Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Vacature 5
Werken binnen Dichterbij is leuk en dat mag iedereen weten!
Als recruiter ga je het arbeidsmarktcommunicatieplan verder vorm geven en uitvoeren. Samen gaan we ervoor zorgen dat meer werkzoekenden onze mooie organisatie weten te vinden.
Heb jij ervaring als recruiter? Heb je affiniteit met de zorg? En help je Dichterbij om zich goed te positioneren in de veranderende arbeidsmarkt? Lees dan verder.

Recruiter standplaats Gennep (32 - 36 uur)

Standplaats Gennep
32-36 uur per week
HBO
FWG 55 (€2766 - €4082)
01-07-2020
   

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

We gaan aan de slag met thema’s als: referral recruitment, campus recruitment, zij-instroom én recruitment evenementen. Dat doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, samen en professioneel.

 • OPEN

In jouw rol als recruiter signaleer je in de verschillende regio’s zaken die goed gaan op het gebied van werving en selectie en die nog beter kunnen. Je staat open voor andere ideeën, manieren van werken en denken. Je houdt je interne klanten op de hoogte van de acties die je hebt uitgezet m.b.t. de werving en de resultaten hiervan. Hier communiceer je op open wijze over, met de juiste gesprekspartners binnen de organisatie.

 • BETROKKEN

Alle acties die we ondernemen doen we met aandacht voor onze cliënten en collega’s op de groepen. Vanuit betrokkenheid weet je wat er speelt en ben je actief op de hoogte. Je hebt affiniteit met onze doelgroepen. Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen wat jouw doelen zijn en waar je uitdaging ligt. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten.

 • SAMEN

Je werkt nauw samen met je collega recruiter Emmely en de drie service ondersteuners van de afdeling. Verder ben je regelmatig in overleg en spar je met de Manager HR, HR Business Partners en managers in de regio. Met hen bouw je een duurzame band op om samen de wervingsuitdagingen aan te gaan. Tevens ondersteun je teams in selectieprocessen. Samen gaat niet vanzelf, jij bent je hier goed van bewust en maakt vanuit nature makkelijk de verbinding met anderen

 • PROFESSIONEEL

De eerste stappen om de werving binnen Dichterbij op te zetten zijn genomen in het afgelopen jaar. Nu is het tijd om deze verder te professionaliseren. Jouw kennis en expertise hierin zijn van grote waarde. Professioneel betekent ook dat jij je bewust bent van het effect van jouw handelen op anderen of op het resultaat.

Zo werken wij

DE ODE Dichterbij is er voor mensen met een verstandelijke beperking. We bieden zorg en ondersteuning op maat. Bij ons kan iedereen terecht met een WLZ VG indicatie. Of iemand nu zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen of niets liever wil dan een eigen appartement, Dichterbij helpt leven zoals jij dat wilt. School, werk of een fijne dagbesteding? Dichterbij weet de weg in de wereld van onderwijs, werk en participatie. Dat alles doen we aan de hand van onze kernwaarden: open, betrokken, professioneel en samen. Dichterbij heeft locaties in Noord-Limburg, Zuid-Gelderland en Oost-Brabant.

Met wie ga je dat doen?

 • SAMEN Je werkt nauw samen met je collega recruiter Emmely en de drie service ondersteuners van de afdeling. Verder ben je regelmatig in overleg en spar je met de Manager HR, HR Business Partners en managers in de regio. Met hen bouw je een duurzame band op om samen de wervingsuitdagingen aan te gaan. Tevens ondersteun je teams in selectieprocessen. Samen gaat niet vanzelf, jij bent je hier goed van bewust en maakt vanuit nature makkelijk de verbinding met anderen

Waar ga je dat doen?

Je standplaats is Gennep, om verbinding te houden met de regio's ben je regelmatig in de regio te vinden (Oost, Zuid en STEVIG). Thuiswerken behoort in overleg met het team ook tot de mogelijkheden.

Dit ben jij

 • In jouw rol als recruiter signaleer je in de verschillende regio’s zaken die goed gaan op het gebied van werving en selectie en die nog beter kunnen
 • Je staat open voor andere ideeën, manieren van werken en denken
 • Je houdt je interne klanten op de hoogte van de acties die je hebt uitgezet m.b.t. de werving en de resultaten hiervan
 • Hier communiceer je op open wijze over, met de juiste gesprekspartners binnen de organisatie
 • Alle acties die we ondernemen doen we met aandacht voor onze cliënten en collega’s op de groepen
 • Vanuit betrokkenheid weet je wat er speelt en ben je actief op de hoogte
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroepen
 • Dichterbij is ook betrokken bij jou. We gaan met jou in gesprek om te achterhalen wat jouw doelen zijn en waar je uitdaging ligt. We helpen je graag met het (door)ontwikkelen van jouw talenten
 • De eerste stappen om de werving binnen Dichterbij op te zetten zijn genomen in het afgelopen jaar. Nu is het tijd om deze verder te professionaliseren. Jouw kennis en expertise hierin zijn van grote waarde
 • Professioneel betekent ook dat jij je bewust bent van het effect van jouw handelen op anderen of op het resultaat

Dit krijg je ervoor terug

AANBOD In deze uitdagende functie vind je voldoening in het meebouwen aan de werving binnen Dichterbij en krijg je een kick van het aannemen van waardevolle nieuwe collega’s! Je hebt veel zelfstandigheid en vrijheid in deze functie. Daarnaast krijg je:

 • Een salaris tussen € 2.675,- en maximaal €3.948,- bruto per maand o.b.v. 36 uur, volgens cao gehandicaptenzorg, FWG 55
 • Een jaarcontract – met intentie tot een vast dienstverband
 • Een goede pensioenregeling
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 % en 8% vakantietoeslag
 • Werken in een team dat jouw expertise op waarde schat
 • De ruimte om het verschil te maken in de doorontwikkeling van de afdeling

Meer weten? Of solliciteren?


WORD JIJ MIJN NIEUWE COLLEGA?
Herken jij je in dit profiel of wil je meer informatie over de functie? Onze recruiter Emmely Schutten staat je graag te woord! Je mag bellen/mailen/appen via 06 256 597 25 of e.schutten@dichterbij.nl.

Vragen over vacatures of solliciteren?

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure bij ons verloopt? Neem contact op met ons Wervingsbureau.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Chat met ons