Naar inhoud
Vacature 1430 Grubbenvorst 4
Ben jij op zoek naar werk als huishoudelijke hulp? Wil jij onze collega's en onze cliënten ontzorgen op gebied van schoonmaak? Voor enkele locaties in Horst zijn wij op zoek naar een parttime huishoudelijk medewerker voor 16 tot 25 uur per week.

Huishoudelijk medewerker/Schoonmaker in Horst

Vast contract
Diverse locaties in Horst
16-25 uur per week
MBO (niveau 2, 3, 4)
FWG 15 (€1745 - €2381)
04-04-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

In deze functie ontzorg jij je collega's en cliënten op huishoudelijk gebied. Je draagt zelfstandig primair zorg voor het hygiënisch schoonhouden van gebouwen. Het is belangrijk dat jij tenminste 4 dagen in de week beschikbaar bent, het liefst 5 dagen. Je kunt tussen 07.00 en 15.00 uur aanwezig zijn. De exacte start- en eindtijd stemmen wij met je af. De vacature is voor tenminste 16 tot maximaal 25 uur per week. Mede afhankelijk van jouw mogelijkheden kunnen we dit exact invullen. Je krijgt een eigen locatie en vaste diensten, daarnaast ben jij beschikbaar ter vervanging van onze vaste medewerkers die met vakantie of ziekteverlof zijn.

Je collega’s en vooral ook onze bewoners zouden heel erg blij met jou zijn, omdat jij zorgt voor een schone en frisse omgeving!

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt samen met je collega’s van het facilitaire team op één of meerdere van onze woningen. Het planbureau zorgt voor jouw rooster en de schoonmaakcoach helpt jou bij de introductie om het vak te leren.

Waar ga je dat doen?

Je gaat je werkzaamheden verrichten op diverse locaties in Horst. Alle locaties zijn op fietsafstand vanuit Horst bereikbaar en/of zijn met het openbaar vervoer bereikbaar.

Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste persoon;
 • Je hebt (enige) ervaring in schoonmaken;
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Je kunt zelfstandig werken.

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct bij indiensttreding bieden we je een vast contract, voor 16 - 25 uur per week;
 • Een salaris in schaal FWG15 van minimaal € 1.745,00 en maximaal € 2.381,00 bruto per maand conform CAO- Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek (salarissen per mei 2023 € 1.801,00 - € 2.457,00);
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij o.a. de aanschaf van een telefoon, laptop of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordeling te kopen of verkopen;
 • Je krijgt een training aangeboden voor schoonmaakonderhoud en isolatieschoonmaak.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Laura Janssen via telefoonnummer 06-11511632. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij via 088-7540060 of wervingsbureau@dichterbij.nl.
De kennismakingsgesprekken zullen spoedig na sollicitatie gepland worden.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons