Naar inhoud
Logopedie Gennep
We zoeken een enthousiaste, zelfstandige logopedist ter vervanging van zwangerschapsverlof, voor regio Oss of in Gennep. Herken jij jezelf hierin?

Logopedist regio Oss of Gennep

Gennep en regio Oss
8-32 uur per week
HBO
FWG 55 (€2938 - €4304)
12-04-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Je gaat samenwerken in een multidisciplinair verband. Je werkt met de volgende deelgebieden: communicatie, eten & drinken en gehoor. Naast diagnostiek, behandeling en advies bestaat je werk uit het coachen van begeleiders om de logopedische inzet te borgen.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Het team Logopedie bestaat uit 13 enthousiaste mensen die bewust hebben gekozen voor het werken met deze doelgroep en hun omgeving. Je werkt nauw samen met artsen, paramedici en het netwerk van de cliënten. Je gaat werken met volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die tijdelijk een collega kan vervangen vanwege zwangerschapsverlof. Dit vanaf 1 april tot september 2023. Uren in overleg. Benieuwd wat je als logopedist bij Dichterbij allemaal doet? Sylvana en Lisanne geven je een kijkje in hun werkweek! https://www.dichterbij.nl/werken-bij/ervaringen-van-onze-collegas/het-werk-van-logopedisten-sylvana-en-lisanne%20?utm_source=Facebook&utm_medium=Feed&utm_campaign=Ervaringen+collegas+logopedist+&utm_id=Dichterbij+vacatures

Waar ga je dat doen?

Regio Oss of Gennep.

Dit ben jij

 • Ervaring als (pre-verbale) logopedist;
 • Een afgeronde relevante hbo opleiding en staat ingeschreven in kwaliteitsregister paramedici;
 • Affiniteit en ervaring met de Verstandelijk Gehandicaptenzorg (VG);
 • Je bent een coach voor je collega’s, juist omdat je met een nieuwe frisse blik naar de organisatie kijkt;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer.

Dit krijg je ervoor terug

 • Het betreft een tijdelijk contract, van april - september 2023. We bespreken graag het aantal uur met jou;
 • Salaris minimaal € 2.938,00 en maximaal € 4.304,00 bruto per maand FWG 55 (per 1 mei 2023 max € 4.442,00) CAO-Gehandicaptenzorg;
 • Een vaste eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel op o.a. fietsplan, laptop, sport abonnement, weekendjes weg;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Nolan van Uden via telefoonnummer 06-15326232. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons