Naar inhoud
2583-Gennep-3
Nieuwe Zorgtalenten gezocht! Maak een carrière switch of ontwikkel je verder naar ‘verpleegkundige van de toekomst’.

Leerling verpleegkundigen voor gehandicaptenzorg, de psychiatrie en ouderenzorg

Wordt nader bepaald
28-36 uur per week
MBO (niveau 3, 4)
FWG 40 - FWG 45
01-07-2023
Solliciteer nu

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

In 3 verschillende sectoren werken en leren voor verpleegkundige. Jij bepaalt waar je hart het meest naar uitgaat. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Hoe ziet de selectieprocedure eruit? We ontvangen graag jouw cv en een motivatie waarom jij je verder wil ontwikkelen tot verpleegkundige en/of je een carrière switch wil maken naar de zorg. De sollicitatieprocedure sluit uiterlijk op 1 juni 2023 maar als je zeker wil zijn van een plek solliciteer dan snel, want er is een maximum aantal opleidingsplekken. We starten met de eerste sollicitatiegesprekken vanaf 23 januari 2023 en kijken graag naar jouw agenda. We hebben al een paar data klaar staan om elkaar te leren kennen. Zo ook voor de vervolggesprekken. Tenslotte is een AMN scan (capaciteitentest bij de opleider) en referentiecheck een laatste onderdeel van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen wij je een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen. Ben je aangenomen? Dan start jouw nieuwe baan en opleiding in september 2023.

Met wie ga je dat doen?

Drie zorgorganisaties werken samen aan de toekomst van de zorg

Binnen MaasZorgWerkt bundelen de 3 grote werkgevers in regio Noordoost-Brabant en Noord-Limburg hun krachten: Dichterbij, Pantein en GGZ Oost Brabant. Ons doel is om meer mensen te enthousiasmeren, op te leiden en te behouden voor het prachtige zorg vak in onze regio. We hebben de handen ineengeslagen om gezamenlijk met een opleider de verpleegkundigen van de toekomst op te gaan leiden, met ruimte voor innovatie, technologie en leiderschap. De zorg wordt namelijk steeds complexer: zorg, gedrag en welzijn komen samen. Dit vraagt om zorgprofessionals met kennis van meerdere werkvelden. Het unieke aan onze opleidingsplaatsen is dat je ervaring opdoet in de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg én de geestelijke gezondheidszorg. Zo kun je na je opleiding kiezen voor het werkveld dat het beste bij je past! Daarnaast heb je in 3 jaar (in plaats van 4 jaar bij regulier onderwijs) je diploma op zak!

Waar ga je dat doen?

Elk jaar van de opleiding werk je bij een andere werkgever, zo komt elke werkgever een keer aan bod en kun jij het beste ervaren welke van de 3 het beste bij jou past! Je zal komen te werken in de regio Noordoost Brabant of Limburg. De opleiding start in september 2023.

Dit ben jij

Je gaat gedurende 3 jaar werken en leren. Dat vraagt best wel wat van jou. We zoeken dan ook gedreven en gemotiveerde mensen die stevig in hun schoenen staan. Daarnaast heb je de ambitie om te groeien. Je bent in staat om te schakelen tussen de drie verschillende zorgorganisaties. Natuurlijk ben je ook:

 • Enthousiast, leergierig, ondernemend én wil je graag in de zorg werken;
 • Bereid om wisselende diensten te werken (ook avonden, weekenden en feestdagen);
 • Communicatief, stressbestendig en positief kritisch met reflectief vermogen;
 • Woonachtig in Noordoost-Brabant of Noord Limburg;
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen (gemotoriseerd) vervoer.

Daarnaast heb je een van onderstaande vooropleidingen succesvol afgerond:

 • Mavo met 6 vakken op D-niveau;
 • Vmbo kader, gemengde of theoretische leerweg;
 • Mbo-opleiding op minimaal niveau 3;
 • Overgangsbewijs van havo 3 naar 4.

Dit krijg je ervoor terug

 • Eén van de 15 leerplekken bij MaasZorgWerkt;
 • Een vast contract voor 32 uur per week, inclusief 4 uur lestijd;
 • Een salaris conform de cao van de organisatie waar je in dienst komt;
 • Een 3-jarige mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4 in een BBL-variant, waarbij je één dag per week naar school gaat;
 • Tijdens de opleiding krijg je een leer-arbeidsovereenkomst bij een van de organisaties;
 • Het school- en boekengeld wordt betaald door MaasZorgWerkt;
 • Na diplomering heb jij een baangarantie bij één van de organisaties van MaasZorgWerkt;
 • Dit betreft de cao VGN (Dichterbij), de cao VVT (Pantein) of de cao GGZ (GGZ Oost Brabant).
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Enthousiast geworden?


Je sollicitatie is van harte welkom!
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Ga dan naar de website: https://www.maaszorgwerkt.nl/. Je kunt op deze website je aanmelden voor één van de informatiebijeenkomsten op 23 januari,
14 maart, 20 april of 22 mei 2023. Wil je liever eerst een recruiter spreken van één van de drie organisaties, stuur dan een mail naar: info@maaszorgwerkt.nl.


Wij nemen enkel sollicitaties in behandeling die via het sollicitatieformulier op de site van GGZ Oost Brabant binnen komen; https://ggzoostbrabant.recruitee.com/o/leerling-verpleegkundigen-voor-de-psychiatrie-ouderenzorg-en-gehandicaptenzorg-mbo-bbl-verpleegkunde-maaszorgwerkt-uden

Solliciteer nu

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons