Naar inhoud
Coronavirus, actuele ontwikkelingen en maatregelen: Coronavirus Lees meer
Dichterbij200044 Headerbeeld volg 2000x550 Lucas v2

Stage lopen in de zorg

Leer het vak, bij Dichterbij

Volg je een relevante mbo- (BOL), hbo-, of wo-opleiding in de zorg? Dan is Dichterbij een mooie organisatie om ervaring op te doen met mensen met een verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld als begeleider of behandelaar. Maar ook indirect kun je met jouw talenten bijdragen aan een fijne dag voor onze cliënten. Bijvoorbeeld met een uitdagende stage op het hoofdkantoor. We zien je sollicitatie voor een van onze stageplaatsen of BBL-leerwerkplek graag tegemoet!

Stagiaire Fleur vertelt zelf hoe ze haar stage bij Dichterbij ervaart. Check haar vlog!

Stagebegeleiding en -vergoeding

Dichterbij is een leuke organisatie waar van alles te doen is en je veel kunt leren. Jaarlijks vinden zo’n tweehonderd leerlingen een stageplaats of leerwerkplek bij Dichterbij. Als stagiair in de zorg maak je onderdeel uit van een team. Je werkt als extra teamlid, dus altijd samen met ervaren medewerkers. We bespreken samen op welke plek jij alles uit jezelf en je stage kunt halen. Onder begeleiding ga je vervolgens aan de slag met je leerdoelen en competenties. Heel gericht, heel gemotiveerd en met de steun van je nieuwe collega’s. We zetten graag alles in het werk, zodat jij het beste in jezelf en onze cliënten naar boven kunt halen. Naast de begeleiding die we jou bieden, ontvang je als stagiaire bij Dichterbij ook een stagevergoeding!

Kijk ook eens naar de manier waarop we samenwerken en informatie uitwisselen met het onderwijs.

5279 - 5999 - 8407 - Geffen

Welke stageplaatsen zijn er?

Mbo-stages BOL
Volg je een BOL-opleiding in het mbo? Dan regelt je school vaak een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden. Wil je naast je opleiding ook werken, kijk dan eens bij onze BBL-leerwerktrajecten. 

Hbo-stages (op het hoofdkantoor)
Momenteel hebben wij een interessante stage bij de afdeling Finance en Control waarvoor we 2 stagiaires zoeken. Bekijk de stageplaatsen en solliciteer!

WO-stage
Dichterbij en STEVIG hebben regelmatig stageplekken beschikbaar voor WO-stagiaires. Bijvoorbeeld als je een behandelaar wilt worden. Momenteel hebben we geen WO-stageplaatsen beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe stages.

Je kunt je hieronder aanmelden voor een stageplek. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Meld je aan voor een stage

Vragen?


Ben je geïnteresseerd in een stageplek en heb je nog vragen? Neem gerust contact op met onze collega's van het wervingsbureau.

Accepteer cookies voor chat