Naar inhoud
Vacature 22040 Dichterbij beeldbank sessie 2 094
Ben jij de proactieve Orthopedagoog (Generalist) of (GZ) Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze cliënten? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor diverse regio's van Dichterbij. Graag komen wij met jou in contact.

Orthopedagoog/Psycholoog omgeving Uden/Oss/Veghel en omgeving Gennep

Vast contract
Regio West; omgeving Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Sint Oedenrode en Regio Oost; Gennep e.o.
32-32 uur per week
WO
FWG 60
03-11-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

 • Als orthopedagoog/psycholoog werk je samen met cliënten en hun netwerk aan het herstellen of organiseren van het gewone leven. Hierbij richt je je niet op problemen maar op datgene wat voor mensen met een verstandelijke beperking het leven de moeite waard maakt. Je draagt zorg voor een samenhangend zorginhoudelijk beleid op individueel cliëntniveau, waarbij de basisbehoeften, kansen en mogelijkheden van de cliënt altijd het uitgangspunt zijn.
 • Je voert binnen een lerende omgeving diagnostische trajecten en regie op het orthopedagogisch behandelbeleid voor cliënten afgestemd op de talenten, wensen, behoeften, mogelijkheden en context van de cliënt.
 • Je levert proactief en vanuit de zorginhoud mede een bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van beleid en professionele richtlijnen binnen Dichterbij.

Zo werken wij

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt. Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Met wie ga je dat doen?

Je maakt deel uit van het gedragsdeskundigen team waarin je op basis van zelforganisatie gezamenlijk verantwoordelijk bent voor alle cliënten van de desbetreffende regio. Je werkt multidisciplinair samen met begeleiders, dienstverleningscoördinatoren, management en de behandelaren. De populatie cliënten waarmee je gaat werken kan variëren van mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, vaak met bijkomende psychische en/of gedragsproblematiek. Samen kijken we wat op basis van affiniteit en werkervaring het beste aansluit.

Waar ga je dat doen?

Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. Dichterbij heeft meerdere vestigingen. Wij zijn per direct op zoek naar een collega, voor bij voorkeur 32 uur, voor de regio West (Uden, Veghel, Schijndel, Oss en omgeving) en voor regio Oost (Gennep en omgeving). Wil je graag werken in een andere regio dan verkennen we graag de mogelijkheden.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding orthopedagogiek en/of psychologie. Eventueel beschik jij over de specialisatie voor (Orthopedagoog) Generalist of GZ (Psycholoog).
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de VG
 • Je werkt prima samen in multidisciplinair teamverband
 • Proactief zijn is een vanzelfsprekendheid voor je
 • Je bent ondernemend: je ziet en pakt kansen en neemt de regie
 • Je kunt putten uit up-to-date kennis op het gebied van diagnostiek en behandeling, deze kennis kun je adequaat toepassen. Ook ben je op de hoogte van richtlijnen en kun je deze toepassen
 • Het voeren van een onderzoekende dialoog gaat je goed af, je reflecteert op jezelf en anderen en geeft feedback op een positief waarderende manier

Dit krijg je ervoor terug

 • Een contract voor 32 uur per week en direct een vaste aanstelling
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken. Jaarlijks leiden we meerdere basis orthopedagogen of psychologen op tot orthopedagoog generalist
 • Afhankelijk van jouw opleiding/werkervaring ontvang jij een salaris in FWG 60 of 65, van minimaal € 3.374,- en maximaal € 5.772,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je inhoudelijke vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verhaegh via telefoonnummer 06-12966451 of Marieke van Dooijeweert via 06-11795856. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Chat met ons