Naar inhoud
2583-Gennep-3
Nieuwe Zorgtalenten gezocht! Maak een carrière switch of ontwikkel je verder naar ‘verpleegkundige van de toekomst’.

Leerling verpleegkundigen voor gehandicaptenzorg, de psychiatrie en ouderenzorg

Vast contract
Nog onbekend
36-36 uur per week
MBO (niveau 3, 4)
FWG 40 - FWG 45
17-07-2022
Solliciteer nu

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

MaasZorgWerkt biedt jou een unieke kans om in drie verschillende zorgorganisaties te werken als leerling verpleegkundige en te ontdekken welke zorgsector het beste bij jou past. Kom leren en werken in een innovatieve, inspirerende en krachtige zorgomgeving waarin je echt iets kunt betekenen voor mensen! Wij bieden jou de ruimte om je hart te volgen naar een nieuwe toekomst als ondernemende en vakkundige zorgprofessional. Bij succesvolle afronding van deze brede opleiding ben je klaar voor een mooie carrière in de zorg, met een baangarantie als verpleegkundige.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. We ontvangen graag uiterlijk 29 mei 2022 jouw cv en een motivatie waarom jij je verder wilt ontwikkelen tot verpleegkundige en/of je een carrière switch wilt maken naar de zorg.

Met wie ga je dat doen?

Drie zorgorganisaties werken samen aan de toekomst van de zorg

Binnen MaasZorgWerkt bundelen de drie grote werkgevers in regio Noordoost-Brabant en Noord-Limburg hun krachten: Dichterbij, Pantein en GGZ Oost Brabant. Ons doel is om meer mensen te enthousiasmeren, op te leiden en te behouden voor het prachtige zorgvak in onze regio. We hebben de handen ineengeslagen om gezamenlijk met een opleider de verpleegkundigen van de toekomst op te gaan leiden, met ruimte voor innovatie, technologie en leiderschap. De zorg wordt namelijk steeds complexer: zorg, gedrag en welzijn komen samen. Dit vraagt om zorgprofessionals met kennis van meerdere werkvelden. Het unieke aan onze opleidingsplaatsen is dat je ervaring opdoet in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg én de geestelijke gezondheidszorg. Zo kun je na je opleiding kiezen voor het werkveld dat het beste bij je past! Daarnaast heb je in drie jaar (in plaats van vier jaar bij regulier onderwijs) je diploma op zak!

Waar ga je dat doen?

Elk jaar van de opleiding werk je bij een andere werkgever, zo komt elke werkgever een keer aan bod en kun jij het beste ervaren welke van de 3 het beste bij jou past! Je zal komen te werken in de regio Noordoost Brabant of Limburg. De opleiding start in september 2022.

Dit ben jij

Je gaat gedurende drie jaar werken en leren. Dat vraagt best wel wat van jou. We zoeken dan ook gedreven en gemotiveerde mensen die stevig in hun schoenen staan. Daarnaast heb je de ambitie om te groeien. Je bent in staat om te schakelen tussen de drie verschillende zorgorganisaties. Ook ben je:

 • Enthousiast, leergierig, ondernemend én wil je graag in de zorg werken;
 • Bereid om wisselende diensten te werken (ook avonden, weekenden en feestdagen);
 • Communicatief, stressbestendig en positief kritisch met reflectief vermogen;
 • Woonachtig in Noordoost-Brabant of Noord Limburg;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen (gemotoriseerd) vervoer.

Daarnaast heb je een van onderstaande vooropleidingen succesvol afgerond:

 • MAVO met zes vakken op D-niveau;
 • VMBO kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg;
 • Een MBO opleiding op minimaal niveau 3.

Dit krijg je ervoor terug

 • De kans om met een unieke opleiding door te groeien naar het prachtige vak van verpleegkundige;
 • Een 3-jarige MBO-opleiding Verpleegkunde niveau 4 in een BBL-variant, waarbij je één dag per week naar school gaat;
 • Brede ervaring doordat je werkt en leert binnen drie verschillende zorgorganisaties;
 • Een contract voor 32 uur per week, inclusief 4 uur lestijd;
 • Tijdens de opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst bij een van de organisaties;
 • Een salaris conform de cao van de organisatie waar je in dienst komt*;
 • Het school- en boekengeld wordt betaald door MaasZorgWerkt;
 • Een leer- en werkplek in onze mooie regio;
 • Na diplomering heb jij een baangarantie bij één van de organisaties van MaasZorgWerkt.

Meer weten? Of solliciteren?


We ontvangen graag jouw cv en een motivatie waarom jij je verder wil ontwikkelen tot verpleegkundige en/of je een carrière switch wil maken naar de zorg.


De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 30 mei 2022. De vervolggesprekken zullen nader bepaald worden. Tenslotte is een AMN scan (capaciteitentest bij de opleider) een laatste onderdeel van de sollicitatieprocedure. Houd hier alvast rekening mee in je agenda. Ook na deze datum kan je nog solliciteren en zien wij graag jouw cv en brief tegemoet. Bij indiensttreding vragen wij je een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.


Ben je aangenomen? Dan start jouw nieuwe baan en opleiding in september 2022 aanstaande.


Wij nemen enkel sollicitaties in behandeling die via het sollicitatieformulier op de site van GGZ Oost Brabant binnen komen; https://www.maaszorgwerkt.nl/vacatures

Solliciteer nu

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat