Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 14
Dichterbij zoekt een daadkrachtige people manager die werk wil maken van zijn/haar talent! Als HR Operations Manager ben je verantwoordelijk voor meerdere HR disciplines. Samen met de betrokken collega’s bouw je verder aan de doorontwikkeling van de dienstverlening van de afdeling. 'Service met een glimlach' noemen we dat binnen Dichterbij!

HR Operations Manager in Gennep

Zwerfheide 2 Gennep
36-36 uur per week
HBO of WO
FWG 65 (€3624 - €5476)
12-08-2020
   

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Alle administratieve HR activiteiten zijn in eigen beheer en dat geldt ook voor Werving & Selectie, Flexpunt en Roosterondersteuning. De afdeling draagt daarmee direct bij aan de ondersteuning van de primaire zorg. Aan jou de belangrijkste taak om de aanwezige talenten te ontdekken en uit te dagen, teneinde verdere verbeteringen van de bestaande processen en diensten te realiseren. Het bewaken van de continuïteit van de dagelijkse dienstverlening is de basis van waaruit je werkt. In deze rol vervul je tevens een vooraanstaande rol als sparringpartner voor lijnmanagement, zodat er een wederzijdse samenwerking is ten aanzien van de HR processen waar jij verantwoordelijk voor bent.

Ben jij een ervaren, ondernemende en energieke HR Operations Manager en wil je talent inzetten en verder ontwikkelen? Voel jij je goed in de rol van coach en ben je een professionele sparringpartner voor management? Solliciteer dan naar deze mooie functie bij Dichterbij .

Zo werken wij

Dichterbij daagt ieder mens uit! Het levensgeluk van onze cliënten staat centraal. Zelfstandigheid is daarbij het vertrekpunt. Wij gaan op zoek naar de mogelijkheden van onze cliënten met betrokkenheid, warmte en professionaliteit. Dit in alle openheid en eerlijkheid. Net zoals wij onze cliënten uitdagen om het beste uit zichzelf te halen doen wij datzelfde bij onze medewerkers. Wij vragen hen om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen. Daarvoor krijg je de ruimte. Ben jij die persoon die het beste uit jezelf en je medewerkers wil halen en spreken de kernwoorden OPEN, SAMEN, BETROKKEN en PROFESSIONEEL je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Er werken circa 55 medewerkers binnen het gehele bedrijfsonderdeel HR. In deze functie geef je leiding aan de medewerkers van het Flex- en Wervingsbureau en de Personeels-, Salaris- en Verzuimadministratie. Naast genoemde onderdelen is HR verantwoordelijk voor leren & ontwikkelen binnen Dichterbij (leercentrum) en advisering en ondersteuning van het management van de verschillende regio’s bij de uitvoering van het HR beleid. Je legt in deze rol verantwoordelijkheid af aan de HR directeur.

Waar ga je dat doen?

Standplaats is ons hoofdkantoor aan de Zwerfheide 2 in Gennep.

Dit ben jij

 • Je beschikt over hbo/academisch werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent een dienstverlener met daadkracht en staat positief in het leven
 • Je hebt bij voorkeur kennis van de zorgsector en kennis van en ervaring met project management
 • Je hebt ervaring als budgetverantwoordelijke voor de eigen afdeling
 • Je weet een team te inspireren en mee te krijgen
 • Je bent verander- en organisatiekundig onderlegd
 • Je bent een verbinder

Dit krijg je ervoor terug

 • Een warme en betekenisvolle omgeving waar jouw talent kan bloeien
 • Samenwerken met gemotiveerde en professionele collega’s in een moderne omgeving
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Het salaris is conform CAO-Gehandicaptenzorg, schaal FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek met een minimum van € 3.624,- en een maximum van € 5.476,- bruto per maand

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Anne Claessens (HR Businesspartner) op telefoonnummer 06- 29454255. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij op telefoonnummer 088–7540060. Bij interesse kun je je sollicitatie, voorzien van cv en motivatiebrief, indienen via het sollicitatieformulier op de website www.dichterbij.nl.
De eerste ronde van selectiegesprekken vindt plaats op donderdagmiddag 20 augustus, de tweede ronde vindt plaats op donderdagochtend 27 augustus.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons