Naar inhoud
Vacature 22040 Dichterbij beeldbank sessie 2 180
Ben jij een inspirerende, cliëntgerichte Manager Zorg die de talenten van zijn/haar medewerkers tot bloei laat komen? Dan hebben wij dé vacature voor jou! Schakelpunt is voor Dichterbij op zoek naar een ervaren Manager Zorg die samen met de zorgteams op zoek gaat naar innovatieve manieren om de zorg voor de cliënten van Dichterbij optimaal vorm te geven.

Manager Zorg RVE West

Vast contract
Oss, RVE West
36-36 uur per week
FWG 65

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

 • Je gaat samen met de zorgteams op zoek naar innovatieve manieren om de zorg voor de cliënten optimaal vorm te geven. Dit doe je vanuit de overtuiging dat dromen van cliënten waargemaakt kunnen worden wanneer medewerkers, vanuit verschillende functies, professioneel samenwerken en zich verbinden. Hierbij is het belang van de cliënt altijd het uitgangspunt, ook als dat betekent dat we de cliënt helpen een passende vorm van ondersteuning te bieden buiten Dichterbij.
 • Vanuit jouw ervaring weet je teams en medewerkers als leidinggevende te coachen en te inspireren in hun ontwikkeling en versterking van hun rol. Je stuurt resultaatgericht op eigen regie, vakbekwaamheid en eigen verantwoordelijkheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor de facilitering van het gehele zorgproces, het proces van totstandkoming en de resultaten van de dienstverlening binnen de vastgestelde kaders.
 • Je participeert in het Management Team van de regio en levert bijdragen aan de ontwikkeling van het beleid van de regio en van de gehele Dichterbij-organisatie.

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je gaat werken met jouw zorgteams binnen de Regio West, met als standplaats locatie Uden, die volop werken aan de ontwikkeling naar zelf organiserend leren werken. De medewerkers hebben de zorg gekozen voor de kleine en grote successen die je met de cliënten kunt behalen. Ze verwachten dat de Manager Zorg hen faciliteert en in hun kracht zet om heel veel van die mooie momenten met de cliënten te bereiken. Samen met je collega's vorm je het Management Team van de regio.

Waar ga je dat doen?

Waar anderen nog weleens uitgaan van de beperking, is Dichterbij gefocust op wat mensen allemaal wél kunnen. Dat geldt niet alleen voor de cliënt - waarbij 'Als je het mij vraagt' (www.alsjehetmijvraagt.nl) een belangrijke rol speelt - maar ook voor jou als medewerker. Samen met Dichterbij (www.dichterbij.nl) ondersteun je mensen met een verstandelijke (en soms ook lichamelijke of psychische) beperking op het gebied van wonen, werken en welbevinden in het stroomgebied van de Maas (Noord- Limburg), Oost-Brabant en Zuid-Gelderland). Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving waarin mensen met een beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. De specifieke mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt. Ook de verbinding met het netwerk van de cliënt is van groot belang. De locatie Uden is onderdeel van de RVE West. Een regio waarin men samen werkt naar nog betere zorg. Men toont creativiteit om te komen tot nieuwe woon- en leefconcepten. Ook wordt actief gewerkt aan regelarme zorg. Hiervoor worden kwaliteiten van management en medewerkers gericht ingezet en leert men om het steeds beter te doen. Dit met zelfstandigheid en de specifieke mogelijkheden van de cliënt als vertrekpunt. Men daagt de cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doet men bij de medewerkers. Dichterbij richt zich op talentenontwikkeling van medewerkers zoals men dat ook bij de cliënten doet.

Dit ben jij

 • Je bent in staat om cliënten, verwanten en medewerkers mee te nemen in processen van verandering. Je bent daarbij in staat een afgestemde verantwoordelijkheid te (co)creëren en te sturen op processen die dit bevorderen.
 • Je bent iemand die zichtbaar, bereikbaar en laagdrempelig is en met passie en plezier het vak uitoefent. Kortom: je bent een verbinder.
 • Je hebt lef, bent daadkrachtig, en durft doortastend op te treden als de situatie hierom vraagt.
 • Je hebt als manager bedrijfskundig inzicht en ervaring (bij voorkeur in de zorg) met complexe veranderingsprocessen. Je bent in het bezit van een hbo-diploma.
 • Je bent een manager met hart voor de cliënten, denkt en handelt in hun belang en inspireert de teams tot het leveren van uitstekende zorg.
 • Je bent in staat tot kritische reflectie naar jezelf en collega’s en kijkt met een optimistische blik naar problemen en uitdagingen. Je bent ook in staat tot heldere communicatie.
 • Je gelooft in de kracht van zelforganiserende teams.
 • Je werkt gestructureerd, bent resultaatgericht en tegelijkertijd inspirerend, creatief en ondernemend.
 • Overleg met andere disciplines en externe partijen gaat je natuurlijk af, zonder dat er een hiërarchische positie ontstaat. Je positioneert jezelf makkelijk.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een fulltime contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bruto, conform CAO- Gehandicaptenzorg FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en vakantietoeslag van 8%.
 • Ruimte voor initiatieven om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering.
 • Een positieve en zinvolle dag, vanuit een zelfstandige rol met verantwoordelijkheid voor een aantal woon- en dagbestedingslocaties.
 • De voordelen van een grote maatschappelijke organisatie en het werken in een klein, zelfstandig functionerend team.

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Rohan Bruggink, Consultant van SchakelPunt via 06-55831741 of via rohan.bruggink@schakelpunt.com
SchakelPunt verzorgt de werving en selectie voor deze vacature. Reageren op deze functie kan via SchakelPunt. Een meeloopdag en een assessment kunnen een onderdeel zijn van de procedure. Een verklaring omtrent gedrag (VOG) is vereist voor deze functie.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons