Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature Zorgcentrale Oostrum 2
Ben jij de puzzelaar die de medewerkers zo inzet dat de cliënt een fijn en betekenisvol leven kan leiden en dat jouw collega’s een goed werkrooster hebben?

Dichterbij wil het roosteren en plannen verder professionaliseren. Hét grote kapitaal van Dichterbij zijn de medewerkers. Zij zijn de mensen die de cliënten ondersteunen om het leven fijn en betekenisvol te kunnen leiden. Die medewerkers moeten daarbij zo slim mogelijk worden ingezet zodat ze zoveel mogelijk kunnen betekenen. En voor de medewerkers is het belangrijk dat ze een fijn werkrooster hebben zodat ze graag bij Dichterbij werken. En dat moet ook nog eens binnen het beschikbare geld en met de beschikbare mensen op een krappe arbeidsmarkt. Je begrijpt: het goed inzetten van dat menselijk kapitaal is van cruciaal belang. Daarom zoeken we operationeel planners. Een mooie functie waarin je je als operationeel planner kunt ontwikkelen en steeds beter wordt in het leggen van die puzzel!

Operationeel Planner Regio Noord-Midden

Noord-Midden
24-24 uur per week
MBO (niveau 4)
FWG 40
31-12-2021

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Samen met de andere operationele planners van regio Noord Midden vormen jullie een regionaal planbureau. In samenspraak met de teams (met als vertegenwoordigers de kernrolhouder Roosteren en Plannen en de DVC) maak je de roosters voor de verschillende locaties. Uiteraard doe je dit binnen de beschikbare formatie en binnen de grenzen van de arbeidstijdenwet. Je stimuleert de teams om de goede roostervragen te stellen vanuit cliëntperspectief en je stimuleert teams om werkelijk sámen met oplossingen te komen voor lastige vraagstukken zoals vakantieplanning of plotselinge uitval van collega’s. Je signaleert knelpunten hierin en bespreekt deze met de manager. Het grote doel is dat elke medewerker een rooster heeft waarin hij/ zij maximaal kan bijdragen aan een fijn en betekenisvol leven van de cliënt en zijn/haar privé en werk goed met elkaar kan afstemmen doordat hij/zij tenminste 3 maanden vooruit weet wanneer hij moet werken.

Zo werken wij

Dichterbij is gefocust op wat mensen allemaal wél kunnen. Dat geldt niet alleen voor de cliënt – waarbij ‘Als je het mij vraagt’ (www.alsjehetmijvraagt.nl) een belangrijke rol speelt – maar ook voor jou als medewerker. Samen met Dichterbij (www.dichterbij.nl) ondersteun je mensen met een verstandelijke (en soms ook lichamelijke of psychische) beperking op het gebied van wonen, werken en welbevinden in het stroomgebied van de Maas (Noord-Limburg, Oost-Brabant en Zuid-Gelderland). Onder de naam STEVIG (www.stevig.nl) verleent Dichterbij ook specialistische en forensische zorg.

Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving waarin mensen met een beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. De specifieke mogelijkheden van de cliënt vormen het vertrekpunt. Dichterbij daagt cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor jou als medewerker. Je krijgt de ruimte om te ondernemen, om initiatief te nemen en om jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan heb jij het Dichterbij-hart en zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt in een (klein) team van operationeel planners binnen regio Noord Midden. Samen staan jullie voor de hele regio, maar als individu ben je het eerste aanspreekpunt van een aantal teams. Je luistert goed naar de behoeften van medewerkers en durft ook de grenzen aan te geven waar dit nodig is. Je hebt een nauwe samenwerking met de managers, de DVC’s en de kernrolhouders plannen en roosteren van de teams waar je het eerste aanspreekpunt voor bent. Ook met de rest van het team houd je verbinding zodat je weet wat er speelt en kunt inspelen op de behoeften van een team waarbij je een eerlijke verdeling van de fijne en minder fijne kanten van een rooster borgt. Als team van operationeel planners hebben jullie een eigen leidinggevende, één van de managers van regio Noord Midden.

Waar ga je dat doen?

In de regio’s van Dichterbij gaan operationeel planners aan de slag. Jij gaat in regio Noord Midden werken. Hieronder vallen o.a. Cuijk, Boxmeer, Nijmegen, Sint Anthonis en omgeving.

Dit ben jij

 • Je hebt een mbo niveau 4 opleiding afgerond en hebt kennis van en ervaring met administratieve en planningsprocessen; je bent een analytisch denker en wordt vrolijk van mooie Excelbestanden
 • Bij voorkeur ken je Dichterbij op je duimpje en je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de arbeidstijdenwet en de cao-gehandicaptenzorg
 • Je kunt zelfstandig werken, besluiten nemen binnen de ruimte die er is, en weet op te schalen als dat nodig is
 • Je bent servicegericht, hulpvaardig en tactvol naar medewerkers. Maar je staat ook stevig in je schoenen als dat nodig is
 • Je bent stressbestendig

Dit krijg je ervoor terug

 • Een positieve en zinvolle dag, vanuit een zelfstandige rol, samenwerkend in een nieuw team met verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van onze zorgteams
 • Je kunt jouw kwaliteiten, zowel jouw analytische als intermenselijke kwaliteiten perfect combineren in één functie
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team. Je bent in balans, kunt genieten en voelt je gezond. Je merkt dat je hierin op de acceptatie en steun van je collega’s en werkgever kunt vertrouwen
 • Een scholingstraject, ruimte voor initiatieven en om jezelf te ontwikkelen
 • Een salaris van minimaal € 2.025, - en maximaal € 2.993, - bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 40 op basis van een 36-urige werkweek
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8.33% en een vakantietoeslag van 8%
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekering en van interessante extraatjes met belastingkorting • Een contract voor 24 uur per week, voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging naar een vast contract

Meer weten? Of solliciteren?


Wanneer kun je beginnen?
Wat ons betreft zo snel mogelijk! Zoals je leest, staan we te springen om iemand die deze belangrijke rol wil vervullen en de teams wil ondersteunen! Stuur je CV en motivatie vóór 31 december 2021 in via het sollicitatieformulier op de website van Dichterbij.
Hiermee maak je ook meteen een portaal/account aan, waarin je je sollicitatie kan volgen.


Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Ingrid van de Mortel, tel 06-41562053 of Mathilde Lucas, tel 06-25701718.
Voor vragen over de procedure of als je de complete vacaturetekst wil ontvangen, kun je bellen met het Wervingsbureau op telefoonnummer 088-7540060 of mailen naar wervingsbureau@dichterbij.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat