Naar inhoud
Samenwerken is de sleutel tot succes. Na een intensieve behandelsessie ontspannen de deur uitlopen – dát zijn resultaten die alleen geboekt worden als je goed op elkaar bent ingespeeld als team.

Gz-Psycholoog ambulante poli Eindhoven

Vast contract
Eindhoven
24-36 uur per week
WO
FWG 65 (€4063 - €6136)

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Bij STEVIG Eindhoven behandel je een complexe doelgroep: voor het 18de levensjaar ontstane, licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en / of gedragsproblemen. Denk hierbij aan: angst- en dwangstoornissen, verslavingsproblematiek, depressie, een trauma en / of agressief gedrag. De nadruk ligt op resocialisatie van de cliënten. De cliënten en diens omgeving betrek je actief bij het behandeltraject.

Volgens jouw collega-klinisch psycholoog Paul Prins doorloop je in de reguliere psychiatrie min of meer een uitgestippeld zorgpad. Bij STEVIG mag jij buiten de gebaande paden lopen. Het management en de zorgprofessionals werken nauw samen en halen alles uit de kast om tot een compromis te komen. Zo leveren zij kwalitatief hoogwaardige zorg die perfect aansluit op de hulpvraag van de cliënt én valt binnen de mogelijkheden van de organisatie.

“We wandelen met de cliënt mee, zo kort mogelijk.”

Het begindoel van het behandelplan wordt zodanig opgesteld dat het einddoel relatief makkelijk bepaald kan worden. Het tijdig loslaten / overdragen van een cliënt is essentieel om onnodig lang derdelijnszorg te bieden, als de reguliere zorg voldoende genoeg is.

Uniek aan de werkwijze bij STEVIG is dat jij als GZ-psycholoog en het team de mogelijkheid hebben om direct in te spelen op de behoeftes van je cliënt. Dit kan alleen als er een vakkundig team paraat staat. Ieder met zijn / haar eigen expertise. Een voorbeeld uit de praktijk onderstreept dit:

“Je bent bezig met een traumabehandeling en je merkt dat het even teveel wordt voor de cliënt. Een gesprek met jouw collega-sociotherapeut zou hem tot rust kunnen brengen.” Samen zorgen jullie dat dit zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Met als doel: de cliënt met een gerust gevoel weg laten gaan.

Zo werken wij

Jouw collega’s zijn: begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters. Een groep gedreven professionals die graag voor elkaar klaar staan, kritisch durven zijn en het initiatief nemen. Je hebt vast weleens gehoord van de 9 teamrollen van Belbin. Zo werk jij samen met een ‘plant’: de creatieve denker, introvert en origineel. Heb jij enig idee welke teamrol bij jou past?

Met wie ga je dat doen?

Jij werkt als GZ-psycholoog binnen een organisatie die cliënten een stevige basis voor de toekomst geeft. Weer grip krijgen op hun leven, zodat zij weer mee kunnen doen aan de maatschappij. Natuurlijk moet het haalbaar zijn, maar nog belangrijker is dat de cliënt het vertrouwen heeft om de zorg (deels) af te bouwen.

De cliënten kunnen hier terecht voor klinische behandeling binnen een vrijwillig, gedwongen of strafrechtelijk kader en crisisopname. STEVIG biedt ook zorg aan deze doelgroep wanneer de cliënt in aanraking is geweest met justitie. Aan cliënten met een forensische achtergrond wordt passende behandeling geboden in combinatie met de benodigde beveiliging.

Op organisatorisch gebied valt nog winst te behalen. Het is geen gespreid bedje waarin jij terecht komt, maar dát schrikt jou niet af. Integendeel, jij zet hier graag jouw schouders onder en draagt nieuwe ideeën aan.

Waar ga je dat doen?

In Eindhoven op onze ambulante locatie.

Dit ben jij

 • Jij bent niet alleen BIG-geregistreerd GZ-psycholoog;
 • Ook ben je een échte aanpakker, een kartrekker en een prettig persoon om mee samen te werken;
 • Heb jij al of heb je nog geen STEVIGe rugzak? Jij hebt deze namelijk nodig, want je gaat er flink wat kennis en ervaring instoppen als jij hier aan de slag gaat!

Dit krijg je ervoor terug

 • vast contract voor 24 - 36 uur per week;
 • Salaris FWG 65 minimaal € 4.063,00 en maximaal € 6.136,00 bruto per maand. Op 1 dec 2023 een loonstijging van 3%. In 2024 1 juni 2% en 1 dec 2%, alsmede een verdubbeling van de reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Het betreft een vacature voor 24 – 36 uur per week. In overleg met jouw collega’s bepaal jij je werktijden;
 • STEVIG WERKT doorlopend mee aan onderzoeken die de effectiviteit van behandelingen wetenschappelijk onderbouwen en toetsen. Zo is er onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld agressie (grip op agressie), verslaving (omgaan met middelen) en seksueel grensoverschrijdend gedrag (SGG). De resultaten kan jij mooi gebruiken bij behandelingen en overleggen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rogée Verdellen via telefoonnummer 06-11137876 of via r.verdellen@stevig.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons