Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
Vacature 6
Dichterbij zoekt voor RVE- Expertise een informatiespecialist voor 12 uur per week. In deze functie coördineer en voer je werkzaamheden uit met betrekking tot het collectiebeleid van de bibliotheek en digitale kennisbronnen binnen Dichterbij. Als informatiespecialist maak je deel uit van het lerend netwerk binnen Dichterbij.

Informatiespecialist in Gennep

Locatie Boskant, Stiemensweg 12 in Gennep
12-12 uur per week
HBO
FWG 40
10-02-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als informatiespecialist bij Expertise onderhoud je een goed geoutilleerde vakbibliotheek als onderdeel van een Dichterbijbreed digitaal kennisnetwerk. Je ontwikkelt en onderhoudt (digitale) ontsluitingssystemen en verricht bibliotheekadministratie, budgetadministratie en overige administratieve werkzaamheden. Daarbij participeer je in projecten en professionele ontwikkeling van jezelf. Je werk draagt bij aan de professionalisering van onze organisatie en daarmee ook aan onze ambitie om bij te dragen aan een betekenisvol leven van onze cliënten.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Als informatiespecialist oefen je de functie zelfstandig en naar eigen inzicht uit aan de hand van hoofdlijnen. De informatiespecialist ontvangt rechtstreeks leiding van de manager Expertise. Je maakt als informatiespecialist onderdeel uit van het ondersteunend team van Expertise. Je werkt samen met hen voor de verschillende behandeldiensten binnen Expertise. Hierbij kun je denken aan de AVG artsen, basisartsen, Praktijkverpleegkundigen, regiebehandelaren, paramedische teams en vaktherapeuten.

Waar ga je dat doen?

Locatie de Boskant in Gennep is een dynamische omgeving waar artsen, behandelaren en medebehandelaars elkaar maar ook cliënten ontmoeten.

Dit ben jij

 • Je hebt een opleiding op hbo niveau tot bibliothecaris/informatiespecialist naast kennis van geautomatiseerde systemen
 • Je hebt kennis van informatie- en documentatiebeheer
 • Je hebt kennis van analyseren van documentaire processen
 • Je hebt kennis van analyseren van processen die kennisontwikkeling en -transfer betreffen
 • Je hebt kennis van ontwikkelen van informatiezoekprocessen
 • Je hebt kennis van identificeren en selecteren van (inter)nationale informatiebronnen en -kanalen
 • Je bent in staat tot het zelfstandig oplossen van problemen waar vindingrijkheid en creativiteit van belang zijn
 • Je bent zowel mondeling en schriftelijk communicatief vaardig
 • Je bent nauwkeurig en systematisch
 • Je bent een echte verbinder en zoekt actief het contact op met je collega's. Op deze manier zorg jij ervoor dat je zichtbaar bent.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een salaris conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek in FWG 40, met een minimum van € 2.025,- en een maximum van € 2.993,- bruto per maand
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris
 • Een contract voor 12 uur per week, voor onbepaalde tijd

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Nolan van Uden via telefoonnummer 06-15326232. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat