Naar inhoud
Header 14 2000x550px
Ben jij onze nieuwe collega voor zowel klinisch als poliklinisch die aan de slag wil op een van onze locaties in Eindhoven, Venlo, Oostrum, Sittard, Heerlen en Tilburg?

GZ-psycholoog klinisch & poliklinisch

Vast contract
Eindhoven, Oostrum, Venlo, Sittard, Heerlen, Tilburg
24-36 uur per week
WO
FWG 65

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog / Orthopedagoog-Generalist werk je met mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. Gezien de complexe problematiek is het is een zeer uitdagende baan.

In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, interventies, observatie en risicoanalyses.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters.

Waar ga je dat doen?

STEVIG zoekt een GZ-psycholoog voor één (of meer) van onze locaties in Eindhoven, Sittard, Tilburg, Heerlen en Venlo en voor de Crisisunit in Oostrum. We kijken graag met je wat jouw wensen zijn wat betreft locatie(s).

Dit ben jij

 • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel en kunt relativeren
 • Je hebt een betrokken en open persoonlijkheid
 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog of een gediplomeerde Orthopedagoog-Generalist
 • Je hebt een groot verantwoordelijks gevoel en bepaalt in goed overleg met je collega’s je werktijden

Dit krijg je ervoor terug

 • Wij bieden jou een vaste aanstelling. Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden
 • Een salaris van minimaal € 3.823,- en maximaal € 5.772,- bruto, CAO-gehandicaptenzorg - FWG 65
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • De voordelen van een kleine organisatie én het werken in een zelfstandig functionerend team
 • Een bijzondere baan waar je echt wat kunt betekenen voor mensen en hun toekomst

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Huub Verrijt, manager STEVIG, 06-51886375 of Rosanne Hussaarts, manager STEVIG, 06-12506374 .


Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap01
  Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap02
  Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap03
  Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap04
  Stap 4
  Beter kennismaken
  Is er van beide kanten interesse? Dan ben je door naar een tweede gesprek of we bespreken direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook een mogelijkheid.
 • Dichterbij Icoon Solliciteren Stap05
  Stap 5
  Referenties
  We vragen (met jouw toestemming) om een aantal referenties. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Hopelijk hebben we een match!

Accepteer cookies voor chat