Naar inhoud
De Hagert 1
Ben jij een innovator met een maatschappelijke ondernemersgeest? Heb jij affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking en met mensen met dementie? Solliciteer direct! Voor woonzorgboerderij de Hagert in Leur is ZZG zorggroep in samenwerking met Dichterbij met ingang van 1 maart 2023 op zoek naar een locatiemanager voor minimaal 32-36 uur per week.

Locatiemanager bij woonzorgboerderij De Hagert in Leur

Woonzorgboerderij de Hagert in Leur
32-36 uur per week
HBO of WO
05-12-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als locatiemanager bij de Hagert stuur en coördineer je de werkzaamheden van de diverse onderdelen van de Hagert. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg- en dienstverlening, de bedrijfsvoering en het personeelsbeleid van de locatie. Dit doe je voor zowel ZZG zorggroep als voor Dichterbij. Je geeft leiding aan de medewerkers van ZZG zorggroep en Dichterbij die werkzaam zijn op de locatie. Dit zijn coördinerend begeleiders, woonbegeleiders en de medewerkers van team huishouding. Vanuit de visie van de Hagert op welzijn en zorg, coach je de teams bij hun teamontwikkeling. Met als resultaat klant- en medewerkerstevredenheid en teams die verantwoordelijkheid nemen voor het behalen van de gewenste resultaten op individueel- en teamniveau. Door goed op de hoogte te zijn van wat er speelt in de teams en bij de medewerkers, zorg jij er met de juiste interventies voor dat zij hun werk goed kunnen blijven uitvoeren. Je ondersteunt bij het versterken van de onderlinge relaties en de samenwerking met o.a. 'de Tuinen van de Hagert'. Je hebt aandacht voor ieders unieke talenten en kwaliteiten en haalt het beste uit elk team en individu.

Vitaliteit en verzuim zijn belangrijke thema’s bij de Hagert. Je voert regelmatig preventie- en verzuimgesprekken met medewerkers en begeleidt hen hierbij. Dit doe je samen met de P&O adviseurs. Je bent ook verantwoordelijk voor het voeren van ontwikkelgesprekken met medewerkers. Daarnaast hou je je bezig met de lange termijn planning van de formatie en de werving van nieuwe collega’s. Je denkt mee over de doorontwikkeling van de Hagert en over de samenwerking met partners in het gebied rondom de Hagert. Bijvoorbeeld door verbindingen te leggen tussen teams en samenwerkingspartners, denk hierbij o.a. aan ‘de Tuinen van de Hagert’, de Energiecoöperatie Leur, Eten & Ontmoeten, om zo de kwaliteit van zorg te vergroten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid binnen de locatie en in staat hen op de juiste manier te verbinden met de verschillende onderdelen van de Hagert.

Als locatiemanager ben je financieel eindverantwoordelijk. Je beheert en coördineert de toegewezen gelden van zowel de ZZG zorggroep als van Dichterbij. Je rapporteert aan de directeur zorgstroom Wlz (ZZG zorggroep) en aan de directeur Zorg Noord en Midden (Dichterbij).

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Woonzorgboerderij de Hagert is een bijzonder samenwerkingsverband tussen ZZG zorggroep en Dichterbij. Een woonzorgboerderij aan de rand van het historische dorpje Leur op een steenworp afstand van Wijchen, waar 18 ouderen met dementie en 12 mensen met een verstandelijke beperking samen leven in een landelijke omgeving, middenin de maatschappij. Bij de Hagert bepaalt de beleving van de boerderij en het buitenleven het ritme van de dag. Bewoners krijgen zorg en ondersteuning op maat in een kleinschalige boerderij omgeving. Dieren, een moestuin, een bloementuin en activiteiten op het erf bepalen de sfeer. Veel mensen die bij de Hagert wonen, zijn opgegroeid op het platteland of hebben affiniteit met het boerenleven. De Hagert heeft naast een woon- en zorgfunctie voor bewoners ook een functie voor mensen uit de omgeving. Er is een ontmoetingsruimte waar dagbesteding en dagactiviteiten plaatsvinden en waar bezoekers gezellig een kopje koffie kunnen drinken.

