Naar inhoud
Dichterbij Jolanda 5145 en Leroy 149 LR
Wil je graag verschillende werkplekken leren kennen, kies dan voor Flexpunt Dichterbij!
Als begeleider in de flex kun je je oriënteren welke doelgroep en locatie je aanspreekt, en echt met je hart kiezen wat bij je past!

Begeleider flexpool

Vast contract
Locatie en doelgroep in overleg
16-36 uur per week
MBO (niveau 3, 4) of HBO
FWG 40 - FWG 45

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als medewerker van Flexpunt Dichterbij werk je op opdrachten, variërend van 6 weken tot 6 maanden. Je ondersteunt teams door op tijdelijke basis in hun team werkzaam te zijn. Op deze manier heb je de kans om verschillende (doel)groepen en teams te leren kennen en krijg je een beter beeld van wat Dichterbij jou allemaal te bieden heeft. En dat vanuit de veiligheid van een vast contract!

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Flexibel werken met urengarantie. Het kan bij Dichterbij!

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten en je collega’s. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met artsen, paramedici en de gedragsdeskundigen. Bij Dichterbij sta je er nooit alleen voor. Bij welke cliëntengroep ben jij met jouw expertise en talenten het beste op je plek? We zoeken het samen uit.

Waar ga je dat doen?

Samen bekijken we welke doelgroep en locatie een echte match is met jou.

Dit ben jij

Als begeleider van Flexpunt Dichterbij beschik je over een relevante vooropleiding (zoals VIG, SPW, MMZ, SPH, Social Work of pedagogiek etc.) Door jouw oplettende blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de cliënten. Jij weet precies wat je moet doen in een omgeving die iedere dag weer anders is. Kortom:

 • Een relevant mbo niveau 3-4 of hbo diploma;
 • 4e jaars-HBO student en diploma in zicht? We gaan graag met je in gesprek;
 • Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en kennis te delen in verschillende teams;
 • Je bent jezelf en je durft jezelf te zijn;
 • Je bent 16 tot 36 uur per week beschikbaar.

Dit krijg je ervoor terug

 • Je krijgt een vast contract;
 • Een salaris tussen €2.110,- en € 3.009,- schaal FWG 35, €2.236,- en € 3.452,- schaal FWG 40 of 45 conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en op feestdagen;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie of over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Flexpunt Dichterbij via telefoonnummer 088-7540800 of mail naar Flexpuntdichterbij@dichterbij.nl.
Zien wij jouw reactie tegemoet?

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons