Naar inhoud
Header 14 2000x550px
Ben jij onze nieuwe collega die aan de slag wil op onze locatie in Oostrum? De nadruk ligt op resocialisatie van onze cliënten.

GZ-Psycholoog forensische setting in Oostrum

Vast contract
Oostrum
24-36 uur per week
WO
FWG 65 (€4063 - €6136)
24-10-2023

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Nieuwsgierig?

Bekijk hier wat onder andere Wendy vertelt over haar werk als Klinisch Psycholoog.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de ambulante setting of onze opleidings- en ontwikkelmogelijkheden? Om een zo compleet mogelijk beeld van STEVIG te krijgen leggen we zoveel mogelijk uit in deze vijf filmpjes.

Wat ga je doen?

Als GZ-Psycholoog werk je met mensen met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Gezien de complexe problematiek is het een zeer uitdagende baan. In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je onder andere door middel van diagnostiek, onderzoek, interventies, observatie en risicoanalyses. Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van het behandelbeleid, gedragskundige dossiervorming, teamprocessen en advisering richting derden. Als orthopedagoog-generalist ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters.

Waar ga je dat doen?

STEVIG zoekt een GZ-Psycholoog voor onze locatie Oostrum.

Dit ben jij

 • Je hebt een betrokken en benaderbaar;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel en kunt relativeren;
 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ- of klinisch psycholoog of een gediplomeerde Orthopedagoog Generalist;
 • Je hebt een groot verantwoordelijksgevoel en bepaalt in overleg met je collega’s je werktijden.

Dit krijg je ervoor terug

 • Vast contract, werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden. Het aantal uur is bespreekbaar, vanaf 21 uur per week;
 • Een salaris van min. € 4.063,00 en max. € 6.136,00 bruto per maand in FWG 65. Op 1 dec van 2023 loonstijging van 3 procent. In 2024 een verhoging van 2 procent op 1 juni en 1 dec 2024, alsmede een verdubbeling van de reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag;
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris;
 • Een bijzondere baan waar je echt wat kunt betekenen voor mensen en hun toekomst.
CAO gehandicaptenzorg

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verrijt, manager STEVIG, 06-51886375.
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie

  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.

 • Stap 2
  Voorselectie

  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.

 • Stap 3
  Kennismaken

  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.

 • Stap 4
  Beter kennismaken

  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.

 • Stap 5
  Warm welkom!

  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!
  Lees meer over jouw eerste weken bij Dichterbij.

Chat met ons