Waar ga je dat doen?

Een woonzorgboerderij aan de rand van het historische dorpje Leur op een steenworp afstand van Wijchen

Dit ben jij

 • Je durft te experimenteren en hebt een creatieve geest. Je weet medewerkers te inspireren, verbinden en mee te nemen. Je geeft ruimte en vertrouwen. Je staat niet boven maar naast de medewerkers. Je hakt knopen door en bent duidelijk in het scheppen van verwachtingen. Doordat je ook letterlijk vaak je gezicht laat zien, ben je zichtbaar voor medewerkers, samenwerkingspartijen, cliënten en hun sociale netwerk. Dit maakt je betrokken, toegankelijk en een gelijkwaardige gesprekspartner
 • Je bent een innovator met maatschappelijke betrokkenheid en een ondernemingsgeest. Je bent in staat om vanuit samenhang woonzorgboerderij de Hagert duurzaam verder te ontwikkelen volgens de visie van de Hagert.
 • Je bent goed in het aangaan van een samenwerking tussen alle in- en externe partijen en onderhoudt deze. Je neem partijen mee in ontwikkelingen en bent een echte verbinder. Hierdoor ben je in staat om samen met de cliënten en de medewerkers een goed woon-, leef- en werkklimaat te scheppen
 • Je hebt aantoonbare managementervaring in de zorg. Je brengt sturing aan op de diverse onderdelen en hebt oog voor de medewerkers tijdens de vele veranderingen die er in de zorg en op de locatie spelen
 • Je beschikt over een afgeronde hbo of wo- opleiding het liefst aangevuld met een managementopleiding voor het middenkader en een opleiding op het gebied van Sociotechniek
 • Je hebt uitstekende kennis van beleid, wet -en regelgeving en financiering van de ouderenzorg en de verstandelijk gehandicaptenzorg.
 • Je onderschrijft de visie van ZZG zorggroep en Dichterbij

Dit krijg je ervoor terug

Een uitdagende functie binnen een mooie woonlocatie waar jij een belangrijke bijdrage levert aan een zinvol en betekenisvol leven van mensen. Daarnaast bieden wij:

 • Een salaris van minimaal € 4.264,- en maximaal € 5.939,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 65, conform cao VVT). Het salaris hangt af van jouw werkervaring
 • Een arbeidsovereenkomst (in dienst van ZZG zorggroep) voor minimaal 32 en maximaal 36 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris
 • Korting op de premie bij de collectieve zorgverzekeringen van CZ Collectief, Avero Achmea, Zilveren Kruis Zorguniek of IZZ
 • Je werkdagen zijn bespreekbaar.

Meer weten? Of solliciteren?


Wil jij deze baan? Solliciteren kan via de website van ZZG Zorggroep, via deze link; https://www.werkenbijzzgzorggroep.nl/vacatures/zzmw04533-locatiemanager-woonzorgboerderij-de-hagert/
Solliciteer via de button ‘Direct solliciteren’ en upload je motivatie en cv. Je bent nog vier stappen verwijderd van jouw baan bij ZZG, bekijk onze sollicitatieprocedure; https://www.werkenbijzzgzorggroep.nl/over-ons/sollicitatieprocedure/.


Wil je meer inhoudelijke informatie over de functie? Neem contact op met Hans Vos, directeur zorgstroom Wlz ZZG zorggroep, via 06-28600147/h.vos@zzgzorggroep.nl of met Desiree Gertsen, directeur Zorg Noord en Midden Dichterbij, via 06-11241300/d.gertsen2@dichterbij.nl.
Deze vacature staat open t/m zondag 4 december 2022. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 13 december 2022 in de middag. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Interne kandidaten hebben voorrang in deze procedure.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons