Naar inhoud
Het coronavirus, beleid en ontwikkelingen Coronavirus Lees meer
Vacature 9223 Grubbenvorst 2
Wij zijn op zoek naar een ervaren Orthopedagoog Generalist of GZ Psycholoog. Ben jij de proactieve Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog die focus aanbrengt in het leven van onze LVB cliënten in regio Uden, Veghel, Schijndel, Oss? Graag komen wij met jou in contact.

Orthopedagoog Generalist/GZ Psycholoog LVB

regio West; Uden, Schijndel, Veghel, Oss en omgeving
28-36 uur per week
WO
FWG 65
27-01-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als Orthopedagoog Generalist / GZ Psycholoog werk je samen met cliënten en hun netwerk aan het herstellen of organiseren van het gewone leven. Hierbij richt je je niet op problemen maar op datgene wat voor mensen met een verstandelijke beperking het leven de moeite waard maakt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inhoud van het ondersteuningsplan en gedragsdeskundige dossiervorming Je geeft mede vorm aan de drie kerntaken van Expertise; behandeling en diagnostiek, het opleiden/adviseren en coachen van begeleiders én het toepassen en (door)ontwikkelen van nieuwe kennis.

Zo werken wij

Dichterbij streeft naar een ongedeelde samenleving, naar een samenleving waarin mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige plaats hebben en de kans krijgen om hun talenten te ontplooien. We gaan er vanuit dat mensen met een verstandelijke beperking dezelfde basisbehoeften hebben als ieder ander mens. Behandeling en ondersteuning zijn volledig gericht op het vervullen van deze basisbehoeften. Hierbij kiezen we voor relatiegericht werken, we werken aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Professioneel, samen, open en betrokken zijn onze kernwaarden. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij vragen hun om te ondernemen, om initiatief te nemen en zichzelf te ontwikkelen. Daarvoor krijg je de ruimte.

Alle mensen hebben wensen. De manier waarop wij cliënten en hun verwanten leren kennen noemen wij 'Als je het mij vraagt’. Ontdek onze werkwijze via https://www.dichterbij.nl/alsjehetmijvraagt.

Met wie ga je dat doen?

Je maakt deel uit van het gedragsdeskundigen team waarin je op basis van zelforganisatie gezamenlijk verantwoordelijk bent voor alle cliënten van de desbetreffende regio. Je werkt multidisciplinair samen met begeleiders, dienstverleningscoördinatoren, management en de behandelaren. De populatie cliënten waarmee je gaat werken varieert van mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, vaak met bijkomende psychische en/of gedragsproblematiek.

Waar ga je dat doen?

Dichterbij werkt multidisciplinair en is een dynamische organisatie waar zowel vakinhoudelijk als organisatorisch voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden. De populatie cliënten bestaat vooral uit mensen met een lichte verstandelijke beperking en vaak psychische/psychiatrische problematiek. Voor de regio West, waar locaties Uden, Veghel, Schijndel, Oss en omgeving onder vallen, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega, voor de LVB doelgroep.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding orthopedagogiek en/of psychologie met aanvullende opleiding afgerond (OG of GZ of vergelijkbaar)
 • Je beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de orthopedagogiek en/of psychologie
 • Je hebt affiniteit met de zorg, specifiek de gehandicaptenzorg met de doelgroep LVB
 • Je werkt op basis van een menslievende houding. Je focus ligt op de relatie met, de talenten en mogelijkheden van de doelgroep
 • Je hebt hart voor de cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete oplossingen
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden
 • Je beschikt over een anticiperende, kritische en flexibele werkhouding
 • Je werkt prima samen in multidisciplinair teamverband
 • Proactief zijn is een vanzelfsprekendheid voor jou
 • Je bent ondernemend: je ziet en pakt kansen en neemt de regie
 • Je kunt putten uit up-to-date kennis op het gebied van diagnostiek en behandeling, deze kennis kun je adequaat toepassen. Ook ben je op de hoogte van richtlijnen en kun je deze toepassen
 • Het voeren van een onderzoekende dialoog gaat je goed af, je reflecteert op jezelf en anderen en geeft feedback op een positief waarderende manier

Dit krijg je ervoor terug

 • Een werkweek van 28 - 36 uur per week, in overleg vast te stellen
 • Een salaris van minimaal € 3.738,- en maximaal € 5.648,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan je idealen en carrière te werken
 • De voordelen van een grote organisatie en het werken in een zelfstandig opererend team
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verhaegh via telefoonnummer 06-12966451
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat