Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
SPV Vacature Stevig Nijmegen
Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart en wil je daar (indirect) aan bijdragen? Bouw dan met ons mee als Functioneel beheerder AFAS HRM/Payroll, zodat de administratieve taken voor onze medewerkers minder, makkelijker en leuker worden.

Functioneel beheerder AFAS HRM/Payroll

Gennep
24-32 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
FWG 45 (€2085 - €3189)
22-01-2021
   

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

 • Het volledige beheer van de HRM/Payroll module van AFAS Profit en Insite, samen met je collega functioneel beheerder
 • Het ophalen van wensen en behoeften van de gebruikers. Jij kent de HRM-processen, snapt wat de gevolgen van bepaalde keuzes zijn en weet door te vragen tot je bij de kern komt. Zo doen we alleen die zaken die echt nodig zijn en bijdragen.
 • De vertaalslag van de functionele wensen en behoeften naar de inrichting van het systeem, zowel voor nieuwe als bestaande processen. Deze blijven we namelijk continu verbeteren!
 • Het (pro)actief signaleren en adviseren over de (on)mogelijkheden van functionaliteit binnen de templates van AFAS HRM
 • Inrichting en onderhoud van In- en Outsite voor ESS en MSS
 • Bouwen en onderhouden van rapportages en analyses
 • Begeleiding van key-users en kerngebruikers bij de implementatie van nieuwe functionaliteit of bij wijziging van bestaande functionaliteit
 • Het ondersteunen van key-users AFAS-HRM/Payroll
 • Begeleiding van nieuwe updates van het pakket en signalering van nieuwe en gewijzigde functionaliteiten naar interne belanghebbenden

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Dichterbij biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en hun verwanten in Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland. Dichterbij streeft naar een samenleving waarin kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben. Waarin zij eigen keuzes maken, zich kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen inzetten. Een samenleving waarin zij lekker in hun vel zitten, zo gewoon mogelijk kunnen leven en op het juiste moment zorg en ondersteuning op maat krijgen; thuis, op school en op eigen locaties. Onder de naam STEVIG wordt ook specialistische en forensische zorg geleverd.

Waar ga je dat doen?

Jouw standplaats is het hoofdkantoor van Dichterbij, aan de Zwerfheide 2 in Gennep. In tijden van Corona werken we zoveel mogelijk thuis, maar met de positieve ervaringen van thuiswerken zal dit straks een structureler karakter krijgen. De werktijden en dagen zijn in overleg met elkaar vast te stellen.

Dit ben jij

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • je hebt werkervaring binnen de personeels- en salarisadministratie
 • Je hebt minimaal 1 jaar werk- en inrichtingservaring met de AFAS applicatie, met HRM/Payroll is een pré
 • Kennis en ervaring binnen de zorg en/of VGZ CAO is een pré
 • Je bent communicatief sterk, je weet door te vragen om tot de kern van een probleem/verandering/proces te komen. Ook weet je de juiste informatie op te halen, zodat je de HRM processen begrijpt en op basis hiervan het systeem kunt inrichten
 • Je kunt het geheel overzien en prioriteiten stellen (en die uiteraard met je sterke communicatieve vaardigheden afstemmen met collega’s)
 • Je bent een echte AFAS HRM expert, je volgt alle ontwikkelingen binnen het product op de voet en gaat proactief op zoek naar de mogelijkheden van het pakket. Jij denkt in kansen!

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 45, met een minimum van € 2.085,- en en maximum van € 3.189,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • Een contract voor 24 - 32 uur per week, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid
 • Je werkt in een zelfsturende organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng en met een grote mate van zelfstandigheid

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rianne Balvers via telefoonnummer 06-20582993. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via telefoonnummer 088-7540060 of via e-mailadres wervingsbureau@dichterbij.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons