Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer

Leer het vak, bij Dichterbij

Dichterbij-belevingsgericht-activiteiten-verstandelijk-gehandicapten

Leerwerktrajecten

Wil je een leerwerktraject volgen bij Dichterbij?

  • Lijkt het je leuk om te werken met mensen met een verstandelijke beperking?
  • Liever werkend leren dan fulltime naar school?
  • Overweeg je een carrièreswitch naar de zorg?
  • Wil je een opleiding volgen, maar liever ook een salaris?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie ben jij?

Iedereen die mag instromen in een mbo-niveau 3-opleiding of hoger, komt in aanmerking voor de leerwerktrajecten van Dichterbij. We kijken graag samen met jou welke opleiding het beste bij jouw wensen en talenten past. We houden hierbij rekening met o.a. je vooropleiding en eventuele werkervaring. Die werkervaring hoeft niet gerelateerd te zijn aan de zorg.

Ontdek welk leertraject bij je past

Wil je Begeleider gehandicaptenzorg worden door leren en werken te combineren? Volg dan een BBL-opleiding (deeltijd) bij Dichterbij.

Heb je meer dan 5 jaar werkervaring en ben je toe aan een carrièreswitch? Kijk dan naar ons leerwerktraject voor zij-instromers.

Waarom een leerwerktraject van Dichterbij

Twee begeleiders helpen jou in het leerwerktraject. Je wordt dus niet zomaar in het diepe gegooid. Je praktijkbegeleider en je team ondersteunen je in je leerproces. Als BBL-leerling/zij-instromer ontvang je daarnaast een salaris. Dichterbij betaalt bovendien je opleiding (schoolgeld, boeken en reiskosten). Behaal jij succesvol je mbo- of hbo-diploma? Dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd!

Vacature Begeleider 570X285

“Van de cliënten krijg ik een hoop liefde terug. Ze willen graag meehelpen en vragen bijvoorbeeld hoe mijn weekend was. Je bouwt een band met ze op. Het is echt mooi werk.”

Indy Schoofs
BBL-leerling

Neem contact op voor jouw opleidingstraject op maat


Interesse in een leerwerkplek bij Dichterbij of heb je nog vragen over onze opleidingstrajecten? Neem dan contact op met het Wervingsbureau of kom op de koffie!

Chat met ons