Naar inhoud
Header Dichterbij SO i Stock 1311977351
Het is aan jou de taak om onze AFAS-omgeving up-to-date te houden én de functionaliteiten te verbeteren. Jij bent het luisterende oor in de organisatie die de wensen van collega's omzet in processen die ons helpen om slimmer én efficiënter te werken. Met jouw kennis en ervaring ben je een waardevolle toevoeging voor het team én de organisatie. Dit zorgt ervoor dat jij niet stil hoeft te zitten en de handen uit de mouwen kunt steken. Door jouw ervaring weet je ons ook op weg te helpen. Hierdoor neem jij ons mee aan de hand en kom jij zelf proactief met voorstellen om de inrichting van AFAS te verbeteren.

Functioneel Applicatiebeheerder AFAS

Vast contract
Gennep i.c.m. hybride werken
32-36 uur per week
HBO

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

We zoeken een specialist om het team, dat gespecialiseerd is in het proces en functioneel beheer van AFAS, te versterken. Binnen onze organisatie wordt AFAS gebruikt als hoofdapplicatie voor alle processen van bedrijfsvoering. Doelstelling is om alle processen zoveel als mogelijk in AFAS uit te voeren. Om deze applicatie goed te laten draaien zoeken we een collega die het proces, de functionaliteit en de techniek kan verbinden en verder kan inrichten. Je zorgt voor een goede werking van de applicatie zelf en de processen rondom AFAS. We verwachten een proactieve houding en inhoudelijk advies. Daarnaast komen er veel vragen van gebruikers, je werkt updates bij en denkt actief mee met de afdelingen om de eindgebruiker te ontzorgen. Je werkt actief aan het verbeteren van AFAS en aan AFAS gekoppelde applicaties.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Binnen het Team HR zoeken we een proces- en applicatiebeheerder AFAS. Je werkt samen met de gebruikers en de collega's in de business. Je bent een waardevolle toevoeging in ons Team van HR dat bestaat uit 20 collega's. We zijn alle enorm gedreven professionals met veel verschillende ervaringen op alle vakgebieden HR gerelateerd.

Waar ga je dat doen?

De vaste standplaats is op ons mooie hoofdkantoor in Gennep. In deze functie kan je ook hybride werken, we voorzien je uiteraard van de juiste thuiswerk faciliteiten.

Dit ben jij

Je bent een ervaren applicatiebeheerder met kennis van AFAS. Het is belangrijk dat je nauw samenwerkt met de collega’s in de business. Het begrijpen van de taal van de gebruiker is belangrijk, jij draagt dit uit door het geven van uitleg op de werkvloer. De huidige processen hangen complex samen, maar jij bent in staat om dit te vertalen naar integrale werkprocessen in AFAS. Meer concreet beschik je over:

 • Een afgeronde hbo opleiding functioneel beheerder;
 • Je bent analytisch, zorgvuldig en klantgericht;
 • Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving;
 • Je kan goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig in het creëren van oplossingen.

Dit krijg je ervoor terug

 • We bieden jou direct bij aanvang een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg, schaal 45 - 50, tussen € 2.381,- en € 3.894,- op basis van een 36-urige werkweek, de inschaling is afhankelijk van de werkervaring die je meeneemt;
 • Een vaste eindejaarsuitkering (8,33% van je jaarsalaris) en vakantietoeslag (8%);
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sport abonnement, weekendjes weg of extra vrije dagen etc.).

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rianne Balvers (Teamleider HR) via telefoonnummer 06-20582993. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat