiziger te zijn binnen Dichterbij?
Niet iedere dag een andere groep maar voor minimaal 6 weken en maximaal een half jaar worden ingezet als begeleider binnen een groep. Tevens kan je bij ons kennis opdoen van de verschillende doelgroepen binnen Dichterbij.
Wij bieden jou een jaarcontract met intentie tot een vast contract én vaste uren! Spreekt dit jou aan? Lees dan verder!

Begeleider voor flexibele of tijdelijke basis

Locatie en doelgroep in overleg
16-28 uur per week
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40 - FWG 45

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Weet je nog niet duidelijk welke doelgroep het beste bij je past? Of weet je dit juist wel, maar vind je het ontzettend leuk om aan verschillende groepen te laten zien wat voor een expertise jij in huis hebt? Je wordt binnen Dichterbij echt onderdeel van een team en wordt met open armen ontvangen. Want wat kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! We kijken graag met je mee en geven de begeleiding die je nodig hebt én verdient tijdens deze mooie reis. Om uiteindelijk thuis te komen op de locatie en de doelgroep die je past als een jas!

Ben jij degene die we zoeken, dan is dit het begin van je ontdekkingsreis en komen we graag in contact met jou. Ook voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Flexibel werken met urengarantie. Het kan bij Dichterbij!

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met artsen, paramedici en de gedragsdeskundigen. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Bij welke cliëntengroep ben jij met jouw expertise en talenten het beste op je plek? We zoeken het samen uit.

Waar ga je dat doen?

Samen met jou bespreken we de doelgroep en locatie(s) waar je gaat werken.

Dit ben jij

 • Ben je een starter? Of heb je al de nodige ervaring? Je bent van harte welkom, we gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat bij jou past!
 • Jij beschikt over een zorg gerelateerde opleiding op mbo niveau 3 of 4 of hbo niveau
 • Je bent een flexibele persoon die initiatief toont en hart voor onze cliënten heeft

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg met een inschaling in FWG 40 (€ 2.055,- t/m € 2.993,-) of FWG 45 (€ 2.151,- t/m € 3.289,-) op basis van een 36 urige werkweek. Inschaling is afhankelijk van de doelgroep waar je mee gaat werken
 • Samen kijken we welke doelgroep een echte match is met jou
 • Je krijgt een jaarcontract met intentie tot een vast contract
 • Tussentijdse evaluatie en loopbaanplanning, je wordt goed begeleid
 • De mogelijkheid je te ontwikkelen door het volgen van een cursus of opleiding
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Vakantiegeld 8%
 • Fisc free (Fietsplan, aanschaf laptop, sportabonnement)
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ria Lamers of Anja van Berkel van Flexpunt Dichterbij via telefoonnummer 088-7540800 of mail naar Flexpuntdichterbij@dichterbij.nl.
Zien wij jouw reactie tegemoet?

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat