Naar inhoud
9223 - 10280 - Grubbenvorst - header
Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op huishoudelijk gebied? Voor onze locaties in Oostrum, Venray en Well zijn wij op zoek naar enkele parttime huishoudelijk medewerkers.

Huishoudelijk Medewerker/Schoonmaker Oostrum - Venray - Well

STEVIG in Oostrum, evt ondersteunend in regio Zuid: locatie Well en Venray Noord
12-20 uur per week
MBO (niveau 2, 3, 4)
FWG 15
13-07-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

In deze functie ontzorg jij je collega's en cliënten op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van gebouwen. Het is belangrijk dat jij tenminste 4 dagen in de week beschikbaar bent en je ingepland kan worden tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Je werkt of een ochtenddienst of een middagdienst. We stemmen dit met jou af. De vacature is voor 12 tot 20 uur per week. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden kunnen we dit exact invullen. Je krijgt een eigen locatie en vaste diensten, daarnaast ben jij beschikbaar ter vervanging van onze vaste medewerkers die met vakantie of ziekteverlof zijn.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt samen met je collega’s van het serviceteam op één of meerdere van onze woningen. Het planbureau zorgt voor jouw rooster en de schoonmaakcoach helpt jou bij introductie om het vak te leren.

Waar ga je dat doen?

Je gaat je werkzaamheden verrichten op meerdere adressen in Oostrum op onze locatie van STEVIG. Ook hebben wij vacatures van onze collega's van Dichterbij in omgeving Venray en Well. Samen met één of twee andere collega’s zijn jullie de flexibele schil op gebied van schoonmaak. Alle locaties zijn op fietsafstand en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste persoon
 • Je bent open en eerlijk
 • Je hebt (enige) ervaring in schoonhouden, kennis van schoonmaakmiddelen, materialen en protocollen of denkt dit met hulp van onze coach ‘snel’ te kunnen leren
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt een positieve, anticiperende en flexibele werkhouding
 • Het lijkt jou heel leuk om binnen onze organisatie en diverse doelgroepen te komen werken

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg in FWG 15 met een minimum van € 11,18 en maximum van € 15,26 bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring volgt de passende indeling in de functieschaal
 • Een contract voor de duur van zeven maanden, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een positieve en zinvolle dag, waarin je lekker in je vel zit en op een boeiende manier kunt samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde, professionele collega’s
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team. Je bent in balans, kunt genieten en voelt je gezond. Je merkt dat je hierin op de acceptatie en steun van je collega’s en werkgever kunt vertrouwen
 • Een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris (via Fisc free kan je deelnemen aan een fietsplan, aanschaf laptop, sport abonnement, weekendjes weg etc.)

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Chris Hovens, Facilitair Coördinator via telefoonnummer 06-25217288. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat