Naar inhoud

Leer het vak, bij Dichterbij

Tonnieje-hoeve - Heeswijh-Dinther (24) - header

Stage lopen

Zoek je een leuke stage in de gehandicaptenzorg?

Volg je een relevante mbo-opleiding (BOL) of hbo-opleiding in de zorg? Wil je ervaring opdoen in het werken met mensen met een verstandelijke beperking en met jouw talent bijdragen aan hun kwaliteit van leven? We zien je sollicitatie voor een stageplaats of leerwerkplek graag tegemoet!

Stagebegeleiding en -vergoeding

Dichterbij is een leuke organisatie waar van alles te doen is en je veel kunt leren. Jaarlijks vinden zo’n tweehonderd leerlingen een stageplaats of leerwerkplek bij Dichterbij. Als stagiair maak je onderdeel uit van een team. Je werkt als extra teamlid, dus altijd samen met ervaren medewerkers. We bespreken samen op welke plek jij alles uit jezelf en je stage kunt halen. Onder begeleiding ga je vervolgens aan de slag met je leerdoelen en competenties. Heel gericht, heel gemotiveerd en met de steun van je nieuwe collega’s. We zetten graag alles in het werk, zodat jij het beste in jezelf en onze cliënten naar boven kunt halen. Naast de begeleiding die we jou bieden, ontvang je als stagiaire bij Dichterbij ook een stagevergoeding!

Kijk ook eens naar de manier waarop we samenwerken en informatie uitwisselen met het onderwijs.

5279 - 5999 - 8407 - Geffen

Hoe kan ik me aanmelden?

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een stage bij Dichterbij! Aanmelden voor een stageplek is niet altijd noodzakelijk:

  • Volg je een BOL-opleiding in het mbo, dan regelt je school een stageplaats voor je. Je hoeft je niet zelf aan te melden.
  • Volg je een hbo- of universitaire opleiding, solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief toe te sturen naar ons wervingsbureau.

Vragen of solliciteren?


Ben je geïnteresseerd in een stageplek (hbo/wo), stuur jouw cv en motivatiebrief naar ons wervingsbureau of neem telefonisch contact op. Ook voor alle andere vragen rondom stageplaatsen kun je bij hen terecht.