Naar inhoud
18110 Stevig Arbeidsmarkt 7562
Wil jij patiënten begeleiden tijdens het resocialisatietraject? Dan is de functie van sociotherapeut RIBW de Schakel in Oostrum interessant voor jou!

Sociotherapeut RIBW De Schakel Oostrum

Oostrum
28-36 uur per week
MBO (niveau 4) of HBO
21-09-2022

Mail deze vacature naar jezelf


Wil je de vacature later nog eens uitgebreid doorlezen, of op een ander moment je motivatie schrijven? Dat snappen we! Vul je gegevens in en je ontvangt een link naar deze vacature in je mailbox.

Wat ga je doen?

Je gaat patiënten begeleiden die geplaatst zijn in een resocialisatietraject. De mate van zelfstandigheid, en dus ook ondersteuning, wordt zoveel mogelijk aangepast aan de behandelvraag van elke individuele cliënt. Met je enthousiasme en professionaliteit weet jij de patiënt te stimuleren om stapjes te zetten in zijn ontwikkeling. Daarbij betrek jij het netwerk van de patiënt en de relevante betrokken externe instanties. De werktijden zijn in dag- , avond- en nachtdiensten.

Zo werken wij

Bij STEVIG werken gedreven professionals. Vakmanschap, sfeer, collegialiteit en de wens om te leren staan bij ons centraal. We werken binnen de behandelsetting nauw samen met de cliënt en zijn omgeving.

Wat heeft iemand nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Je krijgt de ruimte om te pionieren, te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen.

Met wie ga je dat doen?

STEVIG en de Rooyse Wissel hebben gezamenlijk een forensisch RIBW (regionale instelling voor begeleiding bij wonen, werken en welzijn) opgezet voor SGLVG patiënten (ZZP 7). Het gaat om patiënten die geplaatst zijn in een resocialisatietraject, binnen een half gesloten kader. Het gaat om 24 uurs zorg met een behandelcomponent. Het team van de Schakel bestaat uit collega's van STEVIG en de Rooyse Wissel.

Waar ga je dat doen?

De Schakel is gelegen op het beschermde terrein van STEVIG in Oostrum. Op het terrein zijn voorzieningen zoals een winkel en voldoende aanbod voor ontspanning. Cliënten werken met medewerkers samen om dit te kunnen verwezenlijken.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een zorg gerelateerd mbo-diploma niveau 4 en ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking of cliënten met een psychiatrische achtergrond
 • Je kunt snel reageren op stemmingswisselingen van de cliënten en flexibel en creatief zijn in het benutten van de tijd
 • Je bent in staat analytisch te denken en dit te vertalen naar interventies en passende attitude en bejegening
 • Je hebt hart voor de cliënten, denkt en handelt in hun belang en vertaalt hun wensen en behoeften in concrete oplossingen

Dit krijg je ervoor terug

 • Een contract voor 28-36 uur per week, voor de duur van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid
 • Een salaris van minimaal € 2.381,- en een maximaal € 3.452,- bpm FWG 45 CAO-gehandicaptenzorg
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Meer weten? Of solliciteren?


Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met neem dan contact op met Aldie Voermans via telefoonnummer 06-20965890, Erwin Arbeel, via 06-19801668 of met Rogee Verdellen via 06-11137876. Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het wervingsbureau van STEVIG via 088-7540060 of wervingsbureau@stevig.nl.

Solliciteer in 5 stappen

Dit kun je van ons verwachten als je solliciteert.

 • Stap 1
  Jouw sollicitatie
  Bedankt voor je sollicitatie! We doen ons uiterste best om binnen 1 week op jouw sollicitatie te reageren.
 • Stap 2
  Voorselectie
  We zijn benieuwd welke talenten je hebt en wat jouw motivatie is. Het kan zijn dat we telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking.
 • Stap 3
  Kennismaken
  We zijn enthousiast en nodigen je graag uit voor een gesprek! Je maakt nu kennis met de leidinggevende en met een medewerker uit het team.
 • Stap 4
  Beter kennismaken
  Ben je door naar een tweede gesprek? Dan bespreken we direct de arbeidsvoorwaarden. Meelopen met het team is ook mogelijk. Met jouw toestemming vragen we nog om een paar referenties.
 • Stap 5
  Warm welkom!
  Het is een match! Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Je wordt warm onthaald door je nieuwe collega's!

Accepteer cookies voor chat