Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7652
Als BIG-geregistreerde GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist binnen de Crisisunit van STEVIG in Venray/Oostrum zet je jouw kennis en kunde als Regiebehandelaar in om mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen meer grip op hun leven te laten krijgen.

GZ-psycholoog Crisisunit in Oostrum

Vast contract
Wanssumseweg 14 | 5807 EA Oostrum
24-36 uur per week
WO
FWG 65

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

De specialistische zorg die STEVIG biedt valt onder de derde lijn. Je werkt met mensen met beveiligingsniveau 1 of 2 en de problematiek is heel divers; GGZ en/of (SG)LVG(+), al dan niet in combinatie met verslavingszorg.

Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist werk je samen met cliënten en hun netwerk aan het stabiliseren en herstellen en/of organiseren van het gewone leven. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van het behandelbeleid en gedragskundige dossiervorming, teamprocessen en advisering richting derden. Daarnaast heb je een adviserende rol tijdens een zitting voor inbewaringstelling (IBS). Een hele uitdagende werkplek door verschillende problematieken waarmee cliënten opgenomen worden. Zoals de complexiteit van de problematieken, het snelle schakelen, flexibele denken en creatieve oplossingen bedenken. Hierdoor kun je goed afstemmen op verschillende niveaus.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, verbinding, sfeer, collegialiteit en wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving. Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt met cliënten met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Binnen de FPA hebben deze bovendien een strafrechtelijk kader. Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners. Je collega’s zijn o.a. agogisch begeleiders en verpleegkundigen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, sociotherapeuten, klinisch (neuro-) psychologen, psychiaters en andere GZ-Psychologen en Orthopedagoog Generalisten.

Waar ga je dat doen?

We zoeken een GZ-psycholoog/Orthopedagoog-Generalist voor onze klinische Crisisunit in Venray/Oostrum. Indien gewenst kijken we graag samen met jou naar andere mogelijkheden!

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist
 • Je beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek
 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met diens specifieke hulpvragen

Dit krijg je ervoor terug

 • Een vast contract (24 - 36 uur) maar werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden
 • Een salaris van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring en bijpassende invulling van de functie CAO-gehandicaptenzorg FWG 65
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot €600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen
 • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult. Je werktijden zijn onder kantoortijd.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verrijt, manager STEVIG, 06-51886375.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG, onderdeel van Dichterbij, via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat