Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
3731 Gennep 1 1
Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp tijdens de vakantieperiode? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op huishoudelijk gebied? Voor onze locaties in Horst zijn wij op zoek naar enkele parttime Huishoudelijk Medewerkers die ons gedurende de zomerperiode (juni tot uiterlijk half september) komen ondersteunen. Je bent in deze periode maximaal 3 weken afwezig i.v.m. vakantie.

Zo werken wij
Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Huishoudelijk medewerker Horst vakantieperiode

Horst
16-24 uur per week
FWG 15

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

In deze functie ontzorg jij je collega's en cliënten op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van gebouwen. Je vervangt onze vaste medewerkers die met vakantie of ziekteverlof zijn. Het is belangrijk dat jij 5 dagen in de week beschikbaar bent en je ingepland kan worden tussen 08:00 uur en 15:00 uur. De vacature is voor 16 tot 24 uur per week. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden gedurende de komende drie maanden kunnen we dit exact invullen.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt samen met je collega’s van het serviceteam. Het planbureau zorgt voor jouw rooster en de schoonmaakcoach helpt jou bij introductie om het vak te leren.

Waar ga je dat doen?

Je gaat je werkzaamheden verrichten op één of meerdere adressen in Horst. Samen met één of twee andere collega’s zijn jullie de flexibele schil van het serviceteam op gebied van schoonmaak. Alle locaties zijn op fietsafstand en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste persoon
 • Je bent open en eerlijk
 • Je hebt (enige) ervaring in schoonhouden, kennis van schoonmaakmiddelen, materialen en protocollen of denkt dit met hulp van onze coach ‘snel’ te kunnen leren.
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding
 • Het lijkt jou heel leuk om binnen onze organisatie en diverse doelgroepen te komen werken.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 15, met een minimum van € 10,64 bruto per uur.
 • Een contract voor de duur van drie maanden.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Leike Peeters via telefoonnummer 06-29335098. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat