Naar inhoud
Wil jij graag werken op verschillende werkplekken en met verschillende doelgroepen? Maar wel met de zekerheid van vaste uren en een vast contract? Ontdek dan de flexmogelijkheden van Dichterbij!

Begeleider flex

Vast contract
Locatie en doelgroep in overleg
4-36 uur per week
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40 (€2537 - €3432)

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

‘Ze stelen je hart waar je bij staat’

Wendy Versteeg werkte ruim twintig jaar in de thuiszorg. Dat deed zij altijd met veel plezier, maar door de toenemende werkdruk kon zij steeds minder aandacht schenken aan haar cliënten. ‘Ik miste de mens achter de zorgvraag, wilde meer diepgang.’ Die vond ze bij Dichterbij, waar ze dolgelukkig is als Begeleider flex. Lees haar verhaal hier!

Dit ga je doen

Als Begeleider flex werk je kort- of langdurig op verschillende locaties met verschillende doelgroepen. Dichterbij biedt je twee verschillende flex mogelijkheden. Bepaal zelf welke het beste bij jou past.

Begeleider flex (6 weken tot 6 maanden)

Als Begeleider flex werk je voor een langere periode, variërend van 6 weken tot 6 maanden, op een locatie. Naast dat je een band opbouwt met de cliënten ben je ook echt onderdeel van het team. Dit geeft je de kans veel kennis en ervaring op te doen die je op een volgende locatie direct weer kunt toepassen.

Begeleider flexpool (minder dan 6 weken)

Als begeleider binnen de flexpool bepaal jij zelf waar, wanneer én hoeveel je wilt werken. Op basis van jouw profiel, voorkeuren, beschikbaarheid en urenaantal kijken we welke locaties bij jou passen. Jij biedt deze locaties die extra ondersteuning die ze op dat moment nodig hebben.

Zo werken wij

Flexpunt Dichterbij is het flexbureau van Dichterbij. Je hebt een vast contactpersoon als aanspreekpunt waar je jouw volgende werkplek mee afstemt en waar je terecht kunt met vragen en loopbaanadvies. Als Begeleider flex ga je op ontdekkingsreis binnen Dichterbij! Ontdek de mogelijkheden en kies met je hart wat bij je past!

Wendy vertelt wat haar werk als Begeleider flex zo mooi maakt.

Met wie ga je dat doen?

Wie je gaat helpen dat bepaal jij zelf! Onze bewoners zijn zo divers én uniek, jij kunt daarom enorm veel leren en variëren. Jij geeft jouw voorkeur aan: werk je graag met cliënten met een licht verstandelijke beperking? Of gaat jouw zorghart sneller kloppen van cliënten met een ernstige of meervoudige beperking? Een combinatie kan natuurlijk ook.

Samen matchen we jouw talent bij de juiste doelgroep!

Waar ga je dat doen?

Misschien kan je beter vragen waar niet! Met onze vele woonlocaties en dagbestedingen verspreid door Gelderland, Noord-Brabant en Limburg is er altijd één bij jou in de buurt.

Dit ben jij

Als Begeleider flex beschik je over een relevante vooropleiding (zoals VIG, SPW, MMZ, SPH, Social Work of pedagogiek etc.) Door jouw oplettende blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de cliënten. Jij weet precies wat je moet doen in een omgeving die iedere dag weer anders is. Kortom:

 • Een relevant mbo niveau 3-4 of hbo diploma;
 • 4e jaars-HBO student en diploma in zicht? We gaan graag met je in gesprek;
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en kennis te delen in verschillende teams;
 • Je bent ook in de weekenden en avonden beschikbaar;
 • Je durft jezelf te zijn.

Dit krijg je ervoor terug

 • Je krijgt een vast contract;
 • Een salaris tussen €2.537,00 en € 3.432,00 schaal FWG 40 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,00 fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Flexpunt Dichterbij.
Zien wij jouw reactie tegemoet?


Flexibel werken met urengarantie. Het kan bij Dichterbij!

Snel reageren

Leuk dat je gaat reageren op deze vacature!

Heb je je CV nu niet bij de hand? Laat dan je gegevens achter en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. We bespreken je sollicitatie dan persoonlijk met je door. Wel zo makkelijk!

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons