Naar inhoud
Header 14 2000x550px

Verpleegkundige van de toekomst

Leerwerktraject van MaasZorgWerkt

De zorg wordt steeds complexer: zorg, gedrag en welzijn komen samen. Daarnaast hebben zorgprofessionals steeds meer kennis nodig van meerdere werkvelden. Daarom hebben we hebben de handen ineen geslagen met Pantein, GGZ Oost Brabant en opleider OPPstap. Samen leiden we de verpleegkundigen van de toekomst op! Zo kunnen we het beste aansluiten bij de wensen van bewoners in de regio Noord-Brabant en Limburg. In deze video vertellen we je alles over ons leerwerktraject met MaasZorgWerkt.

3-Jarige BBL-opleiding Verpleegkunde

Het unieke aan onze opleidingsplaatsen is dat je ervaring opdoet in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, de ouderenzorg én de geestelijke gezondheidszorg. Zo kun je na je zorgopleiding kiezen voor het werkveld dat het beste bij jou past. In 3 jaar word jij op mbo niveau 4 opgeleid tot verpleegkundige van de toekomst!

Wie is MaasZorgWerkt?

Binnen MaasZorgWerkt bundelen de drie grote werkgevers in Noord-Oost Brabant en Limburg hun krachten: Dichterbij, Pantein en GGZ Oost Brabant. Ons doel is om meer mensen te enthousiasmeren, op te leiden en te behouden voor het prachtige vak van verpleegkundige in onze regio. Met ruimte voor innovatie, technologie en leiderschap. Lees meer

Chat met ons