Naar inhoud
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Estee v1 11767

Jouw eerste weken bij Dichterbij

Een warm welkom!

Als je start bij Dichterbij, dan helpen we je zo goed mogelijk op weg. Dat doen we op verschillende manieren. Je krijgt de tijd om je team en cliënten, het werk en onze organisatie goed te leren kennen. Dat vinden we belangrijk voor jouw werkplezier!

Inwerkprogramma van jouw nieuwe team
Uiteraard staan je nieuwe collega’s voor je klaar. Zij bereiden een inwerkprogramma op maat voor, zodat je het werk snel eigen kunt maken. Ook beantwoorden ze graag je vragen en geven extra advies en ondersteuning. Zo vind je vast snel je plek in het team!

Onze cliënten vinden het wellicht spannend om jou te ontmoeten, maar zijn net zo blij als wij om jou te verwelkomen! Kom je op het hoofdkantoor in Gennep te werken? Dan ontmoet je ook tal van cliënten. Maak gerust eens een praatje met ze. Je weet dan meteen voor wie je het doet!

Centraal introductieprogramma

Als je start met een nieuwe baan, dan komt er veel op je af. Om onze organisatie en werkwijze goed te leren kennen, is er voor alle nieuwe collega’s een centraal introductieprogramma. Je start met een welkomstbijeenkomst, je krijgt veel praktische informatie én volgt relevante scholingen. Bijvoorbeeld over ‘Als je het mij vraagt’. Dit is onze manier om cliënten goed te leren kennen en talenten tot bloei te laten komen. 

Hulp van een app

Om je extra te ondersteunen, krijg je een jaar lang toegang tot onze introductie-app. Met die app leer je stap-voor-stap de wereld van Dichterbij kennen. En geven we extra informatie en praktische tips. Je krijgt al toegang tot de app voordat je in dienst komt. Zo krijg je al een goede eerste indruk van wie we zijn en wat we doen. En kom je extra goed beslagen ten ijs!

Wat nou zo leuk is aan Dichterbij: we kijken wat wél kan! Door corona leerden we online samenwerken!

Danielle van Haaften
Projectleider bij Dichterbij

Een nieuwe baan in coronatijd

Met een baan in de zorg start je direct op de werkvloer. Maar hoe verlopen jouw eerste weken als je in de serviceorganisatie komt te werken? Ook bij Dichterbij hebben we het online samenwerken eigen gemaakt. Onze collega Inge vertelt hoe zij - ondanks de coronaperiode - een warm welkom heeft ervaren.

Chat met ons